erdem.gunduz' Alıntı:0216-550 38 98 Murat Taşçı - Arkadaş kendisi de motorcu olduğu için derdimizden anlıyor. istanbul dışında da olsanız arayın konuşun. isterseniz benim ismimi de verirsiniz.
250 cc ve altındaki motorlara hiç bir sigorta şirketi kapalı alan dışındaki çalınmalar da bedel ödemiyor. aksini söyleyen acenta varsa ya yalan söylüyor yada işi bilmiyor haberiniz olsun
bende yukarıda bahsettiğim sigortacı ile benim RR ı sigorta yaptırırken tanıştım. yani daha önceden arkadaşlığım yoktu. ama şimdi arkadaş olduk. oda motorcu demiştim, aynı zamanda superevariders.com üyesi bu yüzden de sigorta ile ilgili biz ne yaşayacaksak aynı şeyleri onun da yaşaması muhtemel olduğundan kasko ile ilgili hangi şirket ne yapıyor çok iyi bilir durum da
25 mayıs da 581 ytl ye sigortalattım. yol yardımı da var. bilenler var içinizde sigortadan bir gün sonra kaza yaptı benim motor, sigortayı aradım çekici ile yetkili servise götürdüler ve bedel talep edilmedi.
Erdem abi sizin uyarınızdan hemen sonra kasko firmasını aradım. Bana söylenen yapılabileceği yönünde idi ama ruhsatta 234 cc yazdığı için kabul edilmedi. Uyarın için çok teşekkürler boş yere kasko yaptırıyordum az daha.....Çalınmaya karşı bir güvence sağlamadığı için boşu boşıuna 416 ytl vermenin anlamsız olduğunu düşünüp iptal ettirdim......