- Konu Yazar
Eveeet, günler öncesinden açılan başlığımız rekor katılıma neden oldu ve tamı tamına 3 kişi geziye çıktık
Fotoğrafların sadece belirli bir kısmı bende, gerisi Murti06'da. PAzartesi günü kendinde olanları yükleyecek.
Belirtilen saatte, belirtilen yerde 2 benzinlik olması sebebiyle biraz zor da olsa buluştuk. Buluşma fotoğraflarımız Murti06'da.
Ardından yola çıktık ve sıkıldıkça durup fotoğraf çektik. İşte bizim takımın 2 elemanı ve motorlarımız:
Bu fotoğrafı çekmemizde yardımcı olan sayın tripod'a teşekkür ederiz
Kar görünce hemen yazdık MT'yi üzerine:
Yoldan aşağıda kalan bir dere gördük ve yine durduk fotoğraf çekmek için. O sırada ok işareti Caponord'u gösteriyordu :cherry:
Bizim sürünün toplu bir fotoğrafı yine:
Murti06 ile birlikte dayanamayıp dereye indik:
Benim kompakt makinede piller bittiği için arada biraz kopukluk olacak ama idare ediverin.
İşte bu gezinin wallpaper (duvarkağıdı) fotoğrafı:
Her gezide en az bir tane böyle fotoğraf çekmeyi planlıyorum. Dileyene büyük halini de gönderebilirim.
Ve bir CapoLord fotoğrafı daha
Mangal yaktığımız evin önünden bir poz:
Murti06'ya şiş uzatırken
Ne çok CapoLord çekmişim
Ve yine gezilerimizin olmazsa olmazı; atabay bölgemizi işaretlerken :queen: :queen:
Murti'yi Çankırı'ya sağ salim teslim ettikten sonra dönüş yolunda atabay ile birlikte bir dinlenme tesisinde durup çay içtik:
Prometheus (Ben
atabay (o
atabay tam üzerini düzeltirken çektiğim için hamile gibi çıkmış bu fotoda :mrgreen:
Yau bir düzgün poz veremedin beee
Dönüş yolunda MT Ankara'nın diğer elemanlarıyla karşılaştık. erginbay, _alp_ ve Tahir. Onlar da pastaneye gidiyorlarmış tam, eşlik edelim dedik. atabay, mangaldan kalan şişleri cafe'de açmış gösterirken. (etraftaki müşterilerin kopmalarını görmenizi isterdim :mrgreen: )
İşte kalanlar. 3 kişi 5 ekmek dolusu yedik ve hala kalmıştı. Ne bilelim geziye 3 kişi gideceğimizi :cherry:
Cafe çıkışı fotoğraflar:
Fotoğraflar bitmedi ancak bendeki fotoğraflar bitti. Mangal keyfi (ya da işkencesi) ve yola ait diğer fotoğrafları daha sonra Murti06 yükleyecek.
atabay ve Murti06'ya teşekkür etmek istiyorum. Bol kahkahalı, bol eğlenceli ve çok keyifli bir yol yaptık. 250 KM kadar olmuş, eh bu havada çok bile