Ducati 848 hakkındaki görüşlerinizi öğrenmek istiyorum arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ducati 848 gibi görüntüsü güzel güçlü bir motor önerebilirmisiniz yoksa Ducati 848 sağlammıdır ?

Ducati,yaramaz.Çabuk dökülüyor.Servisteki ustaları kasap zaten.Mondial bakmanı öneririm

asla ducati almamalısın. cok kötü hemen dağılır. yuki ve kubalara bak bence

racing tarzında düşünüyorum =) genelde motorların aynaları beni motorlardan soğutuo cok ortalıkta duruo motor biraz bütün olmalı bence ducati görüntü olarak benim isteklerimi tam karsılıo ama teknik servisidirr kalitesidir falan pek bilgim yok

Kuba düşün bence.Şimdi bir ducatiye bak,birde kubaya.

Ducati :

Ducati_848_2008_1.jpg

Kuba ( Sloganı bile teşvik ediyo,Hemide yanında racing yazıyo ) :

xy2505a.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaş kaç acaba ?

kuba ve ducati isimlerini yanyana anmak bile doğru olmaz. bir su ducatiye bak bir de kubaya, kubanın kalite olarak ducatiden en az 5 gömlek daha üstün olduğu tek kare fotoğraftan bile hemen anlasılıyor.

Yaşım 20. Boyum uzun benim hız gibi bir merakımda yok sadec güzel bi görüntü ve sağlam bi ses istiyorum motorda ama alırkende kalitelisini alalımki arıza cıkartmasın teknik servis yedek parça gibi sorunlarla ugrasmayalım

Ducati de fena değil kubaya göre ama,servisi rezalet.Ustalar neyin nerde olduğunu bilmiyor.Ducati alırsan tek avantajı yedek parça olur,parçaları bulunabiliyor ve ucuz.Kubanın parçaları el yakıyor.

dostum anlaşılan o ki bu ducati senin ilk tecruben olucak:p

bu motorla başlamak güzel olur adamı bidaha motora tövbe ettiriyo:mrgreen:

Başlangıç motorunsa biraz fazla gelir.600F ile 1-2 ay takıl,sonra buna geç.Kubayıda al arada bakkala çakkala gidersin

Ducatinin kalitesiyle ilgili soru sorduğunuza göre motosiklette fazla yenisiniz. Arkadaşlarda buna istinaden biraz"cık" :) ti ye almışlar konuyu. Siz önce bi ikinci el 125 cc ile başlayın, düşüp kalktığınızda cebinizi acıtmycak, ondan sonra zaten ducatiyi anlarsınız :)

ducatı distribütörü bu yazılanları görse intihar eder sebebim sensim mt yazar sonuna :):queen::bestmt:

kuba fln al.ducatinin arka ön set teker ile bi tane mondial alabilirsin.cbr 125 veya ninja bide yeni model yazmış :))sanki eskiden çok ürettilerde bundan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar