[Denizli - MT]

:silent:
Denizlide mototeknik adında resmi olmayan bir motosiklet grubu var,onlar her çarş. belediye önünde buluşurlar. Onlar mı yoksa toplananlar ? Anlamadığım ben hiç belediye önünde toplanmış motosiklet.net üyesi görmedim ?

Motosikleti
BWS 100
:silent:
Denizlide mototeknik adında resmi olmayan bir motosiklet grubu var,onlar her çarş. belediye önünde buluşurlar. Onlar mı yoksa toplananlar ? Anlamadığım ben hiç belediye önünde toplanmış motosiklet.net üyesi görmedim ?

He işte onlar.
MT üyesi lerdi eskiden. gerçi hala öylelerde.
O isim adı altında toplanıyorlar artık.
MT falan ismi geçmiyor, anılmıyor.:farao:

O zaman Denizli'de MT üyeleri motosiklet.net üyeleri olarak etkileşim içerisinde değiller ::eek:hmy::

Arkadaslar bende yeni katildim araniza tek kisi tek motor uzun yol yapilmiyor soyle kalabalik olmk lazim

Motosikleti
BWS 100
oluroyle yer ve tarih vee ki geliverem, hayı yane sen vemecesen veceklee bulunuu (klavyede şive bu kadar oluyor)

arkadaş tam h. sonu bir şeyler yapılsın diyeceğim, meteorolojiye bir bakıyorum yine kar buz fırtına. şu havaları atlatalım. kısa da olsa bi gezi yapalım bence.

Denizli'de çok motorcu var aslında ama forumdan bir haberler çoğu. Veya nasıl desem organize olacak kişiler yok. Eskiden burada takılan, belediye önünde toplanan tayfa da forumdan uzaklaştı anladığım kadarıyla. Ayrıyetten RRC Racing Kulüp'ün faaliyetleri var, Facebook üzerinden bakıyorum bazen. Onlar da genellikle 600cc ve üstü uçayım kaçayım gezeyim diyen arkadaşlar. Chopper grupları da mutlaka vardır ama bilmiyorum.

Velhasıl kelam çeşitli motosiklet kulüpleri var lakin Denizli'de motosiklet.net olarak pek etkin değiliz...

Denizli İl Temsilcisi
He işte onlar.
MT üyesi lerdi eskiden. gerçi hala öylelerde.
O isim adı altında toplanıyorlar artık.
MT falan ismi geçmiyor, anılmıyor.:farao:

:))))))))))))))))))) haklısın

O zaman Denizli'de MT üyeleri motosiklet.net üyeleri olarak etkileşim içerisinde değiller ::eek:hmy::

Motosiklet.net ' liler, Denizlililee olarak toplanıven bi bakem

Denizli'de çok motorcu var aslında ama forumdan bir haberler çoğu. Veya nasıl desem organize olacak kişiler yok. Eskiden burada takılan, belediye önünde toplanan tayfa da forumdan uzaklaştı anladığım kadarıyla. Ayrıyetten RRC Racing Kulüp'ün faaliyetleri var, Facebook üzerinden bakıyorum bazen. Onlar da genellikle 600cc ve üstü uçayım kaçayım gezeyim diyen arkadaşlar. Chopper grupları da mutlaka vardır ama bilmiyorum.

Velhasıl kelam çeşitli motosiklet kulüpleri var lakin Denizli'de motosiklet.net olarak pek etkin değiliz...

Aramıza hoşgeldiniz tekrardan ben okay

Denizli'de çok motorcu var aslýnda ama forumdan bir haberler çoðu. Veya nasýl desem organize olacak kiþiler yok. Eskiden burada takýlan, belediye önünde toplanan tayfa da forumdan uzaklaþtý anladýðým kadarýyla. Ayrýyetten RRC Racing Kulüp'ün faaliyetleri var, Facebook üzerinden bakýyorum bazen. Onlar da genellikle 600cc ve üstü uçayým kaçayým gezeyim diyen arkadaþlar. Chopper gruplarý da mutlaka vardýr ama bilmiyorum.

Velhasýl kelam çeþitli motosiklet kulüpleri var lakin Denizli'de motosiklet.net olarak pek etkin deðiliz...

Evet çok fazla motosiklet kullanıcısı var.
Ben bu motosiklet gruplarindan ziyade, motosiklet.net olarak etkin olmaktan , hatta zamanla buyumekten ve çevre motosiklet.net li arkadaşlarla tanismak diyalog kurmak arkadaşlik dostluk iliskileri geliştirmekten bahsediyorum.

Gerçek forum kullanıcılari ve gerçek maksadinda motosiklet sürücületi, kemik bir olusum güzel olur..

Ben varım gencler, motosiklet.net li olmak ayricaliktir nokta net :)

Seçilmiş insanlar var burda, ciddi niyetli maksadindan tasmayan ve gerçekten yardımci olmak isteyen. Kemik üyeler,yoneticiler var muhakkak, e denizli mahrum kalmasın bundan toplasivennn

bu gün hava fena değil, hiç olmazsa akşam bir yerde bi çay içelim tanışalım gençler. küçükte olsa bir adımdır.

Aramıza hoşgeldiniz tekrardan ben okay

Hoşbulduk, ben bayadır buralardayım da konuyu aktif görmeyince ses etmiyordum fazla :)

Evet çok fazla motosiklet kullanıcısı var.
Ben bu motosiklet gruplarindan ziyade, motosiklet.net olarak etkin olmaktan , hatta zamanla buyumekten ve çevre motosiklet.net li arkadaşlarla tanismak diyalog kurmak arkadaşlik dostluk iliskileri geliştirmekten bahsediyorum.

Gerçek forum kullanıcılari ve gerçek maksadinda motosiklet sürücületi, kemik bir olusum güzel olur..

Ben varım gencler, motosiklet.net li olmak ayricaliktir nokta net :)

Seçilmiş insanlar var burda, ciddi niyetli maksadindan tasmayan ve gerçekten yardımci olmak isteyen. Kemik üyeler,yoneticiler var muhakkak, e denizli mahrum kalmasın bundan toplasivennn

Kesinlikle haklısınız. Ben bu konuda en çok izmir mt'yi beğeniyorum. Geziler,konferanslar,eğitimler vs düzenliyorlar. Bizim Denizli'de de böyle faaliyetler olsa fena mı olur. Ama ne bileyim bu oluşumu takip edecek,öncülük edecek bi abi ablaya ihtiyacımız var sanki :)
Bu arada benim memleket Denizli ama şuan Kütahya'dayım. Burası Denizliyi bile aratıyor... :)) Yaz gelsin Denizli mt olarak etkinlik düzenleyelim...::gazla:::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar