klasmanında var mı hyosung gv250 den daha iyisi.bakalım neler diyeceksiniz merak ettim.ben tavisye ederim açıkçası. belki KYMCO nun 250cclik cruiser de olabilir ama. gv250 kaslı ve heybetli görüntüsü,işçilik kalitesi,performansı (max. hız 150km/h, 100kmre ye 7 saniyede çıkışı),14lt deposu(bi depoya yedeğe gelmeden 330kmre yol yapar),v motor,yağ soğutmalı radyatörü,vibrasyonu olmayışı,yakıtı,yol tutuşu ve fiyatıyla ben bu motorda seçimimi yaptım.senin dediğin fiyattan gv250 nin sıfırını alırsın hemde
benim motor 15000kmre yi devirdi ve hiç yolda bırakmadı.ufak sorunları hep hallettim.
şu nazi kaskı olayına gelince şehir içinde "par par par...." gürültüyü nazi kaskıyla tamamlayınca görüntü 10 numara oluyor. ama korumadığı %100 kesin bu kaskların, en iyisi bi nazi bi tam korumalı al ve riskli yollarda nazi kaskından kesinlikle kaçın...
hadi bakalım ne alırsan al tekerin hep düz bassın,iyi sürüşler...
şu nazi kaskı olayına gelince şehir içinde "par par par...." gürültüyü nazi kaskıyla tamamlayınca görüntü 10 numara oluyor. ama korumadığı %100 kesin bu kaskların, en iyisi bi nazi bi tam korumalı al ve riskli yollarda nazi kaskından kesinlikle kaçın...
hadi bakalım ne alırsan al tekerin hep düz bassın,iyi sürüşler...