[Denizli - MT]

ne demek olum ben özürlümüyüm lem gelcem tabi Denizli MT toplanacak ve ben olmayacam. Neden bacağım sakat diye boş geçin siz onu ben iyiyim ama artık motorum yok biliyosunuz. gezilerde problem olabilir sadece benim gelmem diğer türlü ben her zaman Denizli MT nerdeyse ordayım. O KADAR:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HEHEHE olm hâla bacağında ağrı sızı varsa diye dioz lem.:p Yoksa bana ne aq tohumuna para mı saydım :queen: :queen:

iyi sayılır yavaş yavaş üzerine basmaya başladım ama doktorun dediğine göre tam olarak iyileşmesi 1ayı bulurmuş. Yan bağlarda yırtılma varmış kemiksi dokuda ezilme varmış. Şimdilik iyiyim ilgine teşşekürler :rendeer:

yan bağlarda yırtılma varmış ve kemiksi dokuda ezilme oluşmuş doktorun tam dediği bu

Moderatör (forrap)
Bununla geçmiş olsun diyelim ne yapalım elden bişey gelmez,allaha şükür ki daha büyük bişey yok,ya kalıcı bişey olsaydı...Düşünmek bile kötü.Çok çok geçmiş olsun ibo kardeşim:cat:

Poseidon,arkadaşım ayağın nasıl oldu?yürüyebiliyormusun?İzmir MT den selamlar yolluyorum..herkese çok selam..

olum havuza gircek hava olurmu ki pazar günü.zatürre olup gelmeyelim ordan sonra.dur bakalım pazar yaklaşsın havalar nasıl olcak bi görelim...

Moderatör (forrap)
Crazy_deville havuza gitmek mi :farao: Denizli grubuna sırf bu yüzden acıyorum...Allah kurtarsın demekten başka da yapabileceğim maalesef ki bişey yok:pale: Eheheh :) Gidin abi şaka maka hava güzel olursa havuz olayı güzel olur sizin için...Ama olay hem havanın o kadar güzel olup olmayacağında hemde crazy_devil'i havuz yönetiminin kabul edip etmeyeceği:p
Umarım istediğiniz gibi olur hava da bi güzel eylenirsiniz...:cat:Havuzda çekilmiş fotolarınızı bekliyoruz:p

yürüyebiliyorum aakreeep şimdilik bi sorun gözükmüyo ama çarşamba günü kontrol e gideceğim doktora o zaman belli olacak herşey forrap dostum çok saol iyiyim.

crazy_devil havalar henüz ısınmadı havuz falan demişsin ama donarız. şöle olsun bi matıs sonu falan ondan sonra her hafta gidelim yüzmeye daha yağmur yağıyo yavrucuğum sizin ordan gökyüzü görünmüyomu?:p

Son düzenleme:
Eee, bu hafta da bekledik sizi...
Gözümüz yollarda kaldı...
Gelmiyecektiseydiniz haber verseydiniz bari.:pr:
Neyse haftaya erken gelin de Kuşadası'na gidiyoruz biliyorsunuz.
Gelmiyecekseniz haber verin bekletmeyin bizi.
(Biz sizi çok sevdik. Her hafta bekliyoruz da)

okram' Alıntı:
Gelmiyecektiseydiniz haber verseydiniz bari.:pr:
Bu ne marko abim.Türkçe'yi katletmişsin beee.Hemde Denizli Mt'de yapılcak iş mi bu :p
Yahu ibrahim ben de diyorum ki hani havalar iyi olursa gidelim diyorum.Zaten seni dışladık da artık alla ala sen ne yüzsüz adamsın yawww :queen: :queen: :queen: Bi motorun bilem yoghh:queen: :queen:
:rendeer: :rendeer: Hepinizi seviyorum:rendeer:

Devil'im, bi tanem nar tanem :rendeer:
Bir dahakine bu topiğe Ladino dilinde yazarım, oralarda tercüme ettiricek birini de bulamazsın, valla kuyruğun düşer bi daha sallıyamazsın.:queen:
Hem sen İbraamı bize yolla biz aramızda 0.01 ytl toplasak ona Harley Devilson bilem alırız. (Biz çok, çok kalabalık bi grubuz mesajı)
:queen: :queen: :queen:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Marko abi ve İzmir mt Denizli mt ye olan seviginizden dolayı teşekkür ederiz :)
bizde sizi çok sevdik :)
Ama malesef biz sıramızı savdık giderken de sölemiştik hafta sonu biz sizi Denizli ye bekliyoduk...
bu hafta sonu kuşadasına gisiyormuşsunuz artık bi sonraki haftada rotanız Denizli olur herhalde denizimiz yok ama Pamukkalemiz var idare edersiniz artık:p

okram' Alıntı:
ona Harley Devilson bilem alırız. :queen: :queen: :queen:
marko abicim bu motor yenimi çıktı nası bişi bilgin varmı?yine çinlilerin işimi yoksa?:queen: :queen: :cherry: :queen: :queen:

Sevgili Free_eagles,
Afferin, bilemedin, -20 puanın oldu:p
Bu motor yeni, ortak yapım çok ama çok meşakkatli.
Önce bie tane bildiğin Harleye paraları ince ince kıyıp alıyorsun ve de kaskoda bir hafta bekletiyorsun,
Sonra onu Denizli'de her motora binerim modundaki crazy_devil kardeşime veriyorsun. Arkadaş, alla alla bu motora da nasıl binilir diyerek her bi yanına bi yoklama çekiyo, bu arada motor tanınmıyacak bi hale geliyo, sigortadan pert raporu aldıktan sonra, motorun kalıntısına Harley Devilson adıyla tescil belgesi çıkartıyorsun.bunu o belgeyle evin bahçesinde istediğin gibi kullanabiliyorsun
Burada ancak bu kadar açıklama yapılabiliyor.
Orijinal imalat hikayesi tekrar karşılaştığımızda.:queen: :queen: :queen:

:queen: walla abi orjinal imalat hikayesini dinlemek için bu hafta sonu oraya gelesim geldi...biran önce buluşup şu hikayeyi dinlemek istiyorum :queen:

Her motora binerim tabi abi :p Ama korumalarımın tam olması lazım:queen: Üşütür hasta falan oluruz neme lazım :queen:

Marko abim saol ya bana şimdiye kadar hiç kimse harley hediye etmemişti biliyomusun? Allah senden razı olsun allah ne muradın varsa versin allah tutuğunu altın tutamadığını gümüş etsin abim benim:) :):):):):):)

crazy_devil demek dostluğun bi motor içinmiş tamam senle tanışacağıma:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: daha iyiymiş

Niye sen motormusun ki üstüne alındın :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar