:silent:
Denizlide mototeknik adında resmi olmayan bir motosiklet grubu var,onlar her çarş. belediye önünde buluşurlar. Onlar mı yoksa toplananlar ? Anlamadığım ben hiç belediye önünde toplanmış motosiklet.net üyesi görmedim ?
Arkadaslar bende yeni katildim araniza tek kisi tek motor uzun yol yapilmiyor soyle kalabalik olmk lazim
Denizli,motosiklet.net üyeleri toplasiven garii...
Beyler Merhaba.
Þu teorik eðitime katýlalým. tarih denk gelirse gidelim.
@oluroyle sen ismini yazdýrmýþsýn zaten sanýrým. Bende yazdýrdým. Eðitim kesinleþirse, görüþelim gidelim. Gerekirse arabayla gideriz.
Konu linki
http://www.motosiklet.net/forum/etk...imi-ls2-kask-ve-reflektif-yelek-hediyeli.html
Beyler Merhaba.
Şu teorik eğitime katılalım. tarih denk gelirse gidelim.
@oluroyle sen ismini yazdırmışsın zaten sanırım. Bende yazdırdım. Eğitim kesinleşirse, görüşelim gidelim. Gerekirse arabayla gideriz.
Konu linki
http://www.motosiklet.net/forum/etk...imi-ls2-kask-ve-reflektif-yelek-hediyeli.html
oluroyle yer ve tarih vee ki geliverem, hayý yane sen vemecesen veceklee bulunuu (klavyede þive bu kadar oluyor)
Fazla adam yok.
Toplanak. Buraya mý?
He işte onlar.
MT üyesi lerdi eskiden. gerçi hala öylelerde.
O isim adı altında toplanıyorlar artık.
MT falan ismi geçmiyor, anılmıyor.:farao:
O zaman Denizli'de MT üyeleri motosiklet.net üyeleri olarak etkileşim içerisinde değiller :hmy::
Motosiklet.net ' liler, Denizlililee olarak toplanıven bi bakem
Denizli'de çok motorcu var aslında ama forumdan bir haberler çoğu. Veya nasıl desem organize olacak kişiler yok. Eskiden burada takılan, belediye önünde toplanan tayfa da forumdan uzaklaştı anladığım kadarıyla. Ayrıyetten RRC Racing Kulüp'ün faaliyetleri var, Facebook üzerinden bakıyorum bazen. Onlar da genellikle 600cc ve üstü uçayım kaçayım gezeyim diyen arkadaşlar. Chopper grupları da mutlaka vardır ama bilmiyorum.
Velhasıl kelam çeşitli motosiklet kulüpleri var lakin Denizli'de motosiklet.net olarak pek etkin değiliz...
Denizli'de çok motorcu var aslýnda ama forumdan bir haberler çoðu. Veya nasýl desem organize olacak kiþiler yok. Eskiden burada takýlan, belediye önünde toplanan tayfa da forumdan uzaklaþtý anladýðým kadarýyla. Ayrýyetten RRC Racing Kulüp'ün faaliyetleri var, Facebook üzerinden bakýyorum bazen. Onlar da genellikle 600cc ve üstü uçayým kaçayým gezeyim diyen arkadaþlar. Chopper gruplarý da mutlaka vardýr ama bilmiyorum.
Velhasýl kelam çeþitli motosiklet kulüpleri var lakin Denizli'de motosiklet.net olarak pek etkin deðiliz...
Aramıza hoşgeldiniz tekrardan ben okay
Evet çok fazla motosiklet kullanıcısı var.
Ben bu motosiklet gruplarindan ziyade, motosiklet.net olarak etkin olmaktan , hatta zamanla buyumekten ve çevre motosiklet.net li arkadaşlarla tanismak diyalog kurmak arkadaşlik dostluk iliskileri geliştirmekten bahsediyorum.
Gerçek forum kullanıcılari ve gerçek maksadinda motosiklet sürücületi, kemik bir olusum güzel olur..
Ben varım gencler, motosiklet.net li olmak ayricaliktir nokta net![]()
Seçilmiş insanlar var burda, ciddi niyetli maksadindan tasmayan ve gerçekten yardımci olmak isteyen. Kemik üyeler,yoneticiler var muhakkak, e denizli mahrum kalmasın bundan toplasivennn