Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu ilan sahibindende vardı 15500 diyodu, sen ne kadara aldın ne kadar masraf ettin doğan abi. :silent:
he bu arada o masmavi motora masmavi bi kask yakışır, sen o kaskı ver bana :queen:, motorun renginde bi kask al
cakoo olum allah kaza bela vermesın ama senın sonunu ben hıc ıyı gormuyorum haberın ola madem aldın hemen two eksozları yerlestır yoksa ole bınme motora
bu ilan sahibindende vardı 15500 diyodu, sen ne kadara aldın ne kadar masraf ettin doğan abi. :silent:
he bu arada o masmavi motora masmavi bi kask yakışır, sen o kaskı ver bana :queen:, motorun renginde bi kask al
Evet, Bugün ufak bir gezi düzenledik
Yakıtı merak edenler için yorum yapayım...
50 TL lik yakıt ile; (Ortalama 11 Litre) 170 KM yol yaptım... Ara Ara devirli kullanım, Yalnız Seyir hızımız ortalama 5-7ooo devir aralığındaydı...
Yani 100 KM de, 29 TL gibi bir rakama denk geliyor... Bu da ; 6.7 gibi bir değer ortaya cıkartıyor...
Bence gayet makul
En az yakıt 5-6 BiN Devir aralığında oluyor