Çankırı - Eldivan'da Mangal Keyfi

bende döndüm arkadaşlar. Dönüş yağışlı ve çok fazla rüzgarlı bir havada geçti. Özellikle yan rüzgarlar beni çok yordu. Bir sıcak çikolata ve çay molasından sonra fotoğraflar geliyor. Gidiş yolculuğumda bana eşlik eden Onur ve Özgüre çok teşekkür ederim. O kadar çok eğlendikki yolculuk nasıl geçti anlamadım bile. Ama mangal yaptığımız yerin güzelliğide bunda katkısı var. Mayıs sonuna doğru ilöede kiraz festivali oluyor ve buranın kirazları gerçekten çok güzel. Festival zamanı isteyen arkadaşalarla kamplı bir gezi yapabiliriz :cat:

cumartesi çalısmasam bende gelirdim guzel gezi olmus fotolar ıcın ellerınıze saglık pro+murat abi eldivana mangala gıtmıstık ıkı sene once kıraz zamanı bol bol kiraz yemıstık kirazlarıda a kaliteydi gezı olursa katılırım bu arada murat abi hallettırdınmı bılgısayarı ? merak ettım

Sağolasınız Prometheus:cat:
Kar manzaraları gözümüzü gönlümüzü açtı, hele kuzuları şişe dizerken çekinilmiş fotolar var yaaa:mrgreen::mrgreen: Yav ben 2 aydır Fish&Chips ile beslendim neredeyse, mangalın dumanında bovulasım geliyor:mrgreen:

Teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
donmuş bir şelale ama içeriden hala akmaya devam ediyor ve sesi çok hoş geliyor

IMG_0290Small.jpg

şelanenin tepesi

IMG_0291Small.jpg

buda delimavi

IMG_0293Small.jpg

kebapçı çok ağır öldük açlıktan :p

IMG_0295Small.jpg

Ocakçıda acemi :p

IMG_0297Small.jpg

zar zor yaktık ateşi

IMG_0299Small.jpg

karnım doyunca şelanin üstüne çıktım. Arkadaşlar gelmedi sadece benim gördüklerim

IMG_0304Small.jpg

IMG_0305Small.jpg

IMG_0306Small.jpg

IMG_0307Small.jpg

IMG_0308Small.jpg

IMG_0309Small.jpg

IMG_0310Small.jpg

IMG_0312Small.jpg

IMG_0313Small.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi anlamadığım bu pronun kapalı mekanda mangal yakma huyu devam ediyor.... Biri mangal açık havada yakılır falan desin..Hatta uygulamalı göstersin...

Abi bu ne..Nasıl enduro ruhu?... Adam evin ortasında mangal yakıyor yawww.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi anlamadığım bu pronun kapalı mekanda mangal yakma huyu devam ediyor.... Biri mangal açık havada yakılır falan desin..Hatta uygulamalı göstersin...

Abi bu ne..Nasıl enduro ruhu?... Adam evin ortasında mangal yakıyor yawww.....
söyledik ama dinlemedi sıpa :p artık bir dahaki sefere kapalı alanda kesinlikle mangal yok. Birde pro ateşe pul biber attı ve birbr gazının nasıl yapıldığını bulduktan sonra asla kapalı yerde mangal yakmak yok :mrgreen: nerdeyse öelcektik

arkadaşlar dün döndüler Ankara'ya. Ben Çankırı'ya devam ettim ertesi gün yolculuk tek başıma geçecek. Hava çok rüzgarlı ve yağış var. Özellikle yüksek rakımlarda yan rüzgarlarla çok boğuştum.
IMG_0322Small.jpg

gökkuşağınıda yakaladım

IMG_0323Small.jpg

IMG_0324Small.jpg

geliş istikametinde bu barajı görmemiştik. Su seviyesi oldukça düşük :cry: o kadar yağış olmasına karşılık daha sadece yeraltı sularını beslemiş olması barajlara ancak %2 oranında yansımış

IMG_0325Small.jpg

IMG_0326Small.jpg

IMG_0327Small.jpg

yağış hala devam ediyor. Ama rahatsız edici değil en azından yolabaşladığım sıradaki gibi değil. Yağmurda yeni başladığı için yerler sabun gibiydi. Bu kısımlarda zaten oldukça yağmış ve kayganlık yoktu en azından

IMG_0328Small.jpg

yağmur dindi ama hava kapalı bir sigara molası verdim. Her an yağma endişendisi ile bu klübenin yanında durdum
IMG_0330Small.jpg

IMG_0334Small.jpg

gideceğim istikametten farklı bir yol ve ilerde bir köy var. Bir köy kahvesi var mıdır acaba diye içimden geçirdim. Sonra gitmekten vaz geçtim. Yağmurluğum yoktu yanımda ve yağış yeniden başlarsa iyi olmayacaktı karanlığada kalmak istemediğim için yoluma devam ettim.

IMG_0331Small.jpg

IMG_0333Small.jpg

16:30 sıraları eve döndüm. Yan rüzgarlar oldukça yordu yinede yolda olmak güzeldi

Hoş geldin Murat Abi :) Yprum yapan tüm arkadaşlara da teşekkürler ayrıca :p

Murtazaaa,

O beton kulubenin onundeki motor senin midur simdi?!

Yagmura yakalanman iyi olmus. Aldigindan beri motoru yikatmamistin.Renginin ne oldugu mechuldu sen delimavi desende grimsi duruyordu.

Bak simdu yagmura yakalaninca maviye benzemis rengi. Guzelmis motorun.

ellerinize saglık afiyet olsun harika eglenmişsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Murtazaaa,

O beton kulubenin onundeki motor senin midur simdi?!

Yagmura yakalanman iyi olmus. Aldigindan beri motoru yikatmamistin.Renginin ne oldugu mechuldu sen delimavi desende grimsi duruyordu.

Bak simdu yagmura yakalaninca maviye benzemis rengi. Guzelmis motorun.
evet aldığımdan beri yıkamamıştım ama Çankırı'da sabahtan motoru yıkadım avluda. Ama ne işe yaradı hiç yine battı işte.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yanınızda bir bayan olmazsa uğraşırsınız iştre öyle mangalla etle :cherry:

Gerçi mangal erkek işiydi dimi pardon :p Size daha nice geziler diliyorum :rendeer:

ellerinize sağlık çok güzel bi gezi olmuş işim çalışmıyor olsaydım bende orada olacaktım kısmet olmadı.

güzel gezi olmuş,fotolar da guzel ellerinize saglik...bır ara gelmeye nıyetlensemde kısmet olmadı..onur da masallah capalord undan baska bırsey cekmemıs ama masallah pek yakısıklı cıkmıs :cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
adam başı 1,33 kangal sucuk ve onlarca şiş düşmüş :mrgreen:
kaçan balık büyük pardon et-mangal büyük olmuş :p :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
5 kişilik aldık sucuk ve etleri katılım azalınca bizde yiyemedük sizler olmayınca boğazımızdan geçmedi lokmalar :p :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar