Call Of Duty 4 & Ekran Kartım Yetersizmiş..Tavsiye

extrema haci bak çalıştırıyom ha...bilinmeyen diyor sakatlık çıkmasın abi...şimdi ınstyall yapıcam nolcak hemen açılma ihtimali varmı...kötü bişiy deel dimi la...zarasız bişey dimi...neyle dans ettiğimi bilmiyomda ben...:p

Yok yaw ben internetcafeciydim 2 ay önce :)
Atinin kendi sitesi orası hep ordan yüklüyodum bişey olmaz dene sen..
128i bilmem ama 256 mb ekran kartı bu oyunu çalıştırır :)

İsteyen olursa oyunun linkini koyabilirim :)

Son düzenleme:
ati x300 var pc de piyasada ikinci eli 19 dolara düşmüş :cyclopsan

cod4 ü çatır çatır oynadım bitti

pro street'ide oynuyor fakat ben oyuna ısınamadım

Abi 1024Mb = 1Gb zaten.:cherry:

@Metehan

Abi nerden alıyosun bu tırt bilgisayarları, bak biz neyde oynuyoruz bu oyunu;

:queen::queen::queen:

o ne lan...garip garip teknolocik aletler....heç o oyun orjinalmi yani...yani versiyonu farklı muhtemelen...taam paran var almışın alet edevata ama desktop haricinde zevkmi verir abi...illa en teknolocik sizde olacak demi...Media markıtın ilk gününde girmeye çalışıp kafayı gözü yardıran sensin diye duydum...:p

Bizzat, kendim şahidim, oynuyoruz abi :queen::queen:

hah bir RR cı Bozacı abimiz geldi...RR cıysa zaten birbirini hep kollar bu tayfa...Dodge Nıtroyada pindinmi şekerim...bana esmeyi anlat...bana sevmeyi anlat...esip geçmeyi anlat...:p

Yok yaw ben internetcafeciydim 2 ay önce :)
Atinin kendi sitesi orası hep ordan yüklüyodum bişey olmaz dene sen..
128i bilmem ama 256 mb ekran kartı bu oyunu çalıştırır :)

İsteyen olursa oyunun linkini koyabilirim :)

abi herşeye he dedik yükledim otomatik restar yaptı uçtu doğal olarak...ki bende Deep Freeze var...açıldığında bişey kalmıyo makinede..virüs derdine son ama elim kolum bağlandı işte...:pale:

ati x300 var pc de piyasada ikinci eli 19 dolara düşmüş :cyclopsan

cod4 ü çatır çatır oynadım bitti

pro street'ide oynuyor fakat ben oyuna ısınamadım

abi nerden buluruz önemli olan o...bide kim takcak...AYE becerebilirmi acaba...:p

Deep Freeze Varsa kaldırsana sende :)
Ondan sonra dene ama çalıştırması lazım ya en azından ben öyle umuyorum..

Deep Freeze Varsa kaldırsana sende :)
Ondan sonra dene ama çalıştırması lazım ya en azından ben öyle umuyorum..

aslında ben biraz gokuyomm..dep frizi çıkardımmı kendimi çölde cıbıldak ve yerde su görerek eğilmiş bir vaziyette hissediyom...:po kadar sakat bişey benim için abi...ben kartı değiştirim en güzeli....sağolasın...

Ben zevkle takarım abi, benim için şeref. :queen:

harbimi kanka....ekran kartı takıcan ama he...:queen:valla birde yemek ısmarlarım sana...düşün yani...vaktin olursa beklerim...

harbi becerbilirmisin la...olm senin uzmanlık alanın başka galiba...yeme beni şimdi...

Son düzenleme:
Yeni ekran kartı takıncada nasıl olsa kaldırıp yeniden driver yukliyceksin abi :)
Bak bende virus programı bilene yok :)

yalnız metehan içerisindeki mevcut crack ile ekran kartına hata veriyordu ben internet aleminden başka bir crack buldum ve çalıştı seninkide öyle olmasın:silent:

Mete abi ama o oyunları oynamak ıcın 200 ytl yi gozden cıkarman gereklı yada benım ekran kartını tavsıye edeyım Suan Medal Of honor Air borne , NFs StreetPro , PEs2008 gıbı oyunlar yuksek cozunurlukte ve gayet ıyı oynuyorum

kartım

Sapphire Ati Hd2600Xt DDR3 ekran kartı fıyatı 160 cıvarı ;

Cekırdek hızı 800 mhz
Bellek hızı 1400 mhz .

Bilememde özel yapım bı ekran kartı yok :queen:

Suan pıyasada da 1gb bıle bulunmuyor stoklarda cok yok.

En yuksek 8800GTX 768 mb var pıyasada :cat:

1,5 terabyte dır. Tek parca oda yok 1 Terabyte var.

başta bilgisayardan anlamadığı yazdım arkadaşın söylediklerini yazdım

yani anladığımdan değil kulaktan dolma bilgiler

Yeni ekran kartı takıncada nasıl olsa kaldırıp yeniden driver yukliyceksin abi :)
Bak bende virus programı bilene yok :)

abi anlamıyom tırsıyom...burada yanımda bilen biri yapmalı bence bu tarz işleri...ben şimdi bok ederim makinayı:cat:

yalnız metehan içerisindeki mevcut crack ile ekran kartına hata veriyordu ben internet aleminden başka bir crack buldum ve çalıştı seninkide öyle olmasın:silent:

abi oyunu yükledi arkadaş...sonra bu programı aradı buldu yükledi rahatlıkla...

d3dx9_34.dll download

dediğin şey bu olabilirmi...ama ekran kartı olduğu çok açık sorunun...oun hazır...ekran kartı ellerinden öper...

az önce arkadaşımı pc ye yükledim aynı hatayı vermişti.benim 20 dolarlık ekran kartı oynuyorsa bir çok kartın da oynaması lazım

yok canım ne rencidesi hiç olmazsa bilgimiz oluyor

mete abi sen daha oynayamadınmı ben senin oyunun türkçe yamasını bilem buldum:p:p:

az önce arkadaşımı pc ye yükledim aynı hatayı vermişti.benim 20 dolarlık ekran kartı oynuyorsa bir çok kartın da oynaması lazım

abiler erken kalkıcam yarına devam ederiz...saygılar...işyerinden fazla yazamıyom kusura bakmayın...saygılar...yazan eller dert görmesin...:cat:

lem sen o pisiyi at, git casper dan yeni pisi al.
bütün oyunları acar merak etme.splinter cell i
bile açıyomuş casperlar :) yaw ben sana bi ekran kartı
sölicem ama hiç sölemiyim alamazsın sen onu :)
Aaa neden öyle diyosunki bence metehan onu da alırrrr:queen::queen:
abi nerden buluruz önemli olan o...bide kim takcak...AYE becerebilirmi acaba...:p
Ben zevkle takarım abi, benim için şeref. :queen:
Ne nası yani ben bu iki mesajı çok fena anladım :queen::queen::queen:

@ metehan,
ekran kartı yuvası AGP mi PCI-Ex mi?
sana gelen bilgisayarcı arkadaşın(elinde harddisk ile gelen) sana bir şey tavsiye ettiyse onu dinle.
yine de buraya danışmak istiyorsan ben söyleyeceklerim şunlardır;
öncelikle mevcut ekran kartının en güncel yazılımını bulup(internet) onu kur.
oyunun menüsüne girebiliyorsan menüye gir ve oyunun görüntü ayarlarını en düşük kaliteye getir.
eger sonuç negatifse ekran kartını değiştirmek gerekecek.
bunu yapmak çok zor bir şey değil fakat bu işten anlamıyorsan başına masraf açabilirsin.
bu kademede bilen birisinden yardım almak senin yararına olacaktır.

kart olarak uygun tavsiyede bulunabilmem için ekran kartı yuvasının AGP mi yoksa PCI-Ex oldugunu belirtmelisin. (eger 2 sene önce ortalama veya üst sınıf bir sistem aldıysan muhtemelen ekran kartı yuvan PCI-Ex'tir. Eger merak edip kasanı felan açtıysan AGP slotu muhtemelen kahverengi renke sahiptir ve diger slotlara göre daha uzun bir slottur. ekran kartının hangi kart olacagını sorarsan monitörünü bilgisayarın arkasına taktıgın çıkışa sahip olan karttır. kasanın içi ile ugraşırken vücudundaki statik elektrigi boşaltmanda -topraga,metale vs. iletkene temas ederek- fayda var)

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
motosiklet forumunda donanım tavsiyesi alırsan böyle olur. bir nemrut olayı yakalamış sanırım.
ati radeon 9250 kullanıyorsan anakartın büyük ihtimalle agp destekli
nerden bulacan şimdi agp ekran kartını? miyadı doldu onların, nadiren üretiliyor. neyse önce anakartının grafik arabirimi ne onu öğrenmelisin ona göre tavsiye yapabiliriz, pci-e mi agp mi artık......

babaçi
x300 ile cod4 ü açamaman lazım, shadermodel 2 desteklidir o kart. açsan bile o ekran kartı bu oyunun yanından bile geçemez. sen ya farklı bir oyun kurdun ya da ekran kartın başka birşey.

cartman
önerdiğin kart iyi fakat hem nvidia hem çok pahalı(300$). 200$ a ati hd3850 ler geliyor hem dx10.1 hem sm4.1 destekli, ayrıca uvd ve hd video hızlandırma özellikleri var.
bir de nvidia kartların görüntü kalitesi ati kartların görüntü kalitesinin yanında hiçtir, bizzat yaşadığım bir durum bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar