- Motosikleti
- Suzuki Burgman UH200
Merhaba,
Ben Hüseyin,CF Moto NK250 kullanıcısıyım.
Motorum 2200Km de şuan.
1- Motorumun Arka Jantından bir ses geliyordu. Servise götürdüm ve rulman dağılmış denildi rulmanları değiştirildi.
4 gün sonra tekrar ses gelmeye başladı ve bu defa arka jantın iç kısmında sistemsel bir arıza olduğu söylendi.
2-Düz yolda yakıt göstergesi %90 %60 %80 kafasına göre değişiyordu.
3- Motorumun arka amörtisöründe bir sıkıntı olduğunu söyledi servis.
Bu sorunlarla ilgili 08.07.2020 Çarşamba Saat 15:10'da CF Moto Türkiye'den 08502223862 numaradan tarafıma dönüş yapıldı.
Arka jantı servisten talep edin göndeririz.
Ayrıca DAHA ÖNCE 2-3 ADET NK250 NİN AMORTİSÖRÜ DEĞİŞTİRİLDİ. KRONİK BİR SIKINTI VARDI GİDERİLDİ denilmişti.
09.07.2020 Perşembe tarihinde bende motoru servisime götürdüm. Gerekli işlemleri yaptırarak fabrikadan parçaları talep ettim.
10.07.2020 Cuma 13:18 Saatinde Müşteri temsilcisini (08502223862) ile görüştüm servise gidip talepte bulunduğumu aktardım. İşlemlerin durumuna göre tarafıma dönüş yapılacağı söylendi.
Bugün 16.07.2020 Perşembe 09:20 Saatinde aynı numarayı aradım ve sonucu sordum.
Bana müşteri temsilcisinin söylediği:
-SERVİSİNİZE, SORUNLARIN DAHA DETAYLI BİR ŞEKİLDE YAZILMASI VE İNCELENMESİ İLE İLGİLİ DÖNÜŞ YAPILMIŞ. TEKRAR SERVİSİN DETAYLI SORUN BİLGİSİ GİRMESİ İSTENİLMİŞ DENİLDİ.
VE GEÇEN HAFTA GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDE BİZ SİZE BU PARÇALAR DEĞİŞİR DEMEYİZ, BİZ SADECE SİZE SERVİSE GÖTÜRÜN DEMİŞİZDİR DİYE YANIT ALDIM.
(Yalancı Durumuna Düşürüldüm.)
08.07.2020 Tarihine ait Müşteri Temsilcisi ile yapılan görüşmelerimin ses kaydının incelenmesini TALEP EDİYORUM.
Bugün itibari ile CF motodan tamamen soğumuş bulunmaktayım.
Motorum 2200Km de şuan ;
1- Motorumun Gaz teli virajı alırken takılı kaldı.
2- Kontak arızalandı komple set değişti.
3- Arka Jantın içindeki parça hatalı gelmiş.
4- Motorun arka amörtisörü hatalı üretilmiş.
Sıfır bir taşıt alıyoruz ve daha 2000 Km de çok basit şeylerden sorunlar çıkıyor. Çözüm aksine yalancı durumuna düşürülüyorum..
İnstagram: huseyiinsb
İnstagram: cfnk250
Geçmiş olsun. Ayıplı bir ürün almışsınız. Üzülmeyin herkesin başına gelebilir. Doğru girişimlerde bulunmuşsunuz. Fakat, servis giriş ve çıkışları için inşallah evrrak almışsınızdır. Hukuken haklarınızı korumak için gerekli.
2 yıl önce sattığım 8 yaşındaki japon motorundan haber alıyorum. Canavar gibi sorunsuz devam ediyor.
Bu olay turnusol kağıdı gibi CF-MOTO markasını test edecektir.
CF-MOTO aslında ne olduğunu göster...
Hep beraber bekliyoruz...
Son düzenleme: