motorla gezerken çok yaşamıyorum da prowler la gezerken çok olay başıma geliyor sorular klasik:
abi bu nekadar
kaç yapıyor
nekadar yakıyor
benzinlimi
arazi aracımı bu ne bu böyle
çin malı dimi
hatta bikeresinde bu yeni tip motormu demişlerdi anlatıcam onuda

:
niye aldın ki böyle bişey
nerde kullanıyosun
ne tip ehliyet gerekiyor
abi vallaha işini biliyosun çok güzel (erkekler)
ayyyy çookk tatlı ya (kızlar)
traktör mü bu :S:S:S:s
golf arabası mı

r:

r:

r:
olaylara geçiyorum

:mrgreen:
eminönü sahil yolundayım beşiktaşa gitmye çalışıyorum deli trafik var tinercinin biri geldi abbiiiiiiii bu nneeee güüzellllll bişeyyy mişş yaaaaa nee bu dedi ya jip gibi bişey hocam dedim dur dur bi biniyim şuana ya beni şuaraya kadar götürsene dedi ya sen yürü trafik var zaten daha çabuk gidersin derken eleman bindi :S:S:S kapı yok üstü açık cam yok gelen biniyo sinir oluyorum

r: tip yanımda oturuyor yolda millete laf atıyor elinde bez belinde tiner şişesi :S bağıroy millete taksicilere yol kenarındaki işportacılara onlarda el sallıyo lan ne işin var orda gel olum ayıptır diyolar bu gülüyo tiner çekmeye devam ediyo neyse indi bi süre sonra

sağil yolunda bebek civarındayım yine trafik var herkez camlardan bakıyor cafe ve restoranların gidiş şeridi durmuş vaziyette bende bekliyorum ama suratım kızardı herkz bakıyor geliş şeridi gayet normal akıcı taksicinin biri ani firenle yanımda durdu camı açtı makinayı inceliyor arkasındaki trafik te durdu baktı baktı bana nekadar yakıyor bu dedi

abi çok yakıyo dedim tamam da nekadar dedi abi 450 yakıyor dedim ooo çokmuş ya dedi bastı gitti

D: dedim ulan sanki benzin paramı vericekti tip

kız arkadaşımla bayrampaşa civarında adres sordum 2 amcaya güzel giyimli bellki iş güç sahibi amcalar tarif etti tam giderken bu ne yeğenim dedi biri abi arazi aracı gibi bişey motor bu aslında ama sistem araba sistemi dedim vites varmı dedi var dedim otomatik 4 çeker 2 çeker elektronik herşey var abi jipte olan dedim diğer amca (karadeniz aksanıyla ) ha bu nekadardır dedi fiyatını söyledim .... lira abi ha senin aklından zorun mu var daa gibip bunu almışsın akıllı adam buna okadar para veririm mi araba alaydın jip alaydın alla alla dedi kızdı ben cevap vermedim kız arkadaşıma baktı öyle değilmi dedi saolsun kız arkadaşım zevk işte amca bu böyle dedi

gittik
kadı köyde arkadaşı bekliyorum adam geldi yanıma bu ne dedi abi atv dedim yani ne bu dedi ya motor dedim haaa bu yeni tip motor mu dedi yok abi yani yenide nasıl ya anlamadım dedim

:d yani yenimi çıktı dedi bu yeni bi tip motormu dedi yok abi dedim yani bu yenide 6-7 senedir bunlardan var dedim ee ama ben hiç görmedim dedi :S şok oldum sanki adam kalite kontrol makamı ondan habersiz motor piyasa çıkmıyo

:

:d :mrgreen::mrgreen:
daha türlü olay var başıma gelen yarışmaya kalkanlar iyi gidiyomu bu diyenler yanımda gaz verip beni gaza getirenler

usta 1.3 arabayla gaza basıyo gidiceğimiz mesafe 100 metere bilemedin 150 metre 2 ışık arası 650 cc arazi aracını geçicek bide bana bakıyor başlarda pek oralı olmuyodum ama bu sorular beni sıkmaya başladıkça bu tip şöförleri affetmeye başladım :mrgreen: genelde öbür ışıklarda bi yan şeritte oluyolar ve bana bakmıyolar

:d görüyo yeşil şirin bişey diyo bu nekadar gidicek ki

ulan gaza basınca ben kendi kafamı tutamıyorum arkaya çarpıyo

:d
neyse daha fazla sıkmıyım sizi ama her seferinde yaşıyorum bu tarz olayları ama artık kış malüm branda var kapalı durumda müziği açıyorum dış etkenler beni rahatsız etmiyor :bounce: