motosiklet forumunda donanım tavsiyesi alırsan böyle olur. bir nemrut olayı yakalamış sanırım.
ati radeon 9250 kullanıyorsan anakartın büyük ihtimalle agp destekli
nerden bulacan şimdi agp ekran kartını? miyadı doldu onların, nadiren üretiliyor. neyse önce anakartının grafik arabirimi ne onu öğrenmelisin ona göre tavsiye yapabiliriz, pci-e mi agp mi artık......
babaçi
x300 ile cod4 ü açamaman lazım, shadermodel 2 desteklidir o kart. açsan bile o ekran kartı bu oyunun yanından bile geçemez. sen ya farklı bir oyun kurdun ya da ekran kartın başka birşey.
cartman
önerdiğin kart iyi fakat hem nvidia hem çok pahalı(300$). 200$ a ati hd3850 ler geliyor hem dx10.1 hem sm4.1 destekli, ayrıca uvd ve hd video hızlandırma özellikleri var.
bir de nvidia kartların görüntü kalitesi ati kartların görüntü kalitesinin yanında hiçtir, bizzat yaşadığım bir durum bu.
Aynı seyı bende onerdım ATı ekran kartını.Pcı-Ex olarak varsaydım cunku daha bılgısayarı alalaı 1 ay oldu herhalde.
Agp ekran kartları mevcud pıyasada var hemde yenı GPU lu olanlarıda var.Ancak fiyatları bıraz pahalı olmasına ragmen PCI-Ex performansında degıller Agp 8x verı yolu destekler PCI-Ex 16X verı yolu bant genıslıgını destekler.
Bu arada 9250 serisi PCI-Ex olarak yok.Agp olarak var ve senın suanda PCI-Ex ekran kartı kullanman ıcın abi anakartınıda PCI-Ex desteklı CPU ve RAm türü ve hızlarına uyumluluk gosterecek bır anakart alman gerekecek.Bunun ustune bıde ekran kartı kouydugumuzda malıyet ıyıce artacak.Sen ılla Anakartı degıstırmeden ıyı oyun oynamak ıstıyorum dersen onercegım ekran kartları bunlar ve pıyasada bulabılırsın abi
SAPPHIRE ATI HD 2600XT 256MB 128BIT GDDR3 (DirectX 10) AGP 8X EKRAN KARTI
SAPPHIRE HD 2600 PRO 512MB 128BIT (DirectX 10) AGP EKRAN KARTı
SAPPHIRE ATI RADEON X1950 GT 256MB 256BIT GDDR3 AGP EKRAN KARTI (11112-00-20R)
Pıyasada iyi AGP ekran kartları gordugun gıbı var.
BOld olarak yazdıgım senın sıstemıne uygun olan AGP verıyolu desteklı ve DirectX 10.0 oyunlarını ve HD filmeleri destekleyen bir ekran kartı.
Bu ekran kartında 800mhz GPu hızı ve uzerındekı DDR3 ramları 1400mhz frekanslarda calısıyor.Üzerinde yenı nesıl oyunlar ıcın
Piksel Shader 4.0 , DirectX 10 SM4.0 OpenGL 2.0 var.
Agp grafık kartları platformunda tavsıye edebılcegım en ıdeal ekran kartı budur.