- Motosikleti
- YAMAHA FZ6 N
cardoso' Alıntı:1-) free_eagles------ özgür
2-) crazy_devil------ serdar
3-) selçuk1981------ kursat
4-) poseidon_20----- ibrahim
5-) cardoso--------- hilmi
6-)h@s@n--------- hasan
7-)orioneren--------ramazan
omega---------barıs
9_)juniyear-------eyüp
10-)okaysen-------okay
11_)madpervert ------
mrb Öztan hocam sen hele bi gelde biz buluşmayı ayarlarız konuşuruzda ufak gezintilede yaparız.bu ara toplanıp çok motorla tur atamıyoruz malesef çünkü iki arkadaşımız kaza geçirdi.ama yinede artçı olarak alıp geziyoruz...görüşmek üzeresogulcan' Alıntı:mrb arkadaşlar.ismim ÖZTAN.Denizliliyim.ama merkezden değil.Acıpayam/Çakır Köyü.işin daha kötüsü şuanda Denizliden kilometrelerce uzakta;Kilis te görev yapıyorum.Ama genede has mı has Denizlili ve de motor delisiyim.bu siteye yeni yeni takılmaya başladım.yazın nasip olursa 1 aylığına motorumla Denizli ye gelecem.hakkınızda birazdaha geniş bilgi edinmek istiyorum.mesela toplam kaç kişi ve kim de hangi motordan var (bende kinroad xt 150,chopper/cruiser tarzı bi motor var).neler yapıyosunuz.toplu turlar atıyomusunuz Denizlide.Müsait olursak oraya gelince sizinle tanışıp bilgi alışverişi yapıp belki küçük turlar atmak isterim.Ayrıca bu topic i açan arkadaşa da teşekkürü bir borç bilirim.Hepinize saygılar sunar keyifli ve kazasız sürüşler dilerim.
Marko abi çok sağol inşallah hepimiz için olsun bu dileklerokram' Alıntı:Hasancığım doğumgünün kutlu olsun:rendeer:
Nice yıllara motor sırtında ulaşmanı dilerim:wiinkk:
Yeni avatarın bayağı bi hoşmuşşş.... Şu ''H'' nin orta çizgisi honda müşterisini mi simgeliyor? Meraktan yaniii....r:
Yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum:rendeer:
crazy_devil' Alıntı:Ancak şu var;her gelenin önce kişiliğinin ne olduğunu anlamaya çalışırız.Sonra ise grup sürüşündeki hassasiyetine bakar,düzeltilmesi gerekenler varsa düzeltmeye çalışırız.Sonra da nacizâne Denizli MT ekibimize alırız.Ekip yavaş yavaş tamamlanıyor.
cardoso' Alıntı:öztan sanki dede gibi konusuyorsun![]()
sogulcan' Alıntı:Ya tabiki de dede değiliz.bizde genciz daha,en azından öyle hissediyoz ama demek istediğim ben grubun bu kadar genç olacağını tahmin etmiyodum ve şaşırdım açıkcası.olay bundan ibaret.bu arada dayısı Çakırlı olan arkadaş: dayının adı ne?ne iş yapar?belki tanırım!