[Denizli - MT]

Denizli İl Temsilcisi
bende denizliliyim

denizlide oturmaktayım lise mezunu öss ye hazırlanıyorum a2 ehliyetim var ama motorum yok olsun diyorum tek hedefim üniversitye gidip motor alıp gezmek

baya iyi gidiyoruz yawfs ama bi maaşallah diyelim yoksa bu gidişle hepimiz hastanelerde bulaşacaz.(Allah korusun) önce ben sonra serdar bi maaşallah diyelim arkadaşlar nazar mı değdi ne

Arkadaşlar 2 günlük gece-gündüz çalışmasından bu gün çıktım:salut:
Crazy-devil'in kazası da nedir?
Ne oldu? Nasıl şimdi? Birşeye ihtiyaç var mı?
Birşeyler yazın.....

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Marko abi şimdi bizim crazy normal yolundan giderken bi arabanın ara sokaktan çıkmakta olduğunu görüyor bir iki kere sellektör korna yaptıktan sonra adamlar göre göre önüne çıkıyolar tabi bizim crazy duramayınca adamların kapıdan giriyor ve kendi diğer tarafa uçuyor :pale: çokk şükür kendinde bişey yok bi işaret parmağında ufak bi yara sağ bacağında baştan aşağı çizikler falan bide sağ ayağının üstü incinmiş siz burdan destek olun yeter düşündüğünüz içinde çok teşekkür ederiz Allah kimseye kaza bela vermesin inşallah

sevgili crazy,
dün akşam kaza yaptığını duydum, olayıda şimdi hasan dan öğrendim büyük geçmiş olsun, :rendeer: tekrarını yaşamamanı dilerim buradan istediğin yada bizim yapabileceğimiz bir şey varsa lütfen bildir. izmir grubu olarak selamlarımızı iletiyoruz.
sevgilerimizle.

Ufak tefek sıyrıklarla atlatmış olmasına sevindim.
Arkadaşlar 2 teker üstündeyken bırakın diğer araçları yayalara karşı bile abimsin modunda olun:pr:
Ayağınız yere bastıktan sonra, yer mi ,yemez mi gargara mı yapar bakarsınız!!!
Gözünüzü seveyim ''KAPORTA'' olduğunuzu unutmayın.:pr:
Geşmiş olsun Crazy'im Devil'im:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benide aranıza alırmısınız :p

Egeknn adım kenan gezilerinize gelmek istiyorum ayak uydurabilirmiyim acaba çekiniyorum :cherry:

EgeKnn' Alıntı:
benide aranıza alırmısınız :p

Egeknn adım kenan gezilerinize gelmek istiyorum ayak uydurabilirmiyim acaba çekiniyorum :cherry:

bunu ben yazsam direk siler sonra da konu dışı mesajlar silinmiştir die belirtirsin dimi........:cherry:
hatta 2 dk snr bu mesajımda uçucak :p :p

ayıp ediyon kenan abi sen hele bi gelde.biz öğretiriz sana ayak uydurursın merak etme...:queen: :queen:

baya iyi gelişiyoruz tek eksiğimiz crayz inşallah oda aramıza tekrar katılınca bütün işler yoluna girer

dishy

konu dışı anlayışın farklı sanırım ben denizli MT ye üye olmak istiyorum :p

juniyear zamanla daha da gelişip güzelleştireceksiniz grubunuzu sabır lazım biraz serdara tekrar geçmiş olsun

Durum acilse Med-line'ı yollıyalım. Bizim gruplarda tecrübe sahibi oldular biliyorsunuz:p

Yok abi o kadar acil bi durum yok.Sadece acilen görüşülmesi gereken bişiler vardı o açıdan yani.:p Medline'a falan gerek yok abi;naptın sen yaww.:rendeer:

Denizlili arkadaslarim. Daha tanisamadik ama 19 mayıst aizmire bekliyoruz. Urla da dehset guzel dj ler ve ozlem tekin esliğinde eğlencenin köküne inicez. Biliyorsunuzdur ama ben genede bi evsahibi olarak kendimi hissettiğimden sizleri bekliyorum...

walla abi sıra sizde siz gelin denizliye 19 mayısta burdada konser var gerçi özgür özer(free_eagles)özlem tekin kadar ii değildir ama idare edin artık SIRA SİZDE...:rendeer:

Denizli İl Temsilcisi
ben regal raptora bindim ama o kadar kailteli bi motor deil :salut:

La Denizli Mt bu gün bizim hasan denen elemanın doğum günüymüş.İlla toplanalım da abi toplanalım diyo yaw.Napcanız toplancanız mı?:p :queen:
Şaka bi yana;nica senelere kanka.Doğum günün kutlu olsun.
DENİZLİ MT BU AKŞAM TOPLANIYOR.

Saat==> 20:00
Yer ==> Kültür Net İnternet Kafe
Gelmeyenin gırtlağını koparırım :queen: :queen:
Bak hediye alın la hasana.Sonra denizli Mt bize bakmıyo demesin.:p
Bu arada madpervert ve spayat;hem Motosiklet.net ailesine,hem de Denizli Mt ailesine hoşgeldiniz.Sizleride toplantımızda görmekten mutluluk duyarız.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar