eğlenceli bir konu olcağını düşünüyorum motor ve trajıkomik olaylarımız:

serdar.0405 Nickli Üyeden Alıntı
İlk motorum mz251 ile gidiyorum keyifli keyifli, ilerde kırmızı ışık yandı bende ışıkta bi arabanın sağ tarafında durdum, motoru sola doğru yatırıp ayağımı yere koyacağım ama ayağım gelmiyor, cünkü ayakkabının bağcığı motorun vites koluna dolanmış ama anlamam için çok geç ve devrilmemek için iki elimlede refleks olarak arabaya tutundum. Arabayı bıraksam olmuyo insem inemiyorum.Yeşil yandı adam bağırıyo içerden '' bıraksana oğlum arabayı'' camı açtı ve durumu anlatım adam arabadan indi çakmağıyla benim bağcığı yakarak kopartı o da kurtuldu bende ....
Adam bana kızacağı yerde gülmekten konuşamıyo bile.....
İyi bir tecrübe oldu bana bağcıklı ayakabıyla motora binersen iyi bağla bağcığını .....
:queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru almak için babamı zor ikna ettim. zamanında çılgın delikanlıymış babam.. :)

bi kere ata binmiş, onda (atı ürkütüp şaha kaldırmış, düşmüş)
bi kere motora binmiş, onda da (yalnışlıkla önünü kaldırmış, düşmüş) :)

(o şimdi 4 teker)'e mahkum :)

elinize kolunuza sağlık hepinize çok teşekkür ederiyorum bu güzel anılarınızı bizlerle paylaştığınız için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

motoru almak için babamı zor ikna ettim. zamanında çılgın delikanlıymış babam..

bi kere ata binmiş, onda (atı ürkütüp şaha kaldırmış, düşmüş)
bi kere motora binmiş, onda da (yalnışlıkla önünü kaldırmış, düşmüş)

(o şimdi 4 teker)'e mahkum bu konunnun takıpcısıyım
devam edın:cat:

MFM

motorla gezerken çok yaşamıyorum da prowler la gezerken çok olay başıma geliyor sorular klasik:
abi bu nekadar
kaç yapıyor
nekadar yakıyor
benzinlimi
arazi aracımı bu ne bu böyle
çin malı dimi
hatta bikeresinde bu yeni tip motormu demişlerdi anlatıcam onuda :D:D:
niye aldın ki böyle bişey
nerde kullanıyosun
ne tip ehliyet gerekiyor
abi vallaha işini biliyosun çok güzel (erkekler)
ayyyy çookk tatlı ya (kızlar)
traktör mü bu :S:S:S:s
golf arabası mı :pr::pr::pr:

olaylara geçiyorum :D:D:D:D :mrgreen:

eminönü sahil yolundayım beşiktaşa gitmye çalışıyorum deli trafik var tinercinin biri geldi abbiiiiiiii bu nneeee güüzellllll bişeyyy mişş yaaaaa nee bu dedi ya jip gibi bişey hocam dedim dur dur bi biniyim şuana ya beni şuaraya kadar götürsene dedi ya sen yürü trafik var zaten daha çabuk gidersin derken eleman bindi :S:S:S kapı yok üstü açık cam yok gelen biniyo sinir oluyorum :pr: tip yanımda oturuyor yolda millete laf atıyor elinde bez belinde tiner şişesi :S bağıroy millete taksicilere yol kenarındaki işportacılara onlarda el sallıyo lan ne işin var orda gel olum ayıptır diyolar bu gülüyo tiner çekmeye devam ediyo neyse indi bi süre sonra :D:D:D

sağil yolunda bebek civarındayım yine trafik var herkez camlardan bakıyor cafe ve restoranların gidiş şeridi durmuş vaziyette bende bekliyorum ama suratım kızardı herkz bakıyor geliş şeridi gayet normal akıcı taksicinin biri ani firenle yanımda durdu camı açtı makinayı inceliyor arkasındaki trafik te durdu baktı baktı bana nekadar yakıyor bu dedi :D:D:D abi çok yakıyo dedim tamam da nekadar dedi abi 450 yakıyor dedim ooo çokmuş ya dedi bastı gitti :D:D:D:DD: dedim ulan sanki benzin paramı vericekti tip :D
kız arkadaşımla bayrampaşa civarında adres sordum 2 amcaya güzel giyimli bellki iş güç sahibi amcalar tarif etti tam giderken bu ne yeğenim dedi biri abi arazi aracı gibi bişey motor bu aslında ama sistem araba sistemi dedim vites varmı dedi var dedim otomatik 4 çeker 2 çeker elektronik herşey var abi jipte olan dedim diğer amca (karadeniz aksanıyla ) ha bu nekadardır dedi fiyatını söyledim .... lira abi ha senin aklından zorun mu var daa gibip bunu almışsın akıllı adam buna okadar para veririm mi araba alaydın jip alaydın alla alla dedi kızdı ben cevap vermedim kız arkadaşıma baktı öyle değilmi dedi saolsun kız arkadaşım zevk işte amca bu böyle dedi :D:D:D:D gittik

kadı köyde arkadaşı bekliyorum adam geldi yanıma bu ne dedi abi atv dedim yani ne bu dedi ya motor dedim haaa bu yeni tip motor mu dedi yok abi yani yenide nasıl ya anlamadım dedim :D:D:d yani yenimi çıktı dedi bu yeni bi tip motormu dedi yok abi dedim yani bu yenide 6-7 senedir bunlardan var dedim ee ama ben hiç görmedim dedi :S şok oldum sanki adam kalite kontrol makamı ondan habersiz motor piyasa çıkmıyo :D::D:D:d :mrgreen::mrgreen:

daha türlü olay var başıma gelen yarışmaya kalkanlar iyi gidiyomu bu diyenler yanımda gaz verip beni gaza getirenler :D:D:D usta 1.3 arabayla gaza basıyo gidiceğimiz mesafe 100 metere bilemedin 150 metre 2 ışık arası 650 cc arazi aracını geçicek bide bana bakıyor başlarda pek oralı olmuyodum ama bu sorular beni sıkmaya başladıkça bu tip şöförleri affetmeye başladım :mrgreen: genelde öbür ışıklarda bi yan şeritte oluyolar ve bana bakmıyolar :D:D:d görüyo yeşil şirin bişey diyo bu nekadar gidicek ki :D:D:D ulan gaza basınca ben kendi kafamı tutamıyorum arkaya çarpıyo :D:D:D:d

neyse daha fazla sıkmıyım sizi ama her seferinde yaşıyorum bu tarz olayları ama artık kış malüm branda var kapalı durumda müziği açıyorum dış etkenler beni rahatsız etmiyor :bounce:

Mfm ne bekliyordun,insanlar aç sana bakıyor,sen Atv ile bir de Tarlabaşı,Sulukule,Gazi Mahallesi gibi semtlere uğra:cherry:, buraya yazdıkların hiç olur, kitabını okuruz:queen:

MFM

Mfm ne bekliyordun,insanlar aç sana bakıyor,sen Atv ile bir de Tarlabaşı,Sulukule,Gazi Mahallesi gibi semtlere uğra:cherry:, buraya yazdıkların hiç olur, kitabını okuruz:queen:

abi şimdi öyle dedin ben kendimi kötü hisseetim :silent: ama 200 binlik arabadaki adamlarda bakıyor yani açlıkla alakası yok herkez yaşıyor 11 sayfa olmuş konu anlatmış bende anlatıyım dedim :silent:

bi de ben ekleyım

ben ufak bı cup motorum var dı 100 luk bırgun sehrın en ıslek cadde sınde tabır yerındeyse ss yarısları olan kısmı gıdıyorum artcım olarak kuzenım (100kg) ben (80) durduk neyse yanımızda r6 baktı bıze neyse kızlar fılanda alısmıs artık mıllet kenarda ozel olarak beklıyo yarıscıları :) o kadar mıllet yarıs yarıs dıye bagırıyo o ankı gulmelerı tahmın edın neyse gaza geldık tabı:)

sora ıcımden la olum senın kı ne onun kı ne bıde ustelık arkada 100 kg adam ahınada boqunada salla dedım:) yarıs pozısyonu aldık ama mıllet kırılıyo yesıl yandı bastım gaza ben daha atık davran dım 1 . devam arkamdan alkıs seslerı :) sonra baktım adam daha vıtese takmamıs :) motoru bagırmadı bıle yanımdan vızz dıye gectı :) aynı ferrarı ıle sahın kapısması gıbı:)

MFM

:D o da iyiymiş baya bi benimde arabayla başıma benzer bi olay gelmişti eski arabayla (1.3. hyudai accent ) sahil de fenerbahçe nin ordayım keskin sola doğru bi viraj var bilenler varıdr tepe natülüsün ordan başladık bi arabayla yarışmaya onun arabada (1.6 hyundai accent) benim araba biraz gidiyodu :cat: biz arabada 4 kişiyiz genç arkadaş 1 tek ışıklarda durdum yanıma geldi hadi yolun sonuna kadar dedi bende çiftehavuzlara gidiyorum arkadaşın evine dedim orayakadar veririm ayarı ayrılırım :bounce: ilk ışıkta arka kapısında kaldım 300 cc ve 25bg farından dolayı 2. ışıklarda yanyana kalktık 3. ışıkta fenerbahçenin ordaki keskin viraja geldik saat 12 buçuk gece hız 80 ben viraja gelmeden kompresör yaptım 4 ten 3 aldım hiç frene basmadan girdim bu yanıdma a bi baktım fren lambası yandı o aradada arkamızda bi ss can çekişiyo bizi geçmek için ama geçmiyo sağımız solumuz belli olmaz diye bende takip ediyorum onu geçerse vurmayalım adama makasa falan giriyorz çünkü. adamın fren lambası yandı virajda ben gazza basstım yanından geçerken plakasını gördüm :D:D spin atıyordu kaldırıma girdi bende biraz sesli döndüm ışıklarda durdum baktım bişey yok çıkarmış arabayı yavaş yavaş geliyo ssli abi geldi bana seninki kaldı orda dedi :D:D:D güldük baya (belki içimizden biridir) sonra uzayıp gittiler bide 4 arkadaş gidişini izledik arkasından basma gibi bi salaklık yapmadım tabi:D:D:D :bounce:

motoru ilk aldığım haftaydı
gittiğim kursta güzel bi kız vardı dedim ben bu kızı ayarlarım
ulaşım kolay diye sürekli motorla gidiyodum kursa. kızla kantinde otururken muhabbet açıldı işte bugün zeytinburnuna gitcem dedi nasıl giderim felan. dedim ben seni bırakırım hiç zahmet etme dedim kız kabul etti. bindik motora kaskı da kıza verdim apaçiler gibi gidiyoruz. benzin az ama daha idare eder.
derken yanlış yola girdik ordan dolaş burdan dolaş doğru yolu bulamadık. bi süre sonra motor boğulmaya başladı sıcaktan zannettim hızı azalttım boğulmaya devam etti falan derken çektim sağa motor stop etti
45 dk felan uğraştım motorla orasını kurcala burasını kurcala hadi biraz soğusun felan sonra yeniden marşa bastım motorda tık yok. depoya bakıyorum içinden benzin sesi de geliyo. kız da beni bozmamak için bişey demiyo
en son baktım olcak gibi deil kızı metroya bıraktım :p
gittim motorun yanına küfürler ediyorum kendi kendime
arkadaşları felan arıyorum napim ne ediyim diye
birden aklıma motoru bana satan adamın dedikleri geldi. rezerveye aldığın zaman 30 km daha gider demişti. ulan yoksa dedim. aldım rezerveye 1-2 marş bastım motor çalıştı. rezillikten kemiklerim kaynadı resmen. tabi kız da yalan oldu :p

MFM

motoru ilk aldığım haftaydı
gittiğim kursta güzel bi kız vardı dedim ben bu kızı ayarlarım
ulaşım kolay diye sürekli motorla gidiyodum kursa. kızla kantinde otururken muhabbet açıldı işte bugün zeytinburnuna gitcem dedi nasıl giderim felan. dedim ben seni bırakırım hiç zahmet etme dedim kız kabul etti. bindik motora kaskı da kıza verdim apaçiler gibi gidiyoruz. benzin az ama daha idare eder.
derken yanlış yola girdik ordan dolaş burdan dolaş doğru yolu bulamadık. bi süre sonra motor boğulmaya başladı sıcaktan zannettim hızı azalttım boğulmaya devam etti falan derken çektim sağa motor stop etti
45 dk felan uğraştım motorla orasını kurcala burasını kurcala hadi biraz soğusun felan sonra yeniden marşa bastım motorda tık yok. depoya bakıyorum içinden benzin sesi de geliyo. kız da beni bozmamak için bişey demiyo
en son baktım olcak gibi deil kızı metroya bıraktım :p
gittim motorun yanına küfürler ediyorum kendi kendime
arkadaşları felan arıyorum napim ne ediyim diye
birden aklıma motoru bana satan adamın dedikleri geldi. rezerveye aldığın zaman 30 km daha gider demişti. ulan yoksa dedim. aldım rezerveye 1-2 marş bastım motor çalıştı. rezillikten kemiklerim kaynadı resmen. tabi kız da yalan oldu :p

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: abi çok geçmiş olsun :D:D:D:D unutabildin mi yani çabuk geçmiştim umarım :D:D:D gece gece güzel başlık oldu ya :mrgreen::mrgreen: güldüm baya Allah bizi böyle durumlardan korusun :mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen:

Motosikleti
Hornet
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: abi çok geçmiş olsun :D:D:D:D unutabildin mi yani çabuk geçmiştim umarım :D:D:D gece gece güzel başlık oldu ya :mrgreen::mrgreen: güldüm baya Allah bizi böyle durumlardan korusun :mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen:

amin:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
valahi canım sıkılıyodu keyfim yerine geldi:mrgreen:

Bu kadar güsel bi topic daha yoktur heralde:mrgreen:... Erinmeden okudum 12 sayfayı ve artık karnıma ağrılar girmeye başladı gülmekten vede saat altı olmuş artık yatmak lazım... İnş güncel kalır ve devam eder bu başlık:)...

Vandayım Vanlı olanlar daha iyi bilir vanda tuhaf bir şoför kitlesi mevcut hanımla gevaştan çıktık vana geliyoruz hava kararmaya yakın benim farlar kötü diye baya bir asıldım neyse gevaşın ilk çıkış kavşağında yan yana durduğum adamlar tuhaf tuhaf bakıyolardı 15 km sonra bi köfteci var durduk dedik köfte yiyelim 5 dakka sonra bunlar geldi dedi sen nasıl bir motor sürüyosun senin yüzünden kaza yapacaktık filan öyle hızlımı gidilir dedi bende döndüm hanıma "bak ben sana fazla hızlı sürme dedim değilmi" diyince adamlar birbirine baktı benim hanıma baktı kafalarını kaşıyarak gittiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

Slm konuya devam edın takıpcıyım:queen:

bunu alacağına birazdaha koy şahin falan al nasihatlarini bende çok almıştım
birde yolda giderken farın açık kalmış diye uyaran çok oluyor :D

BMW GS 1150 ile yaklaşık 180 le giderken arkadan gazı sonuna kadar kapatmış ıkına ıkına gelen dizel bir Ford İlerki ışıklarda yanımıza geçerek camını indirdi ve...

" Ne o lan araba gibi yolun ortasından gidiyorsunuz, kenardan gitsene önümü kapatıyorsun ... "

Yahu neye göre senin 4 tekerlekli özürlü araban benim BMW'mden üstün anlayamadım bir türlü? :) Paraysa seninkinden iki tane alır... Hacimse zaten nerdeyse otomobille aynı boyutlarda... Neye göre ulan neye göre.....??? Diye paradokslar alemine salıveriyorlar insanı bazen :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------

Vandayım Vanlı olanlar daha iyi bilir vanda tuhaf bir şoför kitlesi mevcut hanımla gevaştan çıktık vana geliyoruz hava kararmaya yakın benim farlar kötü diye baya bir asıldım neyse gevaşın ilk çıkış kavşağında yan yana durduğum adamlar tuhaf tuhaf bakıyolardı 15 km sonra bi köfteci var durduk dedik köfte yiyelim 5 dakka sonra bunlar geldi dedi sen nasıl bir motor sürüyosun senin yüzünden kaza yapacaktık filan öyle hızlımı gidilir dedi bende döndüm hanıma "bak ben sana fazla hızlı sürme dedim değilmi" diyince adamlar birbirine baktı benim hanıma baktı kafalarını kaşıyarak gittiler.

Süpermiş... :cat: :cat: :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------

Kız arkadaşım motor kullanmayı yeni öğreniyordu. Mondial ZN125 ile ışıklarda durmuş. Ben benzin almaya girmiştim. Arkadaşımdan ödünç aldığım ve o gün benzin yetiştiremediğim bir 636 tepesindeydim. Veledin biri bir CıBıR'la bunun yanına gelmiş, velet diyorum çünkü en fazla lise2 falandır... Ben arkadan yaklaşırken bu motoru avazı çıktığı kadar bağırtıyordu benim hatuna hava atmak için. Egzostu da açmış komple sanayide epey gürültü yapıyor... Ben sakince sağına yanaştım, beni fark etmedi (Aklı solda... Hatunda...) Sağlam bağırtıyor...

Hatun kaskın camını açtı sağa döndü; " Benim sevgilim var, hem de seni geçer".. Ardından bir dil çıkarma... İkimiz de yerlerdeyiz...

Sonra beni fark etti eleman motora doğru bakarken ben de " Kapışalım mı?" demiştim...

