@özcan; kardeşim hiç haber vermiyosun , olmuyor böyle ama... neyse hayırlı olsun, tekerin düz bassın.
@DocGok; aramıza hoşgeldin. ben 3 yıl önce honda GS-1 eğitimine katıldım, ve inan ki faydasını gördüm. vakit (ve nakit) sorunu olmasa eğitim serisini 4. seviyede tamamlamak istiyorum. ben de eğitim gününün erken saatlerinde otobüsle gidip beyoğlunda bir otele yerleştim. sonra eğitim alanına gidecek servisin Taksim meydanından beni ve birkaç "acemiyi" daha almasıyla yola çıkıp güzergah boyunca tüm katılımcıları (14 kişiydik) toplayarak gebze'ye ulaştık. kahvaltılık atıştırma verilen bir salonda tanışma ve kaynaşma faslının ardından eğitim başlıyor. öğle yemeği fabrikada veriliyor, sonra akşama kadar eğitime devam. akşam da aynı servis aynı güzergahtan geri bırakıyor (veya istediğin başka yere). 2. gün de aynı şekilde. bu eğitimi küçümseyen insanlar var çevremizde ama sen onlara aldırma, en doğru şeyi yapıyorsun. motosiklet kullanan herkesin en az bir kez böyle bir "disiplin" görmesi lazım, öyle olmadığı için ortalık motorcu geçinen apaçi dolu! (şimdi yine yanlış anlaşılmasın; illa ki honda eğitimi demiyorum, ama eğitim şart. diğer yandan her eğitim gören de adamakıllı sürücü olmuyor maalesef. ama diyorum ki "eğitim şart")
@ufuk; şu gezi planını biraz daha ayrıntılarsan sevinirim; havalar da iyi olursa 4 motorlu bir grup getirebilirim yanımda...
arkadaşlar kafes vs. yapabilecek demir-kaynak işleriyle uğraşan tanıdığınız var mı? yeni motorum için demir kafes gibi birşeyler yaptıracam. çoğunuz biliyor eski motoruma evimin/gözümün önünde neler olduğunu; yeni motora yan bakan adamı yamultacam bu sefer, başım belaya girmeden bir çözüm bulmalıyım.