[Bursa - MT]

Arkadaşlar ben işte olucam ama gezi rotanızı susurluk'a yöneltmenizi tavsiye ederim. Hafta sonu motokros yarışları var. Türkiye genelinden katılımcılar geliyor. Çok keyifli oluyor.

---------- Post added at 02:20 ---------- Previous post was at 02:17 ----------

Rota detayını giden olursa yazarım.

@özcan; kardeşim hiç haber vermiyosun , olmuyor böyle ama... neyse hayırlı olsun, tekerin düz bassın.

@DocGok; aramıza hoşgeldin. ben 3 yıl önce honda GS-1 eğitimine katıldım, ve inan ki faydasını gördüm. vakit (ve nakit) sorunu olmasa eğitim serisini 4. seviyede tamamlamak istiyorum. ben de eğitim gününün erken saatlerinde otobüsle gidip beyoğlunda bir otele yerleştim. sonra eğitim alanına gidecek servisin Taksim meydanından beni ve birkaç "acemiyi" daha almasıyla yola çıkıp güzergah boyunca tüm katılımcıları (14 kişiydik) toplayarak gebze'ye ulaştık. kahvaltılık atıştırma verilen bir salonda tanışma ve kaynaşma faslının ardından eğitim başlıyor. öğle yemeği fabrikada veriliyor, sonra akşama kadar eğitime devam. akşam da aynı servis aynı güzergahtan geri bırakıyor (veya istediğin başka yere). 2. gün de aynı şekilde. bu eğitimi küçümseyen insanlar var çevremizde ama sen onlara aldırma, en doğru şeyi yapıyorsun. motosiklet kullanan herkesin en az bir kez böyle bir "disiplin" görmesi lazım, öyle olmadığı için ortalık motorcu geçinen apaçi dolu! (şimdi yine yanlış anlaşılmasın; illa ki honda eğitimi demiyorum, ama eğitim şart. diğer yandan her eğitim gören de adamakıllı sürücü olmuyor maalesef. ama diyorum ki "eğitim şart")

@ufuk; şu gezi planını biraz daha ayrıntılarsan sevinirim; havalar da iyi olursa 4 motorlu bir grup getirebilirim yanımda...

arkadaşlar kafes vs. yapabilecek demir-kaynak işleriyle uğraşan tanıdığınız var mı? yeni motorum için demir kafes gibi birşeyler yaptıracam. çoğunuz biliyor eski motoruma evimin/gözümün önünde neler olduğunu; yeni motora yan bakan adamı yamultacam bu sefer, başım belaya girmeden bir çözüm bulmalıyım.

Son düzenleme:
Saat 12'de kent meydanı kafkas önünde buluşalım o zaman.

Gelenler
Ufuk İnkaya
Mustafa Yılmaz
Mehmet Cin
Özcan Çoşkun ( Belki gelecek )
Hakan Baklawah ( +4 )
Alper Tunga
Murat_112

Yazan Olursa editleyeceğim arkadaşlar.

Güzergah: Gölyazı Yemek / Trilye Çay Kahve Muhabbeti / Mudanya Muhabbet / Dönüş olarak düşünüyoruz. Olmadı kent meydanında yeni rota belirleriz :)

:bounce:C.tesi tüm gün kitap fuarında olacağımdan dolayı pazar gününü ev işlerine ve çocuğuma ayırmak zorundayım arkadaşlar...Benim içinde gezip tozutun...:bounce:
:bounce:Dileyen katılsın derim.Zaten Mt de asla gruplaşma adam seçme diye birşey olmamalı.Zira Tüm motoseverlerin durağı burası,varsın gezide dileyen dilediğiyle muhattap olsun,yollarda ve gönüllerde buluşmak üzere... :wiinkk:

Elektrik işlerinde tek isim var; Ferit usta. Ama şimdi yerini ve numarasını hatırlayamıyorum. Bir de Ferit usta yaşı olduğu için işin büyük kısmını motor sahibine yaptırıyor (şunu sök, şunu değiştir, bunu tak vs diyerek :)

Bey-Moto var elmasbahçeler'de, tam yolun ankara yolundan gökdere kavşağına dönerken sağda. oraya bakabilirsin.

Sorun degil ya soker takarim :) zaten isin zevki orda. bey-moto ile ferit usta ayni yer mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------

Farkli yerler oldugunu ikinci okumamda anca anladim da :)bu ferit ustayi bulamazmiyiz daha ekonomik gozukuyor :)

Saat 12'de kent meydanı kafkas önünde buluşalım o zaman.

Gelenler
Ufuk İnkaya
Mustafa Yılmaz
Mehmet Cin
Özcan Çoşkun ( Belki gelecek )
Hakan Baklawah ( +4 )
Alper Tunga
Murat_112

Yazan Olursa editleyeceğim arkadaşlar.

Güzergah: Gölyazı Yemek / Trilye Çay Kahve Muhabbeti / Mudanya Muhabbet / Dönüş olarak düşünüyoruz. Olmadı kent meydanında yeni rota belirleriz :)
Tamam iyi olur deniz kenari ama yol bozuk degildir insaallah trilyede kazi ve yol acma calismalari vardi gitmeyeli baya oldu tabii.

Arkadaşlar Susurluk gezi için iyi seçim ben orada olacağım.Mudanya,Trilye,Bursa üçgeninden sıyrılmak lazım artık.

Tamam iyi olur deniz kenari ama yol bozuk degildir insaallah trilyede kazi ve yol acma calismalari vardi gitmeyeli baya oldu tabii.
Ben yaklaşık bir ay önce gittim. Trilye'de herhangi bir çalışma göremedim kardeşim. Bir tek mudanya rampasındaki lambaların orada çalışma vardı oda bitmiştir büyük ihtimalle.

Son düzenleme:
Planlarda bir değişiklik olabilir, son dakikada bunu yapmaktan nefret ediyorum ama maalesef başıma çok geliyor arkadaşlar.

Farklı gruplardan birkaç motorcu abimin yarın biraraya gelerek gemlik-kumla-narlı istikametine tur yapacakları; bir ihtimal yalova'ya kadar gidileceğine dair mesaj aldım. İlgili kişilere ulaşamadığım için ne yapacağımı bilemiyorum. Benimle tura katılacak 4 arkadaştan ikisi (biri rahatsız diğeri motoru tamire verdi) katılamıyor, diğer ikisi artçılarıyla gelecek ama sizinle mi diğer grupla mı çıkacağız belirleyemedik.

Şimdi grup ve gezi planını bozmak istemiyorum ama sormak isterim; yukarıda yazılı arkadaşlar diğer grubun turuna katılmak isterler mi acaba? Hiçbir sakınca yok ve rahatsızlık duyulmamalı çünkü bir gruba bağlı gezi değil; ve kişiler de hatırı sayılır insanlar. Ben size daha önce söz verdiğim için niyetim size katılmak ama yeni motorumu almamda büyük emeği ve yardımı olan recep ve cemal abilerimin özellikle gelmeni istiyoruz şeklindeki mesajına kayıtsız kalamıyorum.

Şu ayrı gruplaşmalar yüzünden ikiye bölünecem bir gün... Gelişmeleri gecenin ilerleyen saatlerinde veya sabah yazarım. görüşürüz...

Arkadaşlar Susurluk gezi için iyi seçim ben orada olacağım.Mudanya,Trilye,Bursa üçgeninden sıyrılmak lazım artık.

Sezonu tam olarak açalım elbette sıyrılacağız bu üçgenden :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------

Planlarda bir değişiklik olabilir, son dakikada bunu yapmaktan nefret ediyorum ama maalesef başıma çok geliyor arkadaşlar.

Farklı gruplardan birkaç motorcu abimin yarın biraraya gelerek gemlik-kumla-narlı istikametine tur yapacakları; bir ihtimal yalova'ya kadar gidileceğine dair mesaj aldım. İlgili kişilere ulaşamadığım için ne yapacağımı bilemiyorum. Benimle tura katılacak 4 arkadaştan ikisi (biri rahatsız diğeri motoru tamire verdi) katılamıyor, diğer ikisi artçılarıyla gelecek ama sizinle mi diğer grupla mı çıkacağız belirleyemedik.

Şimdi grup ve gezi planını bozmak istemiyorum ama sormak isterim; yukarıda yazılı arkadaşlar diğer grubun turuna katılmak isterler mi acaba? Hiçbir sakınca yok ve rahatsızlık duyulmamalı çünkü bir gruba bağlı gezi değil; ve kişiler de hatırı sayılır insanlar. Ben size daha önce söz verdiğim için niyetim size katılmak ama yeni motorumu almamda büyük emeği ve yardımı olan recep ve cemal abilerimin özellikle gelmeni istiyoruz şeklindeki mesajına kayıtsız kalamıyorum.

Şu ayrı gruplaşmalar yüzünden ikiye bölünecem bir gün... Gelişmeleri gecenin ilerleyen saatlerinde veya sabah yazarım. görüşürüz...

Abi bana göre bir mahsuru yok sen nasıl istersen :)

@özcan; kardeşim hiç haber vermiyosun , olmuyor böyle ama... neyse hayırlı olsun, tekerin düz bassın.
"eğitim şart"
arkadaşlar kafes vs. yapabilecek demir-kaynak işleriyle uğraşan tanıdığınız var mı? yeni motorum için demir kafes gibi birşeyler yaptıracam. çoğunuz biliyor eski motoruma evimin/gözümün önünde neler olduğunu; yeni motora yan bakan adamı yamultacam bu sefer, başım belaya girmeden bir çözüm bulmalıyım.
Teşekkür ederim Hakan abi.Oluyomuş abi,olmuyo diye bişey yok :)

Arkadaslar bursada isini iyi yapan motosiklet elektrikcisi varmi bildiginiz
Gazcılar'da motorcu Kerem e git bi sor, ya oradadır ya da gelmek üzeredir.Eğer ulaşırsan ona kulak vermeni, söylediklerini can kulağıyla dinlemeni tavsiye ederim. Çünkü devamlı bişeyler anlatır, ama boş şeyler değil. 80 yaşında bir elektronik mühendisinin anlatacak çok şeyi vardır tabii ki :)

Farklı gruplardan birkaç motorcu abimin yarın biraraya gelerek gemlik-kumla-narlı istikametine tur yapacakları; bir ihtimal yalova'ya kadar gidileceğine dair mesaj aldım.

Sen motoruna bin abi sabah,yola çık motor nereye dönerse rotanı o tarafa çevir bence.

arkadaşlar belirsizlik var galiba gezi için :)
bizde iki motor çıkacağız yarın artık sabah tekrar bakarım konuya neresi uygunsa o tarafa çıkarız, bizimde aklımızdan kemalpaşa şelale geçiyo ama hayırlıaı bakalım..

Susurlukta fena fikir değil aslında:silent:

Arkadaşlar bende katılmak istiyorumda malesef 16 24 çalışıyorum 16 ya kadar katılabilirim ne durumda şu an planlar ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar