Efendy_iso kaza yaptı durumu iyi :(

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İsmail çok geçmiş olsun, neyseki ucuz atlatmışsın. :rendeer:

İso naptın:santa: ya geçmiş olsun motor yansın sana amcaya bişey olmasın kardeşim şimdi okudum çok üzüldüm çoook :santa:

offfffffff... iso:(((( cok korktum topigi ilk gordugumde. ben de yeni okuyorum:((( of yaa:((( nasıl bulur kaza senin gibi efendi bi adamı... anlamıyorum ya:((

üzüldüm:( kesşke yanınızda olabilseydim:( ufff:((
aricam şimdi ayshegülü zaten. yanındadır umarım, offf....

ismail abi çok geçmiş olsun allahtan bişey olmamış amcaya ve sana toipici gördüğümde bende çok şaşırdım neyseki atlattın :cyclopsan

Tekrar geçmiş olsun. 1-2 Gün içinde atlatırsın umarım. Allah korumuş. Sanada amcayada bişey olmamış. İnşallah son kazan olur... :rendeer:

önce hastanede yatan amcamıza sorasında efendy_iso geçmiş olsun

bir daha yaşamamanızı dilerim :rendeer:

bu tarz kazalarda yaşlı olanları kazayı atlatma derecesi genclere göre çok düşük bünyeleri dayanıksız oluyo öncelikle ismail ve amcaya büyük geçmiş olsun motormu ? kimin umrunda...

Kılkuyrukcuğum çok geçmiş olsun hem amcaya hem sana..
Telefonun olmadığı ve işte olduğum için ancak haber yollayabildim..
Allah tekrarını göstermesin..
Moralini yüksek tut allaha şükret.. Cidden ucuz kurtulmuşsunuz ikinizde..

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun İsmail.:salut:

Osmaniye İl Temsilcisi
İso çok büyük geçmiş olsun kardeşim, önemli birşey olmamasına sevindim, amcaya da geçmiş olsun diyorum. Umarım bir daha olmaz.

iso geçmiş olsun kimsede bir şey olmaması çok iyi.aman abiciğim dikkatli binelim.bu arada zorunlu trafik sigortasını araştır.karşıya verilen zararların karşılanması (hastane masrafı vb.)

isom çok geçmiş olsun.:silent:aklımı yitirecek gibi oldum mesajı okuyunca.Sabah sabah moralimiz sıfır valla:salut:Allah bunla geçmiş eylesin.Kanka üzme bizi nolur.Allaha emanet olun.Cümleten geçmiş olsun.GAZİANTEP MT den sevgiler ve saygılarla:)

İsocum geçmiş olsun,elimizden bişey gelirse telefon et hemen gelirim
Ayshegül üzülme amcada bişey yok bırakırlar cebimi verim bişey olursa haber edersiniz 0 535 602 68 08

Gaziantep İl Temsilcisi
geçmiş olsun kardeşim allah beterın den korusun duydugumda cok üzüldüm allahtan sen de ve amcada birşey yokmuş

tekrardan gecmiş olsun:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar