chopper alcağım markada yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam sevgili Büşra
Ben 20 yıllık artçı (Mes'in eşi) olarak 800'lük Suzuki inturuder C veya Suzuki volusiya almanı doğru görüyorm, çok rahat ve dertsiz motorlar enjeksiyonlu ve şaftlı bunun nedemek olduğunu kullandıkca anlayacaksın, tecrübeye gelince
bunu kiralık düşük cc.li motorlarla halledebilirsin para kaybın da olmaz. Aklın yolu birdir mantık bunu gösteriyor. 2-3 kere kiralayacağın 250 cc'lik motor en fazla 200.-ytl.ye patlar. Benden bukadar gerisi sana kalmış, 800'lük inturuder'ınla Marmok'da görüşmek üzere..Sevgiler....:):):)

bence almayı düşündüğün bu motorları yakından bir gör..test et.
honda shadow,yamaha drag,suziki intruder birbirine çok yakın makineler..

üçünüde test et, kullanılabilirliğine bir bak yakından gör derim.
bu arada ikinci ellerin alım satım vergisi vardır. yok diyen arkadaşlar yanılıyor.200 ytlden başlar bu vergi dilimleri

ben shadowu önereceğim :cherry: tabiiki.
bu üç markada her yönden shadow bir adım öne çıkar..

Son düzenleme:
Sevgili Büşra
Önce kendine güven ne istediğine karar ver, kiralık motorlarla tecrübe kazanmana devam et, motorunu al kenra koy ilk kaskın çenelikli olsun sora chopper kask alırsın, benim yeğenim 1.60 cm boyunda bayan ,Kawasaki EN 500 chopper kullanıyor yıllardır, aslanlar gibi de uzun yol gidiyor her şey istek ve azme bağlı ,dediğin 9.000.- ytl de iyi para istediğin motoru da alabilirsin.Dikkatli ol gaza gelme sevgiler.:):)

tabiki 250 cc ile başlaman daha güvenlii ama ne almaya karar verirsen ver Japon dan başka hiçbirşey alma bir çinli motor kullanıcısı olarak söylüyorumm

sizce açe hanım 250 alma diyosunuz d,m, _? ama geçen drag star baktım yakından gördüm büyük kaldı...yaaben kendime güveniyorm onda sorun yok ama motor büyüktü

helllllllpppppp...........

Son düzenleme:
motor kiralamak öğrenene kadar bi motor parası kadar olur,şuna bir bak istersen
20055c045c105cbikepics3pg5.jpg

deliricem ama herkes farklı bşy söylüyor almadan galiba hevesim gidiyor yaaaa

ben motorları ikiye ayırırım cruiser/chopper ve diğer 2 tekerler. cruiser/chopper makinanın hevesi gidici olmaz olmamalı, ki olursa zaten soluğu ya 4 tekerde ya da herhagi bi makinede bulursun.

Hevesin gitmesin bence halledersin...
Başlangıç motoru için en rahat ettiğin motoru alırsın...
Fuarda var 20 -23 mart bakınırsın hepsisne oturursun:)Hevesin kaçarsa sevmiosun motoru bizleri diye düşünürüm:wiinkk:
Kolay gelsin...

2006-Honda-RebelB.jpg
250 cc 2006 model honda rebel düşünebilirsi...
Hem alçak olmasından dolayı kullanımı da rahat...
Orjinal parçaları pahalıdır ama bulunur:)

Son düzenleme:
Memento filminden bir replik...
Kadın:Whose motorcycle is this?
Bruce Willis:It's not a motorcycle it's a chopper baby.

Hiç mi easy rider filmi seyretmediniz?Hiç mi Judas Priest, Manowar dinlemediniz?
Neyse chopper cruiser bir kültürdür tarzdır motordan daha başka birşeydir.Ben dragstar 250 almakta kararlıyım.BAD ASS/IRON ASS rules

Memento filminden bir replik...
Kadın:Whose motorcycle is this?
Bruce Willis:It's not a motorcycle it's a chopper baby.

Hiç mi easy rider filmi seyretmediniz?Hiç mi Judas Priest, Manowar dinlemediniz?
Neyse chopper cruiser bir kültürdür tarzdır motordan daha başka birşeydir.Ben dragstar 250 almakta kararlıyım.BAD ASS/IRON ASS rules

:cat::cat::cat::cat:
+10000

burda neden +10000 dıolar anlamıorum burda rap puanı yokkı aslında arada bır bende dıorum ama alıskanlık galıba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar