dikkat..... EDS yakıyor

EDS çıktı mertlik bozuldu desek doğru olurmu bunlar öndende vurmuyolar arkadan vuruyolar cezayı.. kalleş bunlar kalleeeşşşş

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sen kuryesin birader...moto kurye akıllı olacak...

bu laf Ümmet abi içinde geçerli...plakana ceza getirmeyeceksin abi...şirkette hoş karşılanmaz böyle şeyler...bugün maaştan kesmezler idare ederler...2.de yinemi abi derler...yaşımızda sana akıl vermeye yetmez ama nacizane mesajımız olsun...kabul eyle...

bu bize ders olur bidaha ceza gelirse cepten öderiz artık,şirketin haberi bile olmaz.dikkat edicez artık.

peki cezanın miktarı neydi kardeş :?
55 ytl.....fazla değil ama azda değil.

Son düzenleme:
hemen ödeki indirimli 38 ytl ödersin...PTT şubeleri kabul eder cezayı...ama en sağlamı Ziraat Bankasıdır....

[Q=mete_han;955735]sen kuryesin birader...moto kurye akıllı olacak...

bu laf Ümmet abi içinde geçerli...plakana ceza getirmeyeceksin abi...şirkette hoş karşılanmaz böyle şeyler...bugün maaştan kesmezler idare ederler...2.de yinemi abi derler...yaşımızda sana akıl vermeye yetmez ama nacizane mesajımız olsun...kabul eyle...

bu bize ders olur bidaha ceza gelirse cepten öderiz artık,şirketin haberi bile olmaz.dikkat edicez artık.

55 ytl.....fazla değil ama azda değil.

ümmet abi sen kuryemisinkine şirketten felan bahsediyosun :silent: genelde kuryelerde cebinden öder cezaları ama :p

geçmiş olsun resimde yakışıklı çıkmışmısın onu söle :D keşke banada olsa duvara asarım :D

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bi dakka ya, TEM de EDS var mı, hiç görmedim ben. 2. Köprü ümraniye istikametini kullanıyorum.

Sabah sorun değilde akşam hep emniyetteyim :)

Bi dakka ya, TEM de EDS var mı, hiç görmedim ben. 2. Köprü ümraniye istikametini kullanıyorum.

Sabah sorun değilde akşam hep emniyetteyim :)

o zaman cebinin bir tarafinda 38 ytk bulundur olcay abi :p her an lazim olabilir.

yaw biri suraya EDS haritasini koysunda herkes rahat etsin,veya bir istanbull haritasi koyun,EDS lerin yerini bilen isaretlesin :)

AKşam için uygun bir çözum yolu var.
Plakaya saç sprey ( lak ) sıkın, gece kameralarda okunamaz bembeyaz bir plaka çıkar.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
o zaman cebinin bir tarafinda 38 ytk bulundur olcay abi :p her an lazim olabilir.

yaw biri suraya EDS haritasini koysunda herkes rahat etsin,veya bir istanbull haritasi koyun,EDS lerin yerini bilen isaretlesin :)

Yahu iyide bu EDS gizli saklı bişey değilki, tabelaları var koca koca. Hiç dikkatimi çekmedi bu güzergahda.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ewet arkadaslar gercekten cok dıkkatlı olun ben ıkı defa yakalandım,bana gelen cezalar 108 ytl.erken odersenız 86 ytl gıbı bır rakama dusuyor.sucum emnıyet serıdıne gırmek,resımde cekıyorlar yakısıklı sekılde,ıtıraz hakkın olmasın dıye.ummet abı sana ucuz gelmıs,

ewet arkadaslar gercekten cok dıkkatlı olun ben ıkı defa yakalandım,bana gelen cezalar 108 ytl.erken odersenız 86 ytl gıbı bır rakama dusuyor.sucum emnıyet serıdıne gırmek,resımde cekıyorlar yakısıklı sekılde,ıtıraz hakkın olmasın dıye.ummet abı sana ucuz gelmıs,

kemal abi sanada geçmiş olsun o zaman...:) (yakında banada dilersiniz bu gidişle geçmiş,gülme komşuna gelir başına demişler :mrgreen:)

bir başka arkadaşda aynı durumdan 108 ytl ceza yemişti sanırım ümmet abi ceza kesicinin indirimli saatlerinde denk geldi ...:p

Son düzenleme:
Arkadaşlar kısa mesafe ters yön kullananlarıda uyaralım..öyle noktalara koymuşlarki bu eds mi ogs mi tam çıktıınız yerde sizi karşılıyor 2 hafta sonrada makbuzu adrese gönderiyorlar..

geçmiş olsun ümmet abi umarım aynı hatayı birdaha yapmazsın bence yerindebir ceza olmuş

bizim allahtan böyle sorunumuz yok küçük yerde olmanın avantajları yok kgs yok eds hiç bişi yok sadece kırmızı ışıkta geçme yeter :)

birde ümmet abi ceza puanı gidiyormu

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Sanırım Ümmet abinin ki kırmızı ışık ihlali...

ummet abıyı tanımamıslarmıda ceza yazmıslar.vay keratalar.gecmıs olsun abı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sanırım Ümmet abinin ki kırmızı ışık ihlali...
öledeğil olcay kırmızıışıkta değil emniyet çeridinden geçtim fotosu var açık açık.

geçmiş olsun ümmet abi umarım aynı hatayı birdaha yapmazsın bence yerindebir ceza olmuş

bizim allahtan böyle sorunumuz yok küçük yerde olmanın avantajları yok kgs yok eds hiç bişi yok sadece kırmızı ışıkta geçme yeter :)

birde ümmet abi ceza puanı gidiyormu
gelen belgede cezapuanı yazmıyordu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar