eğlenceli bir konu olcağını düşünüyorum motor ve trajıkomik olaylarımız:

Mersin İl Temsilcisi
bir gün küzenimin mondial 100 luğu kullanırken yolda yanıma bi cbr600rr yanaştı bana dediki sana 3. vitesi göstermem hadi kapışalım, bende ona soğuk kanlılıkla sen git ben sana yetişirim... ama çok kızmıştım

bak bu güzeldi... ben sana yetişirim :queen::queen:

bende bu pazar hürriyette okuduğumu yazayım;

iki tane ss motorcu tek teker kırmızıda bastırıp gidiyor, arkada duran ambulanstaki acil doktoru camı açıp yandaki aracın şöförüne "hey maşallah bizim müşteriler nasıl da gidiyor bak" diyor

zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben bunu atlamışım :queen::queen::queen::queen::queen: süper yaaaaaaaaa

Abimin motor geldi geleli hiç üstünden inmiyorum.Tabiri caizse .ıçmaya bile motorla gidecem nerdeyse benim kanka kuruyemişçiye de paso gidiyorum malum sigara falan alıyorum kaskı maskı da çıkarmıyorum eleman oo dio motor yapmışın hiç inmiyosun üstünden bende eee olacak o kadar diorum. Derken kuzen geldi bi haftasonu gel dedim biraz adrenalin yaşatayım sana. Atladık motora sürücü kursu arabalarının talim yaptığı merkana doğru yol aldık. Ben elemana gösteriş yapiim die zorladım biraz motoru neyse dönüyoruz kırmızı ışıkta bekliyorum. Kalkış yapıcam basıyorum gitmio dedim vites geçmedi ayağımla tekrar aldım 1 e tık yok neyse naaptıysam gitmio kafa da basmadı ilk anda indim motordan bide ne göriim basıom gaza teker boşa dönüyo civatayı sıyırmış. Evden 2 km uzaktayız oraya bırakamam aldık bunla resmen 130 kg luk motoru ite ite götürüyoruz. Yolda millet tip tip bakıyo. Yazın en sıcakgünleri ikimizde de ter fışkırıyo... Neyse yolu azalttık kuruyemişçiye doğru yaklaşıyoruz. Eleman bizi o halde görünce tabi lafını esirgemedi.
"Hep o mu seni taşıycak biraz da sen onu taşı " cevap verecek bile takadım kalmamıştı hafif bi gülümsemeyle karşılık verebildim ancak. Sonrası nı anlatmak bile istemiorum. İşe motorla gidip geldiğim için malum gidemiorum o hafta Herkes soruyo tabi hayırdır nooldu motora çalıştıramadın mı? yoo diyorum çalışıyo ee nooldu o zaman diolar? Teker boşa dönüo diorum Hıı Mıı deyip ne saçmalıyo bu der gibi uzaklaşıyolar....

Bu yaz ayıptır söyemesi içiyoruz acıktık kokoreç alıcaz bende motor var dedim ben giderim almaya kafa zaten 1 milyon herneyse 300-400 mt gittim kokoreççiye sağ sağlim ulaştım .. Bi grup insan beyaz BMW yi çekmiş kokoreç yiyorlar bangır bangırda ibo çalıyor :D orda bi sırıttım sonra herneyse ben bekliyorum bizim kokoreç olsun dayı yanıma geldi çıkarttı anahtarları al lan dedi dedim noldu dayı :mrgreen: al dedi bmw yi ver honda kinetic skutır ı :D dayı yalvarıyor yakarıyor 2 mizinde kafa 1 milyon napalım çivi çiviyi söktü olayın sonunda herkesin cebinde kendi anahtarları vardı :D

Arkadaşlar benim başımdan geçen komik bir olay var Birgün motosikletimle oturduğum yere doğru giderken önümde giden kartal marka bir otomobilin bagajında tahminen 7 yada 8 yaşlarında iki tane çocuk var ve bana el sallamaya başladılar bende onlara el sallamaya başladım bu yaaklaşık 2,3 dakika devam etti.Sonra araba durdu ve bende durmak zorunda kaldım içinden 65 70 yaşlarında bir amca indi yanıma geldi ve bana arkamdan el sallayıp duruyorsun nerden tanışıyoruz dedi. Bende yok amca sizi tanımıyorum dememe kalmadı Be densiz tanımıyorsun niye el sallıyorsun dedi. Ben amca bagajda ki çocuklar bana el sallayınca bende onlara el salladığımı söyledim ve bana ...Ne yani çocuklar sana bilek sallasa sendemi bilek sallayacaksın lanyörü get dedi tabi bende bir şey olamaış gibi devam ettim yoluma:mrgreen: :mrgreen::)

Arkadaşlar benim başımdan geçen komik bir olay var Birgün motosikletimle oturduğum yere doğru giderken önümde giden kartal marka bir otomobilin bagajında tahminen 7 yada 8 yaşlarında iki tane çocuk var ve bana el sallamaya başladılar bende onlara el sallamaya başladım bu yaaklaşık 2,3 dakika devam etti.Sonra araba durdu ve bende durmak zorunda kaldım içinden 65 70 yaşlarında bir amca indi yanıma geldi ve bana arkamdan el sallayıp duruyorsun nerden tanışıyoruz dedi. Bende yok amca sizi tanımıyorum dememe kalmadı Be densiz tanımıyorsun niye el sallıyorsun dedi. Ben amca bagajda ki çocuklar bana el sallayınca bende onlara el salladığımı söyledim ve bana ...Ne yani çocuklar sana bilek sallasa sendemi bilek sallayacaksın lanyörü get dedi tabi bende bir şey olamaış gibi devam ettim yoluma:mrgreen: :mrgreen::)

Vallahi bu da çok iyiydi :queen::queen::queen::queen::queen::queen::rendeer:

Mersin İl Temsilcisi

:queen::queen::queen: sübyancı filan sanmıştır :queen::queen:

Motorcu bi abim anlattı bana , bende aynen onun ağzından yazıyorum buyrun ;
($imdi 36yaşında olay ise 18-19 yaşlarında qecmiş...)

Bi gün dayı oğlu ile qezmeye çıktık , o zaman rus planet var yeşil renkli . Daha yeni çıkmış sayılır , en azından bizim köyde yeni, neyse geziyoruz bende az cok motor sürmesini biliyorum ya ,

dik bi rampa tarzı bi yere geldik , nerdeyse 75-80 derece var , resmen uçurum diyebiliriz.dayı oğlu dedi burdan cıkamassın , bende dedim çıkarım, tabi o zaman genciz kanımız kaynıyor ,bi bastım rusla , o dimdik rampaya bi yüklendim , sonrasını hatırlamıyorum (, tahminimce bi yarım saat felan gecmiş , tabi o yerde ıssız sayılır pek gelen gecen olmaz), ağzıma ekşimci acımsı bi şey geliyor , birden kendime qeldim , oysa olan şuymuş , ben o rampaya vurunca motor ters donmus , dayı oğlu en altta , ben onun üstünde , en üsttede rus planet motor , ağzıma gelen şeyde depodan akan benzin , ikimizde bayılmışız , allah'tan bi şey olmadık , sadece el ayak sıyrılmış , çizikler o kadar, halen qülerim o zamanki anılara....

:cherry::cherry::cherry:

Benim asya 125 t ile bizim evin civarında geziyorum. Sola doğru giden, aniden hafif bir yokuş başlatan yol var. Neyse scooterı yatırdım sola tak diye ayaklık vurdu. Bir süre sonra benzinciye gittim doldurdum depoyu. Neyse sürüyorum motoru 15 dk geçti benzin ibresi yarılandı. Noluyor yahu herhalde bozulmuştur diye düşündüm.
...
Yolumda gitmekteyim arkamdan bir araba yaklaştı korna çalıyor devamlı. Taciz ediyor diye düşündüm. Vizörü açtım noluyor dedim?! Adam gözleri açılmış panik halde motordan birşey akıyor dedi:mrgreen: sola doğru eğilip baktım, ilk tepkim OHA olmuştu. Pazar günüydü panik halde tamirci arıyorum bu arada benzinde bitiyor:mrgreen: Bir oto tamircisine gittim, meğer dönerken vuran ayaklık benzin hortumunu delmiş :mrgreen:

Bu yaz ayıptır söyemesi içiyoruz acıktık kokoreç alıcaz bende motor var dedim ben giderim almaya kafa zaten 1 milyon herneyse 300-400 mt gittim kokoreççiye sağ sağlim ulaştım .. Bi grup insan beyaz BMW yi çekmiş kokoreç yiyorlar bangır bangırda ibo çalıyor :D orda bi sırıttım sonra herneyse ben bekliyorum bizim kokoreç olsun dayı yanıma geldi çıkarttı anahtarları al lan dedi dedim noldu dayı :mrgreen: al dedi bmw yi ver honda kinetic skutır ı :D dayı yalvarıyor yakarıyor 2 mizinde kafa 1 milyon napalım çivi çiviyi söktü olayın sonunda herkesin cebinde kendi anahtarları vardı :D

Zuhahah Ver LAn Anahtarı :D zuahahaha

Suzuki gsxr 600 ile yaşadığım klasik abi bu kaç gider soruları hariç....
Bnm makinede o zamanlar smokehead marka Ercan usta imzalı çok güzel pippe - egzoz var.Sesi ankarada tek şimdiki sahibi onu beğenmedi tiger taktı hyosungcu kardeşleri üzülmesin diye :) her nyse bilkentin orda gidiyorum kavşağa geldi m .Yapılı peugeot 206 gti işte dedim eğlence çıktı tam yarım debriyaj yapıp kapatıcam baktım babalar her 10m bi vites değiştiriyor:) yavaşladım içinde üstatlara saygı tipinde 3-4 kişi :):)

Son olarak da suzukiye binerken ilk başlarda kontağı çeviremiyorum nerdeyse anahtarı kırıcam.... korlasda makinenin zinciri değişti .Önder usta baktı ben kontağı kırmaya niyetliyim. Napıyosun _? - Abi dedim kontak dönmüyor!!!!
- Bunlar huylu makinelerdir. Anahtarı azcık kendine doğru çekmezsen anahtar dönmez !!!

Bir tane de ben anlatayım.
Motorsuzum o zamanlar, almama çok az kalmış, adım adım, gün sayıyorum motora kavuşmak için.

İzmir'deyim, dörtyolda minibüs bekliyorum arkadaşla derken ilk almayı istediğim motor (kawasaki ninja 250 R black) gelmez mi, ışıklarda durmaz mı! Hayran hayran bakarken, elimle şu kalsik el işaretini yaptım. :cat:
"Motorun güzel, simsiyah olmuşunuz harika olmuş" da dedim, büyük ihtimalle duymadı beni,
çıkarttı kaskı "Ne diyorsun sen !?" dedi,
arkadaşla donduk kaldık, ablamız sarışın mavi gözlü bi hatun, ( erkek sandıydık )
bi de beni ( m )otostopcu sanmaz mı :)

abi süper ya :D bu millet adamı öldürür "Bahmaz kıçının sağansağına çıkar dağın yüsseğine" :cherry: bu konuya cuk oturur bu laf

bende bir anımı anlatayım geçen motoshow a giderkene arkadaşın makina da artçı idim işten çıktık yola koyulduk giderken sağ salim gittik dönerken yağmur başlamazmı bende de mont yok almamışım yanıma arkadayım enseme kadar ıslandım asılıyorda asılıyor göbeğini tokatlamaktan elim şişti dur yavaşla banamısın demiyor eve bi gittim kaportanın arka taraf şasiye kadar ıslanmış :) bizimkilere de durakta beklerken otobüs sıçrattı suyu diye beyaz bir yalan söylemek zorunda kaldım :p

caddede gezerken arkamdan Repsoollll diye bağıran çocuklar:)

usta farların yanıyo diyenler(onlar sönmüyo demekten usandım)

halaoğlu yeni twester almıstı.motorları çıkarıp gezelim dedik.tabi bu arkadaşlarına hava atacak toplanmış arkadaşları bi yere gittik yanlarına.halaoğlunun motoruna güzelmiş güle güle kullan diyenler soluğu benim motorun yanında aldı:queen: çocuk CBR almadığına pişman oldu:p

benim en çok başıma gelen uyarı..
-ABİ FARINI AÇIK UNUTMUŞSUN.
-BU SICAKTA PİŞECEKSİN (mont,kask)
öbür taraf dahamı serin acaba?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar