Tabiki italyanların full motor blokları çok daha iyi. Masif demir blocklar gördüm, hava soğutmalı motoru su soğutmalı-yağ soğutmalı bile yapmışlar. CVT Upgrade i sen belirtiyosun onlar motoru yollamadan önce yapıyorlar. Çoğu yarış amaçlı yapıldığı için karburatörlü.
Mesela polini nin var 200 cc lik
http://www.polini.com/en/page_429.html
200 cclik model 2 zamanlı roket : ))
bu arada benim taydan bahsedecek olursam;
motorun ön tarafından şikayetçiyim sanki başka motorun önü gibi davranıyor, bugün e-5 den 1. köprüye bağlantı kısmında yokuş yukarı öyle bir kaydım, tamamen kontrolsüz...
Aldığımız orjinal parçalarla benim sonradan taktıklarım arasındaki farkı çok daha iyi anladım. Bu arada elimde bir adet 2 ayarlı fork var satılık, şu anda yolda geliyor bana doğru. Ben GJMS kullanmalıyım diye şımarıklık yaptığım için bu boşta. Fiyatı 290 dolar artı 75$ kargo gibi birşey olucak, kar koymadan satıyorum : ))
Bu parça kaybolmuştu ptt yüzünden, bulduk tayvana geri yolladık bize bir daha yolluyorlar şu anda. Kargo uçağında kalmış unutulmuş. ben arkadasları aradım gümrükden onlarda bulamadılar neyse sonunda çözdük. Şimdi yeni sahibini arıyorum.
Bws 125, Cygnus X ve NXC 125 modellerine olacağını düşünüyorum. 30mm dir. Cygnus larada takarım ben bunu ama az biraz edit gerekebilir. Aslında bir çok 125 - 150 lik scootera takarım veya yapamazsam Alkan her türlü takar : ))
Detaylı resimlerini parça gelince koyarım buraya...