[Denizli - MT]

Denizli İl Temsilcisi
akşam uygun olursanız toplanalım madem saat 7 kahve sokağı uygun mu ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------

benim cep 05327640897

7 benim için erken, işten çık et derken yetişemem. 7:30 da orda olurum, çamlıktaki mekandı dimi bu. özsütün yanında

Denizli İl Temsilcisi
evet doğrudur bizdeben 7 diye yazdım ama tabi 8e doğru ancak toplanılır biz 3 kişiyiz şimdilik bende yzf r 125 var diğer arkdaşda celilde f650 cbr 125 r motoran 150 var diğer arkadaş alide 2 tane ktm duke 200 2 tane cbr r 125 akşam büyük ihtimal cbr 125 r yzfr 125 duke 200 olur orda

evet doğrudur bizdeben 7 diye yazdım ama tabi 8e doğru ancak toplanılır biz 3 kişiyiz şimdilik bende yzf r 125 var diğer arkdaşda celilde f650 cbr 125 r motoran 150 var diğer arkadaş alide 2 tane ktm duke 200 2 tane cbr r 125 akşam büyük ihtimal cbr 125 r yzfr 125 duke 200 olur orda

Okay xt ve rs 125 i unutmuşsun :)

Motosikleti
BWS 100
benim hafıza az sıkıntılı senin motor sayın ile ilgili aramıza hoşgeldin :)))))

25.02.2015 yer çamlık kahve sokağı saat 7 den sonra 8 doğru toplanıyoruz denizli mt ailesi

Abi geliyorum inş. Bi uğrayayım yanınıza zamanım yok fazla.
Telefonla arayacağım seni sonra.
Görüşmek üzere.

Denizli mt ,
Toplantı nasıldı :) ben katılamadım maalesef, dersim vardi ve yolda benzinim bitti...

Denizli İl Temsilcisi
Toplantı güzeldi saat 8 gibi toplandık , toplantıdan sonra bir pamukkale yaptık geri döndük haftaya çarşamba'ya kaldı artık :D
JpDYnJ.jpg
[/url][/IMG]
ORDq74.jpg
[/url][/IMG]
zmMAr7.jpg
[/url][/IMG]
GvDYor.jpg
[/url][/IMG]
yPqMLk.jpg
[/url][/IMG]
6ZN250.jpg
[/url][/IMG]
kj6knq.jpg
[/url][/IMG]

@oluroyle tam nickinin adamısın valaa.. haber edeydin pet şişeye atar benzini getirirdik. daha doğrusu gençler getirirdi, ben arkadan gelirdim :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar merhaba;

Denizli Mt'yi tekrar aktif hale getirme çabası içerisindeki arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Şayet organizasyonlarınızın duyurularını ve etkinliklerinizin fotoğraflarını tüm forum görecek şekilde "yeni konu açarak paylaşırsanız" çok kısa sürede istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz.

Birlik ve beraberliğiniz daim olsun.

Bizim yapabileceğimiz birşey olursa haber etmeniz kafi.

Herkese selam ve saygılar :)

Denizli İl Temsilcisi
Denizli mt ,
Toplantı nasıldı :) ben katılamadım maalesef, dersim vardi ve yolda benzinim bitti...

cep tlefonumu yazmıştım keşki arasaydın :(

Harbiden öyle, nickimin adamiyim.. Yunuslara denk geldim yardımci oldular :)

Arkadaşlar merhaba;

Denizli Mt'yi tekrar aktif hale getirme çabası içerisindeki arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Şayet organizasyonlarınızın duyurularını ve etkinliklerinizin fotoğraflarını tüm forum görecek şekilde "yeni konu açarak paylaşırsanız" çok kısa sürede istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz.

Birlik ve beraberliğiniz daim olsun.

Bizim yapabileceğimiz birşey olursa haber etmeniz kafi.

Herkese selam ve saygılar :)

Merhaba uğur abi ilginiz için teşekkür eder gerekli adımları gün içerinde atıyım hemen . Arkadaşlar bu arada hafta sonu için denizli nazilli grup sürüşü git gel yapmayı düşünüyoruz birde biz anroid markette intercom diye proğram bulduk wifi üsründen bedava 100 mt civarı telsiz gibi konuşabiliyoruz yanınız da kulaklı mikrofon getirebilirseniz grup halinde giderken irtibatta kalabiliriz .

cep tlefonumu yazmýtým keþki arasaydýn :(

Merhaba uður abi ilginiz için teþekkür eder gerekli adýmlarý gün içerinde atýyým hemen . Arkadaþlar bu arada hafta sonu için denizli nazilli grup sürüþü git gel yapmayý düþünüyoruz birde biz anroid markette intercom diye proðram bulduk wifi üsründen bedava 100 mt civarý telsiz gibi konuþabiliyoruz yanýnýz da kulaklý mikrofon getirebilirseniz grup halinde giderken irtibatta kalabiliriz .

Yunuslarla karsilastim, bu saatte napiyosun burda dediler :p sagolsunlar yardımci oldular.

Hafta sonu ben katılamıyorum maalesef, Hiç boş vaktim yok hafta sonu için.

valaa bi nazilli pidesi hiç fena olmaz aslında ama h.sonu ne zaman? malum c.tesi yarım gün çalışıyoruz bro. yoksa arkanızda yerimi alır fıtı fıtı gelirim.

Denizli İl Temsilcisi
Yunuslarla karsilastim, bu saatte napiyosun burda dediler :p sagolsunlar yardımci oldular.

Hafta sonu ben katılamıyorum maalesef, Hiç boş vaktim yok hafta sonu için.

hafta içi akşam gezilerine katılırsınız artık ozaman denizli mt de dur durak yok :D

valaa bi nazilli pidesi hiç fena olmaz aslında ama h.sonu ne zaman? malum c.tesi yarım gün çalışıyoruz bro. yoksa arkanızda yerimi alır fıtı fıtı gelirim.

saat : 13:00 gibi uygunmu saat ayarlanabilir herkes uygun olduğu saati yazabilirse herkesin katılım sağlıyacağı bir şekilde gezi yapalım .

Denizlilili mt liler ,

Sahin motor, honda harici ekipman satan herhangi bir dukkan var mi Denizli de ?

Motosikleti
BWS 100
Nur motor var. Eski mezarlığın üstünde. Orada var bir kaç parça bişeyler.

Okay başkan pazar günü var mı program. buluşma zamanını ne yaptınız. Hafif geç yapabilirsek gelirim.
Birde şöyle sıkıntı var. Aydın da, Denizli de sağanak yağmurlu gösteriyor be yav.

Denizli İl Temsilcisi
Nur motor var. Eski mezarlığın üstünde. Orada var bir kaç parça bişeyler.

Okay başkan pazar günü var mı program. buluşma zamanını ne yaptınız. Hafif geç yapabilirsek gelirim.
Birde şöyle sıkıntı var. Aydın da, Denizli de sağanak yağmurlu gösteriyor be yav.

cumartesi öğleden sonra düşünüyoruz ibrahim cumartesi gününki proğram uyarmı sana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar