chopper alcağım markada yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klasmanında var mı hyosung gv250 den daha iyisi.bakalım neler diyeceksiniz merak ettim.ben tavisye ederim açıkçası. belki KYMCO nun 250cclik cruiser de olabilir ama. gv250 kaslı ve heybetli görüntüsü,işçilik kalitesi,performansı (max. hız 150km/h, 100kmre ye 7 saniyede çıkışı),14lt deposu(bi depoya yedeğe gelmeden 330kmre yol yapar),v motor,yağ soğutmalı radyatörü,vibrasyonu olmayışı,yakıtı,yol tutuşu ve fiyatıyla ben bu motorda seçimimi yaptım.senin dediğin fiyattan gv250 nin sıfırını alırsın hemde ;) benim motor 15000kmre yi devirdi ve hiç yolda bırakmadı.ufak sorunları hep hallettim.

şu nazi kaskı olayına gelince şehir içinde "par par par...." gürültüyü nazi kaskıyla tamamlayınca görüntü 10 numara oluyor. ama korumadığı %100 kesin bu kaskların, en iyisi bi nazi bi tam korumalı al ve riskli yollarda nazi kaskından kesinlikle kaçın...

hadi bakalım ne alırsan al tekerin hep düz bassın,iyi sürüşler...

öncelikle aramıza hoş geldiniz aynı kaygıları taşıyarak 250cc yerine 650 cc dragstar aldım fakat artıları ve eksileri var artısı bir daha değiştirmek zorunda değilim her şeyiyle tatminkar bir araç eksileri acemilikte çekilecek dert değil 230 kilo ve manevra çok zor hala üzerimindeki korkuyu atmış değilim.
çok iyi karar verin ama kullanıcısı olarak her şeyiyle öneiririm(Dragstarı)

Madem Choopper tarzı alacaksın ve 250cc üzeri.. ozaman Yamaha Dragstar 650cc alırdım senin yerinde olsam. Çünki çok güzel bir makina ve görsel açıdanda süper... tabiki kalite nede olsa japon :) En kısa zamanda gönlüne göre bir choopper alırsın inşallah:) İyi günlerde kullanırsın:cat:

Son düzenleme:
Merhaba,
Yaklaşık bir yıl tırmaladıktan sonra şubatın ortalarında gidip bir shadow aldım. İlk motorum, daha önce mobilet dışında da tecrübem yoktu (20 sene evvel), aldığım gün bir iki stop'dan sonra 30km yol yaptım. Şu an 400 km civarında makina.
Bence bu 250 ile başlama tavsiye aşırı genel, cüsse boy kilo vs ile de alakası var. 650-750 cc olup anormal hızlanan makinalar değil ki japon curiserlar, bunu da göz önüne almak lazım. Ağır olmasına ağır ama dururken, keza ilk çekingenlik (düşürmeyim aman bu çok ağır telaşı) da gidip güvenle tutunca ağırlık filan kalmıyor.

bence shadow uygun bir seçim. Neden:
- Arabam da Honda :)
- Servisin yerini biliyorum, hatta eşim/annem bile biliyor.
- Şu sıralar Ankara da indirim var (bir türlü azalmayan son iki tane shadow için :))
- Yazın Amerikada kiralayıp gezmek gibi bir hayalim var, araştırınca kiralanan cruiser/touring sınıfı: Harley modelleri, Goldwing, Shadow Aero (ordaki adı) diğerlerinin esamesi yok :)

eksisi yok mu, en teknolojik ve en güzel makina değil (Vulcan'lar bana daha hoş geliyor ama birim hoşluk/YTL maliyeti shadowdan yana), kullandıkça da çıkar nasıl olsa bir sürü sakat zamanla.

ama temelde zevk meselesi, aksi durumda herkes aynı şeyi alıyor olurdu.

peki 2.ellerde vergi varmış doğrumu 400-500 arası buluyomuş...

öncelikle hoş geldin....
arkadaşlar ilk motoru olacakmış nasıl olurda 600 lük makinaları tavsiye edersiniz anlamış değilim....

zevkler ve renkler tartışılır kardeşim chopper motor hamallıktır

zevk renk tartışılır demişsin hemde tartışma başlatmışsın herşey sürat değil ki. şu youtube de arama motoruna yazıp baktığımda...... motosiklet kazalarına bakıyorumda %95 i de racing motorlar mı olur kardeşim. ben ön kaldırıp lastik yakıp, 230km/h la virajı almaya çalışıp, artçımı düşürecek kadar gaz açıp başıma bela alacağıma V motorun patırtısıyla yolumu almaya devam ederim daha iyi....

zevkler ve renkler tartışılır kardeşim chopper motor hamallıktır

bu arkadası kaale alıp cevap yazmayalım lutfen. kendisinin tartişmanin bir tarafi olucak kadar zeka katsayısı ve kapasitesi oldugunu dusunmuyorum. bosu bosuna acıklayıcı cevaplar yazıp parmaklarınız yorulmasın.

yeni başlıcaksan 250cc bişi al. adam gibi bişi alıcam demişsn çin malından uzak dur. japon vb. benzeri bişi al :) biraz araştırırsan kendi zevkine uygun bişi 9000 ytl ile çok rahat bulursun :)

Hemen hemen hepsini okudum,9000 ytl az para değil,onun için bir kere al japon al birdaha değiştiremem diyorsun haklısın 5000 ytl lik 250 cc alırsın 1 sene sonra tatmin etmez satmaya kalkarsın 2000 ytl verirler,hiç bulaşma direk 650 yada 800 cc al suzuki intruder bayan için ideal dragstar gibi ağır değil manevrası ön lastik ince olduğundan daha kolay ve hafif,ama dragstar gibi kaslı değil, sonuçta 250 ile 800 arasında pek fark yok tektekere kalkmaz bu makinalar 1 ayda alışırsın birde korumalar çok önemli öyle nazi kaskı falan yanlış o tarz şeylere girme canın daha önemli olması lazım dış görünüş değil gerisi sana kalmış

Hemen hemen hepsini okudum,9000 ytl az para değil,onun için bir kere al japon al birdaha değiştiremem diyorsun haklısın 5000 ytl lik 250 cc alırsın 1 sene sonra tatmin etmez satmaya kalkarsın 2000 ytl verirler,hiç bulaşma direk 650 yada 800 cc al suzuki intruder bayan için ideal dragstar gibi ağır değil manevrası ön lastik ince olduğundan daha kolay ve hafif,ama dragstar gibi kaslı değil, sonuçta 250 ile 800 arasında pek fark yok tektekere kalkmaz bu makinalar 1 ayda alışırsın birde korumalar çok önemli öyle nazi kaskı falan yanlış o tarz şeylere girme canın daha önemli olması lazım dış görünüş değil gerisi sana kalmış
abicim yeni başlıyan birine birde bu bayan 800'lük motor olmazki ama,, yaw 1 sene sonra sıkılmak ne demek 140'a çıkıyorsa bu 250'lik makina dahasına gerek yok,tabiki alıcak olan bilir ben sadece tavsiyemi yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar