moonchild;
lastik konusu bir kaç kez yazıldı. rr'cilerin çoğu lastik değiştirmedi ve gerek de görmediler anladığım kadarı ile. çünkü, mevcut lastikler eskiyince iyi bir şeyler ile değiştirme düşüncesi hakim. ancak, bir rr'ci arkadaş alır almaz.. zannedersem "metzeler" diye bir marka arka lastik, 100 TL'ye takmıştı. ve bu arkadaş, o zaman itibariyle lastiklerin iyi olmadığını da yazmıştı. ancak, yine hatırladığıma göre bu arkadaş, rr'yi elinde fazla tutmadan, daha yüksek cc'li bir motosiklet almak için satmıştı. sonuç olarak, hangi lastik daha iyidir.. bunu denemeden bilemeyiz. siz motosiklet lastiği satanlara bunu sorarak, araştırarak almalısınız.
watercolours;
montaj ile ilgili bir hatırlatma yapmak istiyorum. ilk montajda vidalar ne kadar sıkı da sıkılsa.. muhtemelen belirli bir km sonrası gevşemeler oluyor. bu konu otomobillerde de aynıdır. ilk bakımlarda bunların her yeri kontrolden geçer ve geçmeli. ancak, servis işini güzel yapmaz ise elbette ki vida problemleri de devam eder. yani İLK MONTAJ sonrası bazı vida gevşemeleri normaldir diyorum. ilk bakımdan sonra, kullanıcı gevşeyen vida, somun, civata vb. kontrolleri sık sık yapmalıdır. erken teşhis açısından bu önemlidir.
depo kılıfı ile ilgili olarak hep sormak istemişimdir.. ama bir türlü sormadım. şimdi soruyorum. bunu yapan arkadaş bu forumda yazmıştı ve yanılmıyorsam 45 TL fiyatı vardı. merak ediyorum.. bunun neyi 45 TL ediyor. kullananlar gerçekten bundan bir verim aldılar mı yani bir işe yarıyor mu.. yoksa sadece görüntü mü? gerçekten 45 TL değeri var mıdır?
unicorn;
daha önceleri de bu forumda motosiklet ses konusu yazıldı. muhtemelen topiğin eski sayfalarını okumuşsunuzdur. ben yine de hatırlatmak için yazayım. regalde ses istiyorsanız.. hyosung almanıza gerek yok. egsozu değiştirirsiniz olur biter. bu kadar basit. egsozu değiştirmek çok pahalı olacaksa.. egsozu kestirir susturucu çıkarırsınız.. alın size ses. hyosung'un egsozu o sesi çıkarıyor.. bundan emin olabilirsiniz. hyosung'a da regal egsozu takarsanız her iki motor arasında ses yönünden pek bir fark kalmaz. sonuç.. motosiklette ses olayı tamamen egsoz ile ilgilidir.
diğer bir husus, hyosung'un 250 lik makinesi bildiğim kadarı ile Can'ın da belirttiği gibi 28 beygir gücünde olup v tipli hava ve yağ soğutmalı bir motor kullanıyor. regal ise gerçekte 17 beygir civarı. nasıl oluyor da bahsettiğiniz hyosung rampada çıkamıyor. muhtemelen bahsettiğiniz hyosung'çu motosikleti iyi kullanamıyordu.. yada aynı motosikletten bahsetmiyoruz. ben bir zaman vitessiz bir bisiklet ile vitesli bir yarış bisikletini geçmiştim (çocukluk hatırası). gerçi söz konusu hyosung bir zamanlar hayallerimi süslemişti. ama parası yüzünden alamamıştım. arkadaşlar, bilginiz olsun, regal raptorun kendisine en yakın ve daha üstün en ciddi rakibi şu an kore menşeili olan ve sağlamlığı ile bilinen hyosung gv 250. ancak, rr alternatifi değil.. çünkü fiyat olarak arada epey fark var (gv 250 şu anda 7250 TL. biraz reklam gibi oldu ama, bilginiz olsun diye yazdım)