73umut' Alıntı:tifosi kardeş geçtiğimiz pazartesiye kadar bendede o sitres vardı pazartesi aldım kurtuldum o sitresten.senin neler hisstettiğini iyi anlıyorum ve sana diyeceğim diğer tuzu kuru insanlar gibi kardeşim kullanma ehliyetsiz diyemem çünkü motoru olupta kullanmamak çok zor bir iştir..ama iyi bilmelisinki geçen gün bir arkadaş yazmış çok güzel ifade etmiş; kardeşim ben aslanlar gibi binerim motoruma çevirirlerse bağlarlarsa 650 kağadıda öderim demiş seninde böyle bir lüksün varsa gene durma .sen mümkün olduğunca caddelerden uzak durmalısın aslında en güzeli hiç kullanmadan ehliyeti beklemek daha iyi ama bunu hiç birimiiz yapamıyoruz.bir şekilde çevrilip motorun bağlanırsa üzülmemelisin çünkü sen potansiyel suçlusun.ona göre kararını ver çünkü kimse sana bişiy olmaz diye garanti veremez.
saol kardeş, kimsenin garanti veremeyeceğini biliyorum.. yakalanmaktan korksam hiç kullanmam ama yinede önlem alıp dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum, yani gidipte polisin gözüne batmaya gerek yok.. ben sahil yolunu gündüz çok kullanıyorum chooper motor olunca ve kask olunca polis durdurmuyo, tahminim ehliyetsiz olabileceğimi düşünemiyo, bide kurallara uygun hareket ediyorum zaten hep.. merak ettiğim grup motor olunca bu polisi kıllandırırmı, daha önceki grup gezilerde hiç çevirme oldumu bunu tecrübeli arkadaşlar söylese bizde merağımızı gidersek.. tecrübeli arkadaşlardan ricam bu