sen kuryesin birader...moto kurye akıllı olacak...
bu laf Ümmet abi içinde geçerli...plakana ceza getirmeyeceksin abi...şirkette hoş karşılanmaz böyle şeyler...bugün maaştan kesmezler idare ederler...2.de yinemi abi derler...yaşımızda sana akıl vermeye yetmez ama nacizane mesajımız olsun...kabul eyle...
bu bize ders olur bidaha ceza gelirse cepten öderiz artık,şirketin haberi bile olmaz.dikkat edicez artık.
55 ytl.....fazla değil ama azda değil.peki cezanın miktarı neydi kardeş :?
[Q=mete_han;955735]sen kuryesin birader...moto kurye akıllı olacak...
bu laf Ümmet abi içinde geçerli...plakana ceza getirmeyeceksin abi...şirkette hoş karşılanmaz böyle şeyler...bugün maaştan kesmezler idare ederler...2.de yinemi abi derler...yaşımızda sana akıl vermeye yetmez ama nacizane mesajımız olsun...kabul eyle...
bu bize ders olur bidaha ceza gelirse cepten öderiz artık,şirketin haberi bile olmaz.dikkat edicez artık.
55 ytl.....fazla değil ama azda değil.
bir tek giderken kan testi yapamiyo herhalde su eds'ler :queen:evet erhan foto,plaka marka,model,renk hepsi geldi
lafi agzimdan aldin Erhan abiYakışıklı çıktıysan sitede yayınlar mısın abicim :cherry:
Bi dakka ya, TEM de EDS var mı, hiç görmedim ben. 2. Köprü ümraniye istikametini kullanıyorum.
Sabah sorun değilde akşam hep emniyetteyim![]()
o zaman cebinin bir tarafinda 38 ytk bulundur olcay abiher an lazim olabilir.
yaw biri suraya EDS haritasini koysunda herkes rahat etsin,veya bir istanbull haritasi koyun,EDS lerin yerini bilen isaretlesin![]()
ewet arkadaslar gercekten cok dıkkatlı olun ben ıkı defa yakalandım,bana gelen cezalar 108 ytl.erken odersenız 86 ytl gıbı bır rakama dusuyor.sucum emnıyet serıdıne gırmek,resımde cekıyorlar yakısıklı sekılde,ıtıraz hakkın olmasın dıye.ummet abı sana ucuz gelmıs,
öledeğil olcay kırmızıışıkta değil emniyet çeridinden geçtim fotosu var açık açık.Sanırım Ümmet abinin ki kırmızı ışık ihlali...
gelen belgede cezapuanı yazmıyordugeçmiş olsun ümmet abi umarım aynı hatayı birdaha yapmazsın bence yerindebir ceza olmuş
bizim allahtan böyle sorunumuz yok küçük yerde olmanın avantajları yok kgs yok eds hiç bişi yok sadece kırmızı ışıkta geçme yeter
birde ümmet abi ceza puanı gidiyormu