Efendy_iso ve LTF06 Kaza yapmış:(

Geçmiş olsun İsmail ve Latif kardeşlerim.... Yine ucuz atlattın. Kurşun döktürmelisin. Nazar var üstünde...

esp

Büyük geçmış olsun abılerım neyse kı ıkınızde de hıç bışı yokmuş önemlı olan odur :) Eğer arabayla ılgılı bı sorununuz olursa nacızane yardımcı olmaya çalışmak ısterım Istanbulda babamın oto tamır servıs dükkanı var da motor üzerıne üst katta da amcamın kaporta-boya :D Elımızden bışı gelırse yanı yardımcı olmak ısterız tekrar büyük geçmış olsun :/

Geçmiş olsun arkadaşlar.Ne denir ki tesadüf yaşıyoruz bu ülkede...Dikkat bin kere milyon kere dikkat lütfen.

İso Latif çok geçmiş olsun yaw..
Ama çarpa çarpa öğrenilir bu araç sürme :p

kardeş geçmiş olsun buna şükür sizlerde birşey olmamasına sevindim

çok geçmiş olsun bu ara nedir bu kamyonlardan çektiğimiz:silent:allah(c.c)korumuş şaşkınlık veren olaylar eee ülkem normaldir...

Geçmiş olsun İsmail ve Latif kardeşlerim.... Yine ucuz atlattın. Kurşun döktürmelisin. Nazar var üstünde...

Abi bende aynı şeyi düşünüyorummm,vermem gereken sadakalarmı var nedir bilmiyorumm

Büyük geçmış olsun abılerım neyse kı ıkınızde de hıç bışı yokmuş önemlı olan odur :) Eğer arabayla ılgılı bı sorununuz olursa nacızane yardımcı olmaya çalışmak ısterım Istanbulda babamın oto tamır servıs dükkanı var da motor üzerıne üst katta da amcamın kaporta-boya :D Elımızden bışı gelırse yanı yardımcı olmak ısterız tekrar büyük geçmış olsun :/
eyvallah abicim saolasınn ilgin içinn,aracaın kaskosu var serviste yapılır diye düşnüoyruumm
Geçmiş olsun ...
'25 kere olsun
saolasın barış abiii

diğer tüm geçmiş olsun dileklerini sunan dostlarıma teşekkür ederimmm

geçmiş olsun tekrarının ne sizin nede başkalarının yaşamaması dileğiyle arkadaşlar:rendeer:

Şaka gibi ya inanmıyorum Allah korumuş ltf aşk olsun ya burdan mı okuyacaktım canım arkadaşım ya çok üzüldüm

İso LTF geçmiş olsun .Dikkat edin diyecem de lasitik yahuu.Kamyonun lastigi gümlediginde farketmiyor mu soforler yahuu :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cok Gecmiş Olsun Kardeşim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun arkadaşlar :pale:,sağlık durumunuzun iyi olmasına sevindim ,psikolojik durumda zamanla düzelir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar