- Konu Yazar
http://ftp.e-kolay.net/bilgisayar/toolkit/aida32/aida32ee_350.exe
En iyisi Şu programı indir. Ordan Sisteminle ilgili herşeyi öğrenebilirsin....![]()
abi indirdim fena kafam karıştı beni aşar be abi...
işler karıştı anlasana. çipset agp destekliyor ama ekran kartın pci, ama pci mi yoksa pci-e mi belli değil.
ulan ne arıza adamsın sen yaw, bilgisayarında senin gibi keko.
bilgisayarım zamanın en iyisi...şimdide idare ederde kanka sana bişi sorcam...şimdi bu keko oyun üreticileri neden böyle gelişim yenilik adı altında kalite diye oyun kalitesini yükseltiyo..mesela bu oyunu oynamak için veya başka bir dalga motorunu pcde yapmak için makinalarnı parçalarını sattırmak için dimi herşey...yani bilişim dünyasındaki herşey birbiriyle bağlantılı...AMD INTEL...EA...oyun şirketleri...aklına gelen herşey birbirine aslında rakip değil...hepsi birbirine bağlantılı...
yani COD 2 kalite düzeyinde COD 4 neden olmuyor...en yeni oyun için ne tesadüfki yeni nesil pc gerekiyo...grafik açısından TV ye daha yakın olabilme dışında en iyi oyun kalitesi nedir anlayamıyorum...COD 2 bir üst sınır olsa taam işte daha ne...daha fazlasını beklemiyom istemiyom kardeşim...3-D bilmem ne kıçımamı sokam artıık yeniliği ya...
:queen:
Estafurullah metehan abi hepimizde var o köşeli jetonlardan.
Abi sen bilgisayarda oynayıp böyle etkilendiysen tek diyeceğim sana git bir playstation 3 de dene herhalde silahı kapar dalarsın D-DAY ayaana kadıköy e.
53 yaşındaki babamla need for speed underground da kapışıyom ben:queenyunu öğrendi virajlarda yanlıyo falan:queen:herkes sever bilgisayar oyunlarını.
kanka zaten Liselerde olan cinnetlerin nedenlerinden biride bu tarz film ve oyunlar...yahu bir taneside intihar etmese ona şaşıcam asıl...madem cinnet geçiriyon niye intihar ediyon dimi...halbuki cinnet değil bu...yani cezaevindeki şartlarıda bildiğinden götü yemiyo intihar ediyo...aslında akıllı bu psikopatlar...
bizim aney babay daha ceplerine gelen mesajı bile açamıyolar yane...:queen:
Tiger ve Nemrut , benim kartım AGP ama mete nin koyduğu resim gibi PCI yazıyor
Küçük bir not olsun :wiinkk:
Kapıcı abimde aynı dertten muzadirpmi acaba...reis COD 2 yi oyna hayat felsefen değişcek şerefsizim...
BU ürün iyi ama fiyatını bilmiyorum tabi ki. Sana tavsiyem Asusun 8500 ve üstü serisinden bir model alabilirsin hepsi DX10 destekliyor..
AMa şimdi baktım ki senin ekran kartın radeon 9250 yani AGP bende de bunun bir üst modeli var 9550 ki ben geçen sene bıraktım güncel oyun kurmayı çünkü emekli olmaya başladı bu modeller. Artık AGP 8x e olan destek azaldı gibi. Teknoloji PCI Ex. 'e geçmeye başladı. (Karbüratörlüden enjeksiyona geçiş yada kampanadan diske geçiş gibi bişey bu)
senin sistemine uyacak olan ürünler;
x1150 512 MB
x1650 512 MB
x1950GT 256 MB GDDR3
bilindik bir sanal mağazada bulabildiklerim bunlar. umarım işini görür.
sağlıcakla.
Allah razı olsun ya...yani birşeyi dikkatle incelersen o konuyu hatmediyo insan...ben ekran kartı konusunda uzman oldum 4 günde...
peki illa ATI alıcam diye bir kaide yok diyosun...o zaman ASUS da olabilir diyosan fiyat farkı dah apahalı olucak galiba...ASUS en kaliteli ürünleri üretir diye biliyorum...
zaten araştırdım, p4p800 çipset agp destekliyor, olsa olsa düz pci bir karttır (9250 lerin düz pci olanları da vardı) pci-e değildir diye düşünüyordum. artık senin bu mesajından sonra kesin emin oldum, anakart agp.
bir de 60 liraya bana cod4 oynatan kart bul demez mi gel de ayar olma :mrgreen:
ben hd3850 ler gelse de alsam 300 liraya diyorum, crysis için ancak bu gider. ama cod4 efektler açılmadığında çok ağır değil, 7300gt(85 ytl) bile düşük ayarlarda oynatabildi, 8600gt(170 ytl) ile 1024*768 full detay + 2xAA açtık akıcı bir şekilde oynadı, ama bunların agp si yok.
aslında 2.el bi 7600gs agp bulsa işini görecek bu keko nun ama agp ler 2. elde bile pahalı, enaz 100 lira ister sahibi. almışken 130 lira versin yeni bir x1650 agp alsın sıkıntı çekmesin diyorum ama boş çukur bulsa beleş mezar diye atlayacak içine bedavacı herif :queen:
abi 130 a varsa x1650 bi link atsana şekerim...sen beni yarı yolda bırakmazsın...İstanbul Avrupa yakasında bul he...tek tek baksam ohoo...hade kanka işe yara be...
İkinci el pc parçası için..
www.intkafe.com
veya
www.internetcafeciler.net
buradan ikinci el pc parçası alabilirsiniz arkadaşlar
sağol dostum...hemen bakıyom...
dün elektrik uçtu saat 22.30 da buraya yazamadım...saygılar...