Sonunda motoru toplayabildim arkadaşlar
Gerçi arkadaşların gazı olmasaydı hala toplanmayı bekliyor olacaktı ama bitti sonunda
Şimdi size sorum şu
gpr exupı kaç devirde açıyor?
Benim kullandığım gpr 7200 civarında açıyordu bende 7500 e ayarladım
Ama bu sefer saniyelik bir kesinti yaşıyorum
ayarla fazlada oynamadım (uğraşmak zor geldi de diyebiliriz)
Bakmak isteyen olursa toplama aşaması burada
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/49039-yeniden-dogus-hikayesi.html
benim motorda boğazdan sona gianneli var,bende sanırım bir ayar yapılmış 5500-5800'de açıyor,zaten orada yavaş gaz açılırsa bir kesiklik yapıyor sonra roket:mrgreen:Sonunda motoru toplayabildim arkadaşlar
Gerçi arkadaşların gazı olmasaydı hala toplanmayı bekliyor olacaktı ama bitti sonunda
Şimdi size sorum şu
gpr exupı kaç devirde açıyor?
Benim kullandığım gpr 7200 civarında açıyordu bende 7500 e ayarladım
Ama bu sefer saniyelik bir kesinti yaşıyorum
ayarla fazlada oynamadım (uğraşmak zor geldi de diyebiliriz)
Bakmak isteyen olursa toplama aşaması burada
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/49039-yeniden-dogus-hikayesi.html
6bin 7 bin devirde kullanırsan benzin tüketimi 5 litreyi geçmez, yağ olayına gelince senin de söylediğin gibi aynı benzin deposu gibi bir deposu var sürekli oradan kullanıyor yağı. ben her gün motorumu kullanıyorum gündelik kullanımda sana bir problem çıkarmaz (eğer benzini problem olarak görmezsen, şahsen ben problem olarak görmüyorum ama motoru kullanmayanlar bu tüketimi fazla olarak görebiliyorlar) ben motoru alalı 2 ay oldu 3000 km yol yaptım yakıt hiç de zoruma gitmediBen cidden ne alacağıma karar verebilmiş değilim o yüzden topiğinizi kirletiyormuş gibi gözüküyorsam kusura bakmayın arkadaşlar.Hyosung cometlerden vazgeçtim.2. elleri yok denecek kadar az alan zor satıyor gibir: Hyosung gt250r almayı düşünüyorum ama o da bana çok aşırı büyük geldi.Temiz bulursam yine de almayı düşündüğüm makine.Fakat aklımın bir tarafını da hep bu derbi gpr 125 r kemiriyor
ale: Normalde hızı seven birisi değilim.Amma velakin 4 silindirin sesine bayılırım.Hyo alırsam kafadan 4.5 lt/100 km olayına kendimi hazırladım.Yukarıdaki mesajlarınızda bahsetmiştiniz ama yine de sormak istiyorum.Motor 4-5 lt'yi geçiyor mu genelde 6-7 bin devirde kullanımda?Yağ da aynen benzin gibi harcanıyor değil mi?Hani bakımlardaki gibi bekleyip eski yağı alıp yenisini koymuyoruz sanırım.Direk benzin gibi bitmeye yakın dolduruyoruz anladığım kadarıyla.Ayrıca ben kar yağana kadar gündelik kullanmak istiyorum.Hani bu biraz böyle zevk motoru, ara ara binmelik motor gibi gözüküyor.Günlük kullanıma gelir mi?Artı sürüş sırasında hyo kadar yatıyor musunuz bunda da?
Şu motor nasıl acaba arkadaşlar.Motoru ya da sahibini bilen tanıyan var mıdır?
http://www.sahibinden.com/istanbulun_tek_gumus_renk_gpr_125_i_WQQaXQQ10236481WQQpXQQdisplayitem
Sahibi ile de konuştum araba almak için satıyormuş.Çok çok az düşebilirim fiyattan dedi.Yarına da karşıya geçmişken bir bakacağım.Alma durumu olursa inşallah sizlerden de yardım bekliyorum:cat:
6bin 7 bin devirde kullanırsan benzin tüketimi 5 litreyi geçmez, yağ olayına gelince senin de söylediğin gibi aynı benzin deposu gibi bir deposu var sürekli oradan kullanıyor yağı. ben her gün motorumu kullanıyorum gündelik kullanımda sana bir problem çıkarmaz (eğer benzini problem olarak görmezsen, şahsen ben problem olarak görmüyorum ama motoru kullanmayanlar bu tüketimi fazla olarak görebiliyorlar) ben motoru alalı 2 ay oldu 3000 km yol yaptım yakıt hiç de zoruma gitmedi
ilanda verdiğin motora gelince onur diye bi arkadaşın motoru, o motoru sıfır almıştı diye biliyorum ama kazası bi problemi var mı bilemiyorum, eger alacak olursan yardımcı olmaya çalışırım....
derbi hala aklimda olan bi motordur..
mhyen..
yerinde olsam hyo yerine derbiyi alirdim..
artcin yoksa surekli olarak derbi bence daha tercih edilebilir..
tabi arkadaslar daha net bilgiyi verirler..