dikkat..... EDS yakıyor

en ıyısı kuryecı tıpı kardesım plakan pislikten gozukmeycek ama yıne her ıhtımale karsı harf kısmına bant cekmekte fayda var plaka kapatma cezasıda varmı:):mrgreen:

ümmet abi ne işin var emniyet şeridinde (:) neyse geçmiş olsun .. valla kullanmamak lazım .. ama genede motosikletlere bi kolaylık yapsalardı .. ifrit oluyorum bu eds olayına ??!!!!

kavacıkta hakan abi yalnız bütün eds lerde vardır kamera

ÜMMET baba geçmiş olsun, genelde hepsinde kamera yok aslında belirli yerlerde var, bizim şirketten bir çok kişiye bu EDS cezalarından geldi. hatta cezaları listeleyip fotolarla ilan panosuna asıyolar.. :p

ben genelede plakayı kapattığım için daha ceza gelmedi :bounce: :queen::queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçmiş olsun Ümmet abi. Ceza ile foto da geldi mi?

yakışır tostum...:cat:

bizde devlete para kaptıracak göz varmı...baksana...:bounce:

thank youu Weri good are you read he işte hepsinden ehli bidi felandı fişmandı vesayireydi hepisinden birer kilo :queen::queen::queen:

metahan babo hello how are you..?

ya öylede abi benim hala köpri cezam duruyo :cherry: bide ayrıca doğum günümde ceza yazmışlar arkadan :queen: hemide tam sabahın köründe 08:00 de yav bide eminönünde kırmıza geçmişim o gündür plakam kapalı açmıyom bu aralar zeytinburnunda bi tane şahin musallat oldu ikidir çeviriyo diyom EDS lerden kaçıyom bana diyoki herşeyin bedeli var ( çorba pırası diyo kısaca ) bende diyomki ben senden açım amca varsa bi 5 lira verde ekmek arası bişeyler alim :queen::queen::queen:

bülent ben cezayı yedim ve ödedim,başlık açmamın sebebi sizlere duyurmaktı aynı şeyi yaşamamanız için, evet yazın malesef dediğin gibi olcak.

aman ümmet abi yanlış anlama benim yazımda bir nevi sitem ettim yani yeni sistemde yapacak bişeyimiz yok manasında teşekkürler uyarıların için...:cat:

Erhan çok merak ettiysen bu ceza makbuzu...yukarıda...:p

Bu resim;arkadan pek hoş görüntü değildir...

delikanlı EDS önden çeker fotoyu...:pbi zamanlar bölemiydi ya...hey gidi hey...zamane EDS si işte...:p

[/

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Adı üzerinde EMNİYET ŞERİDİ ; cankurtaran, itfaiye, arama-kurtarma araçları vs vs. ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için o yolu kullanıyor. Bizim o yolları taciz etmemiz zaten yanlış birşey. Ceza yazılması çok isabet! :cat:

Yanlis olduguna katiliyorum. Ama bunu ISTANBULlulara yani bize sormak lazim. Bu cildirtici trafikte (kilit desek daha dogru) cidden motosikletin cazibesine darbe vurulmus oluyor.

Gemisini yürüten kaptandır derler...akıllı olmakda fayda var...Emniyet şeridini ısrarla kullanıcam...plakamı ısrarla kapatıcam...devlete ödeyecek haracım yok...böyle devlete benim gibi vatandaş gerekir...gel kardeşim... sayın mamurunu üstüme gönder...yakaladın bas cezayı acıma...boynum o zaman kıldan incedir...ama bir 4 tekerleğin dürtmesiyle yola düşüp arkamdan gelen aracların tost yapacağı bir vatandaş olacaksam sana bu türlü birey yakışır...

Son düzenleme:
Gemisini yürüten kaptandır derler...akıllı olmakda fayda var...Emniyet şeridini ısrarla kullanıcam...plakamı ısrarla kapatıcam...devlete ödeyecek haracım yok...böyle devlete benim gibi vatandaş gerekir...gel kardeşim... sayın mamurunu üstüme gönder...yakaladın bas cezayı acıma...boynum o zaman kıldan incedir...ama bir 4 tekerleğin dürtmesiyle yola düşüp arkamdan gelen aracların tost yapacağı bir vatandaş olacaksam sana bu türlü birey yakışır...

yürü be abi kim tutar seni döktürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun ümmet abi nasıl böyle bişey oldu şaşırdım

sen mondial 125 mt ile türkiye turu yaptın bişey olmadı

ama bi şerit yüzünden ceza anlaşılan trafik memuru senin namını duymamış

tekrar geçmiş olsun..

arkadaşlar benim ruhsattaki adresim eksik ben acaba nasıl öğrenebilirim bana kesilen cezayı???

yürü be abi kim tutar seni döktürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :queen::queen::queen:

sen kuryesin birader...moto kurye akıllı olacak...

bu laf Ümmet abi içinde geçerli...plakana ceza getirmeyeceksin abi...şirkette hoş karşılanmaz böyle şeyler...bugün maaştan kesmezler idare ederler...2.de yinemi abi derler...yaşımızda sana akıl vermeye yetmez ama nacizane mesajımız olsun...kabul eyle...

ben araba çekiliyor bazen cebimden rüşveti basıyorum çekiciden indirtiyorum arabayı...motorada Allaha şükür daha ceza gelmedi yıllardır...

geçmiş olsun ümmet abi,çare bulmak lazım plaka işine yada arabalar gibi tıkır tıkır işlemek lazım oda bize uymaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar