Leyla Ile Mecnun Hikayesi,bilirmisin????
serkan çapur' Alıntı:
arkadaşlar içinizde hararet müşürü bozulan varmı.nitekim bu güne kadar sadece buji sorunu yaşamıştım(235 km'de)bu gün itibari ile hararet müşürüde çark etmiş durumda(750 km)
bu güne kadar aktif olarak aranızda olamadım fakat bu motorun ve bu forumun uzun süredir takipçisiydim.ve hatta bu motoru satın almamda bu forum son derece etkili oldu.alırkende, bugünde endişelerim yok değil motorumla igili fakat tüm yönleriyle irdelediğinizde 4.500 ytl bedelin üstünde bir haz verdiği kesin

geçen pazar mühendis babayla beraber kerpede 25 motordan 5 tanesinin rr olduğunu görünce şaşırdık doğrusu.bu motorun tercih edilme oranı ile ilgili bana haz versede, diğer taraftan motorun sokaktaki harley imajını çok tanınırsa kaybedeceği ve sonunda ''aman be canım bakma böyle durduğuna bu bir çinli'' çığırtkanlarının da aynı oranda artacağı endişesini doğurdu bende...
Serkan;.............. LEYLA VE MECNUN HİKAYESİ...........
PADİŞAHLAR ZAMANINDA MECNUN İSİMLİ BİR VATANDAŞ HAEREKETLERİ DEĞİŞMİŞ VE HEP DÜŞÜNÜR OLMUŞ SONUNDA ARKADAŞLARI....LEN OLUM!...NOLDU LEN BÖLE AŞIKMISIN DİYE DALGA GEÇMİŞLER ...MECNUN'DA EVET AŞIĞIM ....AHHH....ONU BİR GÖRSEYDİNİZ,ÖYLE GÜZELDİKİ ÖYLE ALIMLIYDIKİ DEMİŞ...AMA DAHA 1 KERE GÖRMÜŞ HATUNU UZAK BİR GEZİDEN DÖNERKEN.ARADAN AYLAR GEÇMİŞ MECNUN'UN GARİP DAVRANIŞLARI PADİŞAHIN KULAĞINA GİTMİŞ ÇAĞIRIN DEMİŞ ŞU AŞIK MECNUNU Bİ GÖREYİM BU KARA SEVDALIYI TEZ ÇAĞIRIN...........BULUP GETİRMİŞLER BİZİM YAKIŞIKLIYI GERÇEKDEN ERKEK GÜZELİ BİR YİĞİYMİŞ BOYLU POSLU.PADİŞAH; ULAN MECNUN AŞKIN HER KESİN DİLİNDE KİMDİR BU ? NASIL BİRİ? NEYE BENZER? HERŞEYİ ANLAT ,ANLAT BANA BU HATUNU..........MECNUN LEYLA'YI ÖLE BİR ANLATMIŞKİ PADİŞAH KISKANMIŞ ADAMLARINA EMİR VERMİŞ.
-ATIN BUNU ÇÖLE YANSIN KAVRULSUN HEM AŞKINDAN HEMDE GÜNEŞDEN
MECNUN ÇÖLLERDE AĞZINDAN LEYLA ÇIKIYO BAŞKA KELİME YOK PADİŞAH EMİR VERMİŞ GİDİN O LEYLAYI BANA GETİRİN DER GÜNLER SONRA LEYLA'YI PADİŞAHIN HUZURUNA ÇIKARTIRLAR.AMAN TANRIM DER BUMU?..........LEYLA KISA BOYLU ÇELİMSİZ ESMER,BİR KIZ.PADİŞAH ;
-GİDİN MECNUNU GETİRİN ÇÖLDEN DER.
MECNUN GELİR GÜNEŞDEN YANMIŞ KAVRULMUŞ AMA AĞZINDAN SU YERİNE SADECE ...LEYLA ÇIKARMIŞ PADİŞAH;
-ULAN BUMU SENİN AŞKIN..
-BU BAYAĞI NORMAL BASİT BİR KÖYLÜ KIZI
-NERESİNE VURULDUN DA AŞIK OLDUN BUNUN,ÖKÜZ!..... DEMİŞ.........
MECNUN AŞKINA SARILIR AĞLAR LEYLA' DA ONA AŞIKMIŞ MEĞER ;SONRA DÖNÜP PADİŞAHA;
-PADİŞAHIM O LEYLA BENİM AŞKIM DER.............
FİLİM BİTER............. THE END
Serkan kardeşim aaaaaa.......çinliymiş bu diyene boşver sen bizimde başımıza geldi merak etme onlara sadece şu kelimeleri söylüyorum...
-evet çinli ama bak o kadar motor arasında dikkatini çekmiş güzelliği endamı;sen leyla mecnun hikayesini bilirmisin?(bazıları bilmem der yada bilirim deyip gerçeğini bilmez)......
İŞTE BU BENİM AŞKIM LEYLA,AMA GERÇEKDEN GÜZEL BİR LEYLA;ÇİNLİ-BULGAR-RUS-YUNAN-ERMENİ vs.....o benim AŞKIM!...