Hocam üzülerek söylüyorumki bana hak verirsiniz umarım, buraya belki ben birdaha gitmem. Nedeni ise geçtiğimiz pazar söğütalan köyünde (gitmeyi planladığım gezi rotası olan köy) kayvehanede bir cinayet işlendi. Medyada çokça bahsedilmiş olay. Suçıkan mevki dediğimiz alanda hazine arazisine kavak ağacı eken adam devletin bu alanı piknik ve mesire alanı yapmasına kızıp gece yatsı namazından sonra köy kahvesini pompalı tüfek ile taradı. İçinde iki kişi öldü. Ölenlerde benim öz dayılarım. Konu ile alakaları sadece köy azası olup kavakları kesmesi yönünde zanlıyı uyarması. Bu nedenle artık gidsim yok bu yere. Ayrıca bu pazarda mevlitleri var. Umarım beni anlarsınız.
:bounce:Bu arada bende araba aldım Fıat Fiorina (çocuk için) bu aralar 4 teker takılıyorum ancak asla motor keyfinin yerine geçemez,yalnızsam kesinlikle motoru tercih ediyorum..:cat:.
:bounce:Sağolasın senin yeni aracında hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun...:cat:Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. :cat:
:bounce: Ne Kıbrıs'mı havadan kara +deniz yolundan motosiklet hariç her türlü 2 kez gittim geldim bir çokta dostlarım var.Motorlarla gidilemez değil ancak çok ciddi hazırlık,yön,yer,trafik bilgisi,ekonomik yeterlilik ve enerji gerektiriyor(trafik orda ters taraftan akıyor,yürürken bile tüm araçlar üstüne geliyormuş gibi,araç direksiyonları bile sağ tarafta),gidenlere Allah tan sağ salim dönmeleri için dua edebilirim...[:wiinkk:/B]
:bounce: Bu arada Gökhan yarın kesin olarak Koruparkta saat 12:00 da buluşuyoruz değilmi,...Ben bu güzel havada bir kaç motorla ufak ta olsa grup gezmeyi tercih ediyorum,geri adım atmayalım...:cat:

kuruluyor her hafta fakat pek sanmiyorum pazardan bir sonuc alabilecegini. Genel olarak pejo ve modifiyeli cup motorlar bulunmakta adamakilli motor az sahibinden.com daha etkili olacaktir motor bulman konusunda.Merhaba;
Aranýzda cok yenýyým ama artýk býr motorsýklet sahýbý olmak ýstýyorum.ilk olarak 2,el 125 cc yada 150 cc bir scotorla baslamak ýsýtýyorum.Yarýn pazar gunu malum bu otomobýllerde oldugu gýbý motorsýkletler ýcýnde pazar gunu kurulan býr pazar varmý arkadaslar bursada ?? þimdiden yardýmlarýnýzý beklýyorum.