İnanılmaz gülmüştük o gün... Deneyin çok zevkli oluyor bazen çocuklaşmak... :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------

Bir de geçen sene İzmit'te birşey geldi başıma... Epey komikti ve gülmüştük... Cezanın da sınırından dönmüştüm...

Işıklarda durduk ( Biz = 2 adet kanı kaynayan crossçu). Hava kararmış ve biz bir seminere yetişmeye çalışıyoruz. Elemana hadi kafa kaldıralım beraber dedim. (Öyle bir fantezimiz vardı o zamanlar... Senkronize tek teker çalışmaları...) Yeşil yandı ve biz kafaları diktik...

Takriben 5 metre kadar gittikten sonra birden gaz kolunun serbest kaldığını hissettim. Gidon kaynaklı yerinden kopmuştu.(Zaten uzun zamandır esniyordu) Tabi ben motorun kontrolünü kaybettim. Ama bir sorun vardı hala tek teker üzerindeydim. Motordan arkaya doğru ayaklarımın üzerine düştüm ve peşinden koşuyordum... Amaç motoru durdurmak değil devirmeye çalışıyorum ama kaçıyor terbiyesiz... Nihayetinde indirdim... Tam motoru kaldırmak üzere eğildiğimde arkadan bir ses duydum...

"Kenara kaldır bakayım motoru... Kaldır böyle..."

Ardından Polis abi nasihatleri... Bak abisi biz de motorcuyuz ama böyle sakat motorlarla artistilik yapmaya kalkarsan sonun fena olur... Bak abisi şimdi sana ceza yazmıyorum yazdım say, git adam gibi bir gidon al kendine... :) Peki gidon aldım mı? Ne gerek var bir kaynağa bakar... :)

Motorun gaz teli koptugu icin ustaya götürmüstüm . Neyse bu taktı yeni teli. Kontagı çevirdi motor çalışmıyor. Elden marş kalmamış motorda. Du bakam dedi bi de ayakla çalıştıralım falan yine yok :D Sonra açtı elektrik devrelerinden direk düz kontak gibi bişey denedi yine yok . Bende depoda benzin cok az var die calısmıyor zannettim . Neyse gidip bi benzin alim gelim dedim. Benzini aldık koyduk.Yine çalışmıyor . Bu sefer ben de kıllanmaya başladım.:cherry: Bi müddet sonra usta bizim ayaklıgın açık oldugunu fark etti :p Ömrümü yedin dio :cherry:

Bigün arkadaşla heykel turu atalım dedik. Oturdu arkama o da bnm gibi toroman bi çocuk :mrgreen: biraz sıkışıklık hissettim tabi :queen: arkamdaki arkadaşın da tükürme hastalığı vardır. Tam gidiyoruz heykelde havamız olmuş kızlar kesiyo arkadaş kaskı çıkartıp tükürdü :queen: bütün forsumuz kaybolmuştu :mrgreen:

MFM

Bigün arkadaşla heykel turu atalım dedik. Oturdu arkama o da bnm gibi toroman bi çocuk :mrgreen: biraz sıkışıklık hissettim tabi :queen: arkamdaki arkadaşın da tükürme hastalığı vardır. Tam gidiyoruz heykelde havamız olmuş kızlar kesiyo arkadaş kaskı çıkartıp tükürdü :queen: bütün forsumuz kaybolmuştu :mrgreen:

sen ona karizmayı çizmek mi diyosun bak şimdi dinle dostum :mrgreen::mrgreen::mrgreen: sahil yolundayım yanımda kız arkadaşım var prowlerla gidiyorum kendisi yeşil sesi itibariylede inanılmaz dikkat çekici ve insanlar böyle şeyleri trafikte görmeye alışkın olmadığı için inanılmaz inceliyolar motoru ve üstündekileri... gözlükler saçlar falan hepsi :cat: iyi durumda neyse yolculuk devam ediyor benim makinada cam kapı falan hiçbirşey yok... yoldan bir poşet (pis) önümden giden arabanın rüzgarından havalandı ve üstüme geldi suratıma doğru.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ve yanımda 2 tane otobüs ve güzel havanın tadını sahil kenarında çıkaran istanbul halkı... ve sevdiğim kız.... :mrgreen::mrgreen: hayır rüzgardan poşet gitmiyorda sinir oldum lan atıyorm geri geliyor :D:D:D :mrgreen::mrgreen::mrgreen: neyse kurtlumuştum sonra direk gazlayıp olay yerinden uzaklaştım dönüştede ordan dönmedim :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar