[Denizli - MT]

ewt arkadaşlar gün geçtikçe çoğalıyoruz hadi bakem tam lista çıkaralım

1-) free_eagles------ ÖZGÜR ( yamaha ybr 125)
2-) crazy_devil------ SERDAR ( mondial 250 mct)
3-) selçuk1981------ KÜRŞAT (yamaha ybr 125)
4-) poseidon_20----- İBRAHİM (mondial 125 mt)
5-) ayhançakan----- AYHAN (kanuni tiger 250)
6-) cardoso--------- HİLMİ (henüz motoru yok ama olacak)
7-) h@s@n--------- HASAN (honda kinetic)

şuan 7 kişiyiz diğer arkadaşlar da adını ve motorunu mail adreslerini yazarlarsa net sayımızı bilir ona göre toplantılarda haber verir birbirimizi tanır kaynaşırız

HADDEEEEEEE DENİZLİ MT NERDESİNİZ HORTLATALIM ŞU TOPİC İ YAWFSSSSS:queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Hadi Hemşolar Lütfen Yaa Salmayın Kendinizi Herkes Hortlatsın Şu Topici Bu Topicteki Herkes Birbirinin Akrabası Arkadaşı Veya Dostu Olabilir Ben Hasan Ali Demirci Gümüşlerde Oturuyorum Makro Y.M.M. DE Çalışıyorum Hadi Herkes Kendini Tnıtsın ve Birbirini Msn ine Eklesin Bu Arada Bu Fotodaki Herkes Benim Motorun Üzerindeyken Pamukkaleye Gidip Geldim:cherry:

waaayyyyyy 2 gün girmedim denizli mt nolmuş öle yawwwwww 1 ybr daha katılıyor galiba ewt 10 kişiye çok az kaldı....denizli MT büyüyorrrr.....

Sevgili Hemşerilerim;
Bende Denizli(Merkez)liyim ama ne yazıkki İstanbuldayım sizin çalışmalarınızı buradan takip ediyorum. İnşallah çok iyi grup oluşturacaksınız. Şimdiden kolay gelsin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Denizli Mt yaka kartları(Sitemizin fuarda kullandığı kartlardan) basılmaya başlandı.Şimdilik benimki ve kürşatın ki hazır.Özgür ve İbrahimin soyisimlerini bilmediğim için baskıya veremedim.EKibe yeni katılmak isteyen ve ekip tarafından da kabul gören arkadaşlar için de en kısa sürede yaka kartları basılacak arkadaşlar.Bu arada en kısa sürede H@S@N,AYHANÇAKAN,orioneren nickli arkadaşlarıda aramızda daimi olarak görmek istiyoruz.DENİZLİ MT adına crazy_devil.Saygılar.:rendeer:

Merhaba Arkadaşlar. Yakında bende aranıza katılacağım. Şu an izmirdeyim ama iş için Denizliye yerleşeceğim. Eh artık Denizliye gelince tanışıp çeşitli organizasyonlar yaparız.

En kısa zamanda seni de aramızda görmekten mutluluk duyacağız goodlife hocam.Tüm denizlili MOTORCULARI (dikkat edin motor sürücülerini değil) aramıza bekliyoruz.

arkadaşlar aranıza inşallah bende geliyorum...
motorumu bu gün sattım daha ama bu ayın sonunda superlight 150 almayı düşünüyorum...
superlight 150 kullanan var mı bi incelesek ...
(eyüp)
msn: [email protected]

Son düzenleme:
crazy_devil ==> Serdar
posedion_20 ==> İbrahim
free_eagles ==> Özgür
selcuk1981 ==> Kürşat
h@s@n ==> Hasan
juniyear ==> Eyüp
cardosa ==> Hilmi
omeg@ ==> Barış

denizli mt

Denizli MT bu akşam ÇAY PARTİSİ veriyor :cherry: Hemde çok kişiyle:
crazy_devil ==> Serdar
posedion_20 ==> İbrahim
free_eagles ==> Özgür
selcuk1981 ==> Kürşat
h@s@n ==> Hasan
juniyear ==> Eyüp
cardosa ==> Hilmi
omeg@ ==> Barış (Gece çalıştığı için gelemeyebilir)

Buluşma Saati==> 20:00
Buluşma Yeri ==> Kültür Net İnternet Kafe
Güzergah ==>Kültür Net'in bahçesi :queen:

Denizli Mt bu hafta sonu (23 Nisan 2006 Pazar) sabah saat 05:00'da İzmir'e yola çıkıyor.Manisa üzerinden gideceğimiz 226-227 km'lik yol boyunca 3 mola vereceğiz.İlk ikisi 75. km'lerde ve sonuncu da Manisa'da.Bornova'da (İzmire girmeden önce)siteden sevdiğimiz bir kardeşimiz olan forrap (tuncer) bizi karşılayacak.23 Nisan pazar gecesi Pansiyonda konaklayacak ve 24 Nisan pzt. sabahı 5:00-8:00 sularında İzmir'den Denizli'ye yola çıkacağız.Denizli'den bizlere katılmak isteyen arkadaşlar olursa;20-21-22 Nisan Tarihlerinde Denizli Mt Toplu Sürüş Denemeleri'ne katılmasını önemle bildiririm.Toplu Sürüş Alıştırmaları açık alanda yapılacak olup,ekipmalarla gelinmesi rica olunur.Katılmak İsteyen arkadaşlar en kısa sürede özel mesaj yoluyla veya msn'den bizlere ulaşabilirler.(crazy_devil,poseidon_20,free_eagles,selçuk1981)
Denizli Mt adına crazy_devil.SAYGILAR :rendeer:

Malumunuz arkadaşlar uzun yola çıkacağız (izmir-denizli Ortalama 500 km gidiş-dönüş).Uzun yolda da neyin ne olacağını kestirmek çok zor.Yazlık ve kışlık olmak üzere 2 ayrı giyecek alalım yanımıza öncelikle.Depolarımız fullenmiş olsun.
Çekme halatı,yedek buji,bir litrelik pet şişede yedek benzin,tornavida-anahtar vs. gibi ekipmanlar,yedek stop ampulü,far ampulü,sinyal ampulü,bu kadar şeyi alcaz ama nereye koycaz:cherry: Motorlarımızın bakımı konusunda servise yaptırmasak bile kendimiz bi elden geçirelim.Başka aklınıza gelen bişiler varsa söleyin arkadaşlar.

Moderatör (forrap)
Denizli MT bekliyoruz,İzmirde havalar çok güzel ama siz genede yanınıza hem yazlık hemde kışlık bişeyler alın çünkü İzmir'in havasına ve kızlarına güven olmaz...:)

Denizli Mt de ne güzel bir organizasyon anlayışı var anlatamam yaa.BU toplantılarda böyle yapıp da gezi zamanı gelince gelmek isteyen arkadaşlar bence o zaman da gelmesin.Saat :22_33 ve kimse yok bi tek omega-cardoso ve ben.Ne abi bu.İzmir işine gelince ok iyi diosunuz;çamlık gezisi yapalım diyince ok ii diosunuz;toplantı yapalım diyince kimse yok:farao: Ne anlama geliyor arkadaşlar.Gezi olacağı zaman bi anda allahtan içinize doğuyo da mıu nete giriosunuz da toplantı yapalım diyince nete girmiosunuz sonra da ben internete girmedim haberim yoktu diyosunuz ya.Peki siz bilirsiniz.:pr:
Son olarak şunu söyleyeyim:Yarında görüşemezsek,hareket saatinde gelecek olursanız;Saat GECE 04:30 da kültür net önünde olun.05:00'da hareket edeceğiz.Kimseyi beklemeyeceğiz!Saat 05:00'ı gösterdiğinde kimse olmasa bile ben İzmir'e hareket edeceğim.İzmir dönüşü de özgürle beraber döneriz.Son eksikliklerinizi gidermemiz açısından :
Türk Bayrağı!!! (Çok büyük olmasın)
Yedek buji
Full depo
Yaka Kartlarımız
En az 2 kışlık 2 yazlık giyecek (bagajlarımızın aldığı kadar)
Motorların son bakımlarını da eksik etmeyelim arkadaşlar.
:rendeer:

ya tamam ya benle cardoso var ya yetmiyoz mu sana:cherry: biz yeterince kafanı ağrıtıyoz zaten :queen: olmadı cumartesi akşam ben sende kalırım sabah beraber çıkarız sen kafanı yorma seni yalnız göndermem:wiinkk: :queen:

eweeett izmir gezimizi bitirip dönmüş bulunmaktayız.1 gazimiz var ama durumu kötü değil.izmir MT grubuna teker teker hepsine tekrar teşekkür ederiz...

Evet Denizli Mt başlığı altında da;İZMİR MT'ye TEŞEKKÜRLER.

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Arkadaşlar gezi bitti denizli mt bitti felsefesini mi uyguluyorsunuz :silent: e hadi yeni programlar yeni geziler aktiviteler yapalım,:cat: sadece motor grubu olduğu için değil iyi birer dost olduğumuz için de toplanalım :rendeer:

Denizli MT Yarın akşam (28 Nisan Cuma) toplanıyor.Toplantıya herkesin katılmasını rica ediyorum.İbrahim sen gelmek istersen iş yerinden falan birimiz alabilir seni.Gelmezsen de önemli değil;bacağındaki rahatsızlığa veririz.Ancak diğer tüm Denizli MT üyelerini bekliyoruz.:rendeer:

Buluşma Saati ==> 20:00
Buluşma Yeri ==> Kültür Net İnternet Kafe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar