Dünya'nın en hızlı seri üretim scooter'ı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok para sukutırdan çok goldwing gibi bir şey

Son düzenleme:
arkadaşlar dezavantajları çok fazla

- 240 kilo. bu öküz ölüsüne denktir yatarsa tekniğini bilmiyosanız kaldıraman.
- 800 cc ile yaptığı max hız 220 km. 500lük nexus 190 görüyor.
- bagajı bir kask anca alıyor. sırf ekşın var başka çok bir şey aramamak lazım.

kalan tüm özellikler bizim nexuslar ile neredeyse aynı. sırf bu farklar için 25000 ytl ödenmez bu motora, istanbul trafiğine de gitmez..

bence türkiyeye getirmeleri hata diyecek gibi olcam velakin zaten distribütör tane tane getiriyor az az. koleksiyoncu ve senede 300 km yapıcak zengin adamlardan başkasına satılmaz yani pek..

bir ufak kardeşi maxi olan ve dünyanın ikinci en hızlı scooterı nexus alın :p

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ben de fuarda gördüm bunu fakat ne alakaysa bir standın üstüne koymuşlardı, standın etrafında da koltuklar olduğundan çok yakından inceleyememiştim. Sanırım millet kurcalamasın diye öyle yapmışlardı. Biraz devasa bişey bu. Benim nexus dolu depoyla 216 kilo ve yeterince ağır, bunu zaptetmek için vücut falan çalışmış olmak lazım. Giderken problem olmazda dur kalk trafiğinde baya yorucu olur. Amma velakin görüntüsüne diyecek laf bulamıyorum. Dizayn eden kişiyi tebrik etmek lazım, çok güzel çizmiş... :rendeer: Ama yine de nexus daha yırtıcı ve asi duruyor, şahsi fikrim. :wiinkk:

Amma velakin görüntüsüne diyecek laf bulamıyorum. Dizayn eden kişiyi tebrik etmek lazım, çok güzel çizmiş... :rendeer: Ama yine de nexus daha yırtıcı ve asi duruyor, şahsi fikrim. :wiinkk:

+1.

Ön grenaj sıkıntılı bence. Gilera mükemmel scooter tasarımını nasıl üretir ben burdan kendilerine iletiyim bi tasarımcı olarak (türküz ya ahkam bol =p)

- ön grenaj olarak nexusunkini koysunlar
- aynaları gidona koyup öne grenaj yerleştirsinler
- arka şase açısını çok az daha yükseltsinler

bitti, gp 800 oldu ferrari moto :bounce:

Bu kadar güçlü scooter olmaz. Bu gücü ancak bacaklarının arasına alırsan kontrol edebilirsin. Saçma.

Güçlü motosiklet istiyorsan, vitesli adam gibi motor alırsın. Scooter avantajlarına sahip birşey istiyorsan da gidip düzgün bir scooter alırsın.

Hay ağzına sağlık abi yaw, ne güzel söylemişsin.

esp

Bence de dış görünüş olarak harıka ama bı scootera 800 çok yahu zoruma gıttı :p

800 değil, 850 cc olarak geçiyor..üstelik V-twin motora sahip...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence çok güzel bi motosiklet ama son hızı enteresan olmuş benim Aprilia ile ben 190 km hızı görüyorum üstelik 500 cc 40 hp.Bu makine 800 cc ve 75 hp.Ağırlığı problem değil o ağırlık size virajlarda mükemmel anlar yaşatıyor,benim makinede 200 kg alışınca 150 cc lik scooter gibi geliyor yani korkulacak bişey değil.Tabiki ilk başlıyanlar için ideal değil.Fiyatına gelince Türkiye şartlarına göre pahalı yani trafikte göremiyeceğimiz motorlar arasında.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Motoron dergisinde 1kaç ay önce testini okudum reel hızı 180km bilginize...

Doğrudurda, bizim nexusların da reel hızı 160km olmasına rağmen 180km'yi çok rahat görüyor. O yüzden bu makine ibreyi sonlar, yani 220km. yi rahar görür diye düşünüyorum.

bence scooter demek ıcın baya bı sahıt bulmak lazım scooter gorunumlu bır tourung makınayı andırıor...sevdalısına ıyı motorda hem pahalı hemde baya hantal gorunuo...tabı kullanmadan yorum yapmak yanlıs olabılr ama ne bıleyım bana ole geldı....

Azcık daha iri yarı birini bulamamışlar mı motorun üstüne oturtacak.Bacak kadar kızın altına vermişler koca motoru::ban::

Dizany olarak harika bir motor.

Sürüşüde o kadar güzeldir abartmayın...

ulem benim dıraktörle aynı güç ve dahada ağır ufacık oha diyebilermiyim tarlamı sürcen bu aletle, yoksam himalayayamı tırmancen :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar