çocuklara kızdım ama sonra üzüldüm

bende o yaşlardan daha küçükken çok binerdim motorların üstüne çok kaçtım öyle adamlardan
ama hocam çok iyi yapmışsın walla o çoçuğun nasıl hissetiğini az çok biliyorum kesene bereket allah yerini doldursun.

Benım motoru Kale dıregı dıye kullanıolar bısı demıom :p Cunku cocuk ları cok sewıom :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende o yaşlardan daha küçükken çok binerdim motorların üstüne çok kaçtım öyle adamlardan
ama hocam çok iyi yapmışsın walla o çoçuğun nasıl hissetiğini az çok biliyorum kesene bereket allah yerini doldursun.
eyvallah sağol

Moderatör (forrap)
Motorlarımıza verdiğimiz değerden kaynaklı insan birşey olacak diye korkuyor tabi,agresif davranabiliyor.Her motor aslında tutkuyla kullanan kullanıcısının bir uzuvu gibi,canının bir parçası..
Verdiğin tepki normal,sonradan yaptığın ise çok hoş..

Kesene ve düşüncene bereket..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorlarımıza verdiğimiz değerden kaynaklı insan birşey olacak diye korkuyor tabi,agresif davranabiliyor.Her motor aslında tutkuyla kullanan kullanıcısının bir uzuvu gibi,canının bir parçası..
Verdiğin tepki normal,sonradan yaptığın ise çok hoş..

Kesene ve düşüncene bereket..:cat:
sağol dostum tşk ler:cat:

Sevinmişlerdir :)

Ben de bazen motoru çalıştırıyorum, farlar yanıyor. Kimi zaman sinyaller çalışıyor :) Kızsan da vazgeçmiyorlar. Hatta bir seferinde anahtarı taktığım yere peçete sokuşturmuşlardı. Yapacak bişey yok işte, çocuk....

Forumdan Uzaklaştırıldı

Ben de bazen motoru çalıştırıyorum, farlar yanıyor. Kimi zaman sinyaller çalışıyor :) Kızsan da vazgeçmiyorlar. Hatta bir seferinde anahtarı taktığım yere peçete sokuşturmuşlardı. Yapacak bişey yok işte, çocuk....
:queen::queen: çocuk işte ne yapıcan senin motorun markası ne tubiş:silent:

ellerine saglık

bencede sizden beklenenin en iyisini yapmıssınız teşekkürler cocuklar adına

ilk verdiğin tepki gayet normal. hem motoruna hem çocuklara bişey olabilirdi.
sonrasıda gayet güzel bir davranış. tebrikler bu güzel davranışın için. sürekli motournu bıraktıgın biryer ise o çocuklar muhtemelen oralardadırlar. Arada motoruna senin kontrolünde dokunmalarına hatta binmelerine izin verirsen eminim içlerindeki motosiklet tutkusu çok daha fazla büyüyecektir.

Ya diyorum süper bu sıpalar valla. Sorsan niye peçete soktunuz buraya diye kimbilir kendilerine göre nasıl doğruları veya mantıkları vardır...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

az önce 3 tane 10 yaşlarında çocuk motorumun etrafında dolaşıyordu, biri üzerine binmiş gaz kolunla oynuyordu, bende ilk önce farketmedim büronun içinde oturuyordum birde baktım biri motorun üstüne oturmuş diğerleride motorun bir yerlerinle oynuyordu, bir anlık kzıgınlıkla büronun içinden çıkarak in lan motorun üstünden diye bağırdım benim bağırmamla motorun yanında olan iki çocuk hemen kaçmaya başladı, motorun üstünde olan çocuk korkudan motorun üstünden düştü, ama çocuğun çok korktuğunu anladım çocuk kaçamadı düşünce yardım ettim kaldırdım oğlum napıyorsun ilki motor devrilmedi üzerine düşseydi kötü olurdu dedim, abi motoruna bişey yapmadım diye yalvarıyordu, sonra bende üzüldüm belliki çocuğun motor sevgisi vardı bir an için çok üzüldüm çocuğa dedimki git diğer arkadaşlarınıda buraya çağır dedim, üçüde yanıma geldi karşı taraftaki tostçudan yarım ekmek tavuk döner yaptırdım yediler, böylece üzüntümü dindrmiş oldum
Tavsiyemdir...
3 kere dusun bir kere uygula...
Bu benim hayat gorusumdur...
Her karar verme mekanizmamda olaylara boyle bakarim...
1.dusundugum olumsuz dusunursem ne olur...?
2.dusundugum olumlu dusundugumde ne olur...?
3.dusundugum ve soylemeye hazir oldugum cumle ise bence hangisi mantikli...?

daha yaşları kucukmuş ıyı yapmışsın amma gonullerını almışsın bır ıkıde tur attırsaydın bak senı nasıl anlatıyorlardı arkadaşlarına

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben acıktım yafff , senin motor nerde duruyor:p

benimde hep başıma geliyor.motoruma geldiğimde bazen gençler çocuklar hatta yetişkin insanları başında görüyorum resim çektirenler oluyo beni görünce kusura bakma flan diolar bende ne demek isterseniz üzerine bininde çekinin diorum çok hoşlarına gidiyor insanların :),

Konuyu okuyan çoğu arkadaşın midesi guruldamaya başlamaış ancak dikkatli olun, zira tavuk dönerler çocuklar içindi, sizi şöyle birşey bekliyor olabilir:

2008118210727.jpg

:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
olsun , daha makbule geçer
tazminat davası açarız :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar