[Bursa - MT]

çalı'nın üzerinde yaklaşık 20 km uzaklıkta dere kenarı yeşillik çok güzel bir yer biliyorum. Mağara fln da var gidelim şöyle güzel bir tavuk teneke yapalım diye düşündüm kimler gelir? Ben yalnız da olsam orayı gezmeye gidecektim bu hafta sonu gelmek isteyen olursa güzel bir piknik havasında ufak bir gezi yapabiliriz :)

çalı'nın üzerinde yaklaşık 20 km uzaklıkta dere kenarı yeşillik çok güzel bir yer biliyorum. Mağara fln da var gidelim şöyle güzel bir tavuk teneke yapalım diye düşündüm kimler gelir? Ben yalnız da olsam orayı gezmeye gidecektim bu hafta sonu gelmek isteyen olursa güzel bir piknik havasında ufak bir gezi yapabiliriz :)
Söğütalanmı dediğin yer

:bounce:Benim hafta sonu programı maalesef dün gece surları alt komşumuzla eşli,çocuklu,4 tekerli Ayvalık gezisi olarak yapıldı,bu akşam 4-5 gibi yola çıkıyoruz.Siz bizim içinde gezin ya da mümkünse gezmeyin (çünkü ben o mağaralı yeri merak çok ediyorum),gezersenizde daha sonra bir daha gidelim kardeşler,yollarda ve gönüllerde görüşmek dileğiyle:cat:...

Yayladan inip eşim ve oğlumla denizde tatilimizi de yaptık.Bu süre içinde internet kullanmadığım için takip etmedim siteyi. Cumartesi yani yarın sabah 09:00 da Erdek'e doğru yola çıkacağım inşallah.Gelecek olanlarla orada görüşürüz.

İyi yolculuklar dilerim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

Ya arkadaşlar arka tekerin jant tellerinden biri kırıldı yenileyene kadar ufaktan gezsem sıkıntı olur mu ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

Ya arkadaşlar arka tekerin jant tellerinden biri kırıldı yenileyene kadar ufaktan gezsem sıkıntı olur mu ?
hiç bir sıkıntı olmaz ercan rahat ol ufaktan değil büyükten gezsen dahi sorun olmaz...

yarın akşam saat 21 çıkışlı 5 motorla erdeğe gidiyoruz. memo06. mustafa abim.ve saz arkadaşı dombili. coşkun.ve vokalisti mehmet can.
değerli berberimiz süleyman. ''''haydeeeee gideluuuumm hayde haydeeee gideluuuum'''' erdeğeeee 10 riders eee...:p

söğütalan değil deliktaş diye geçiyor adı :) pazar 10:00 da kuter kafede toplanalım ister kahvaltıyı orda yapalım ister evde yapıp gelelim fark etmez... 10:15 veya buçukta çıkalım yola çalıdan et sucuk köfte tavuk vs. ne yemek istiyorsanız alıp yola devam edelim...

arkadaşım ben tavsiye etmıyorum, bir iki derken bir sürü tel kopuyo, riske atma kendini. En azından uzun yola cıkma derim...

arkadaşım ben tavsiye etmıyorum, bir iki derken bir sürü tel kopuyo, riske atma kendini. En azından uzun yola cıkma derim...

Abi maaşı alayım ön arka akora yollucam jantları. Haklısın biri gittimi diğerleride başlıyormuş :) Gerçi bu hafta gezmicem dedim yine iş güç gereği 380 km yaptım bu jantlarla. İron but olma yolunda ilerliyorum :)

Yayladan inip eşim ve oğlumla denizde tatilimizi de yaptık.Bu süre içinde internet kullanmadığım için takip etmedim siteyi. Cumartesi yani yarın sabah 09:00 da Erdek'e doğru yola çıkacağım inşallah.Gelecek olanlarla orada görüşürüz.

artık tek bi eksiğimiz kaldı :)

Selam Olsun Bütün Motorcu Abilerim Ablalarım Akranlarım ve Kardeşlerim...
Uzun Süredir Forumdan Uzaktım
Neler Yapılıyor Neler Ediliyor Bakmıyordum
18/08/2012 Tarihinde İnşallah Ehliyet İçin Başvuracağım
Ehliyetimi Elime Aldıktan Sonra İlk Fırsattada Ya Cbf 150 Yada Ybr 125 Alıp Aktif Olarak Aranıza Katılmayı Planlıyorum
Bu Ehliyet Konusunda ve Motor Konusunda Biraz Yardıma İhtiyacım Olduğunu Fark Ettim
Ehliyeti Ne Kadar Ucuza Getirirsem Motor İçin O Kadar Fazla Aksesuar Demek Oluyor Benim İçin (Çanta Koruma Demiri v.s.)
Konuyla İlgili Yazılarınızı Takip Etmeye Çalışacağım
Yazan Yazmayan Herkese Teşekkürler
Saygı ve Sevgiler... KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar