evet doğrudur bizdeben 7 diye yazdım ama tabi 8e doğru ancak toplanılır biz 3 kişiyiz şimdilik bende yzf r 125 var diğer arkdaşda celilde f650 cbr 125 r motoran 150 var diğer arkadaş alide 2 tane ktm duke 200 2 tane cbr r 125 akşam büyük ihtimal cbr 125 r yzfr 125 duke 200 olur orda
Okay xt ve rs 125 i unutmuşsun![]()
benim hafıza az sıkıntılı senin motor sayın ile ilgili aramıza hoşgeldin))))
25.02.2015 yer çamlık kahve sokağı saat 7 den sonra 8 doğru toplanıyoruz denizli mt ailesi
@oluroyle tam nickinin adamýsýn valaa.. haber edeydin pet þiþeye atar benzini getirirdik. daha doðrusu gençler getirirdi, ben arkadan gelirdim :queen:
Denizli mt ,
Toplantı nasıldıben katılamadım maalesef, dersim vardi ve yolda benzinim bitti...
Harbiden öyle, nickimin adamiyim.. Yunuslara denk geldim yardımci oldular![]()
Arkadaşlar merhaba;
Denizli Mt'yi tekrar aktif hale getirme çabası içerisindeki arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Şayet organizasyonlarınızın duyurularını ve etkinliklerinizin fotoğraflarını tüm forum görecek şekilde "yeni konu açarak paylaşırsanız" çok kısa sürede istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz.
Birlik ve beraberliğiniz daim olsun.
Bizim yapabileceğimiz birşey olursa haber etmeniz kafi.
Herkese selam ve saygılar![]()
cep tlefonumu yazmýtým keþki arasaydýn
Merhaba uður abi ilginiz için teþekkür eder gerekli adýmlarý gün içerinde atýyým hemen . Arkadaþlar bu arada hafta sonu için denizli nazilli grup sürüþü git gel yapmayý düþünüyoruz birde biz anroid markette intercom diye proðram bulduk wifi üsründen bedava 100 mt civarý telsiz gibi konuþabiliyoruz yanýnýz da kulaklý mikrofon getirebilirseniz grup halinde giderken irtibatta kalabiliriz .
Yunuslarla karsilastim, bu saatte napiyosun burda dedilersagolsunlar yardımci oldular.
Hafta sonu ben katılamıyorum maalesef, Hiç boş vaktim yok hafta sonu için.
valaa bi nazilli pidesi hiç fena olmaz aslında ama h.sonu ne zaman? malum c.tesi yarım gün çalışıyoruz bro. yoksa arkanızda yerimi alır fıtı fıtı gelirim.
Denizlilili mt liler ,
Sahin motor, honda harici ekipman satan herhangi bir dukkan var mi Denizli de ?
Nur motor var. Eski mezarlığın üstünde. Orada var bir kaç parça bişeyler.
Okay başkan pazar günü var mı program. buluşma zamanını ne yaptınız. Hafif geç yapabilirsek gelirim.
Birde şöyle sıkıntı var. Aydın da, Denizli de sağanak yağmurlu gösteriyor be yav.