Geçmiş olsun Ümmet abi.
Projeyi hayata geçirme vakti geldi demekki.
[YT]wDZv7FlYi0Q[/YT]
kavacıkta hakan abi yalnız bütün eds lerde vardır kamera
ben genelede plakayı kapattığım için daha ceza gelmedi :bounce: :queen::queen:
evet erhan foto,plaka marka,model,renk hepsi geldiGeçmiş olsun Ümmet abi. Ceza ile foto da geldi mi?
yakışır tostum...:cat:
bizde devlete para kaptıracak göz varmı...baksana...:bounce:
evet erhan foto,plaka marka,model,renk hepsi geldi
yokyaw arkadan çekmişler bide silik çıkmış karizma çizilmesinYakışıklı çıktıysan sitede yayınlar mısın abicim :cherry:
bülent ben cezayı yedim ve ödedim,başlık açmamın sebebi sizlere duyurmaktı aynı şeyi yaşamamanız için, evet yazın malesef dediğin gibi olcak.
Adı üzerinde EMNİYET ŞERİDİ ; cankurtaran, itfaiye, arama-kurtarma araçları vs vs. ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için o yolu kullanıyor. Bizim o yolları taciz etmemiz zaten yanlış birşey. Ceza yazılması çok isabet! :cat:
Gemisini yürüten kaptandır derler...akıllı olmakda fayda var...Emniyet şeridini ısrarla kullanıcam...plakamı ısrarla kapatıcam...devlete ödeyecek haracım yok...böyle devlete benim gibi vatandaş gerekir...gel kardeşim... sayın mamurunu üstüme gönder...yakaladın bas cezayı acıma...boynum o zaman kıldan incedir...ama bir 4 tekerleğin dürtmesiyle yola düşüp arkamdan gelen aracların tost yapacağı bir vatandaş olacaksam sana bu türlü birey yakışır...
yürü be abi kim tutar seni döktürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :queen::queen::queen: