Efendy_iso kaza yaptı durumu iyi :(

çok geçmiş olsun her ikinizede bukadarına şükür ..
sanırım sadaka zamanın gelmiş ..

Çok geçmiş olsun , inşallah en kısa sürede herkes eski sağlığına kavuşur , buna da şükür.
İşte bizim en büyük sorunlarımızdan biri de bu aslında , motorları araç yerine saymayan taksilerden sonra yola aniden atlayan yayalar.
Hepimiz çok dikkatli olmalıyız , 2 teker kullanıyoruz o yüzden 4 gözümüzü açmalıyız.
Tekrar çok geçmiş olsun , kazazedelere acil şifalar...

her iki tarafa da geçmiş olsun. bazen motorcunun dikkatli olması bile işe yarayamayabiliyor.

çok geçmiş olsun efendy kardeşim allah daha beterinden korumuş bunada şükür amcayada allah acil şifa versin geçmiş olsun kardeşim:rendeer:

geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden saklasın motoru dert etme her türlü çözülür cana gelmesin amcayada geçmiş olsun biraz daha dikkat arkadaşlar...

Arkadaşlar ilginiz için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim,çok şükür bende bişey yok,karakola gelen haberler yüzünden biraz yıprandım,tam amcanın durumu iyiymiş taburcu ediyolarmış dediler,beni bırakıyolardı,bi haber daha geldi,beyin cerrahi servisine almışlar dendi,tekrardan beklemeye başladık,Allah devletimize milletimize zeval vermesinn,polisimizide başımızdan eksik etmesin,Amca'nın yanından geliyorumm ,çocuklarıyla amcayla felan konuştum,Allah'tan çok iyi insanlar,Amcanın çocuklarından biride doktormuş iyi insanlardı,Allah kimseyi sütü bozuk birinin eline düşürmesin

Rigel abi arayıp ,olayı arkjadaşlara bildirdiğin için çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun

İsmail'cim, tekrar geçmiş olsun. Moralinin bozuk olduğunu tahmin ediyoruz. Biraz yürüyüş yap, ailenle otur konuş. Zaman herşeyi onarır. Yarın düzelirsin. Kimseye ciddi birşey olmadığı için bu gece mutlu hissetmelisin...

İsocan bu ne paşam..Okudum şimdi şok oldum...:silent:

Msn'den de yazdım ...Niye haberdar etmedin ki babocan...Tlf vardı ...
Karakol felan demişsin keşke haberdar edeydin paşam..

Neyseki fazla bişey yokmuş...Gelen mala gelsin be ..Sana ve amcaya büyük büyük geçmiş olsun...

Hayret yaw bir gün siteye girmeyince neler oluyor be.....
Allah sizleri sevdiklerinize bağışlasın emi....:wiinkk:

çok geçmişler olsun allah beterinden saklasın amcayada allah şifalar versin....

Aslın bakacak olursan gayet iyiydim fakat bugün servisin çıkardığı hesaptan sonra daha bi kötü oldum 3300 dedi adam gözümün içine baka baka

ismail kardeşim çok geçmiş olsun

nazar değdirdim kardeşime maaşallah maaşallah

bi kaç gün takılmadım siteye neler olmuş ya

İnşallah İsmail'de de,amcada da birşey yoktur. Allah beterinden saklasın. Geçmiş olsun.

Yaşlıların karşıdan karşıya geçmeleri hakkaten sorun (ışıkları kullanmıyorlar)

zaten o ışıkları o ihtiyarla aynı eve de takmak lazım biraz alıssın lar bıktım onlardan hele dikkat edın ilkokuk cocukları daha beter onlara carpmayın hayatınız yanar

asm

zaten o ışıkları o ihtiyarla aynı eve de takmak lazım biraz alıssın lar bıktım onlardan hele dikkat edın ilkokuk cocukları daha beter onlara carpmayın hayatınız yanar

Şehir içinde yavaş gitmek lazım. Neyin nerden çıkacağı belli olmuyor işte.

Veletler yerinde duramıyor zaten. Aman ne bize olsun,ne karşı tarafa (karşı taraf bazen bizim yakınlarımızda olabilir.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar