Voyager kardeş sen bu mesajını yazmadan saatler önce ben sana özelden yazdım mesaj bni kontrol et istersen olmazsa
[email protected] u ekle.Valla ayıp edion yaww.Denizliye kadar gelcen de benim bi çayımı içmiycen haaa :salut:
Bu arada arkadaşlar;Denizli Mt bu hafta cuma günü toplanacak;ancak(!) ekipten özgür kankamız,bildiğiniz üzere amatör bir müzik grubunda vokal yapıyor ve bu hafta sonu (cuma ya da cumartesi) çınar meydanında konser verecekler.İşte asıl problem burda başlıyor.Konserin hangi gün olduğu kesin değil.Ya Cuma ya da Cumartesi olacak diye biliyoruz.Bu nedenle ekip yine de her zamanki gibi toplansın bence ve konser cuma ise konsere akalım hemen.Yok cumartesi ise;biz normal topplantımızı yaparız.Ancak bu haftaki toplantının amacı;Yaz Gezi Planlaması yapmak olsun diye düşünüyordum ki;ekip tam değil.Kürşat eksik ekipten.
Ama bu haftaki toplantımızda herkesi aramızda görmek istiyoruz :
free_eagles
poseidon_20
crazy_devil
okaysen
H@san
Voyager
junieyear
omega
selcuk1985 (Kürşat)
madpervert
death house
...
Herkese açık bir davet.Denizli'deki tüm motor sevdalılarını aramızda görmekten mutluluk duyarız.:rendeer: Tonlantı yer ve saati kesinleşince tekrardan mesaj yazarız.:rendeer: