[Bursa - MT]

Hem oglunuza hem size geçmiş olsun hocam.
Fsk87fsk arkadaşım birbirinize alışana gaza gelmeyip sürat yapmazsan öncesinde edinmiş olduğun tecrübe sana yetecektir. İkiside güzel makina.
Bügün bende sıkıldım biraz dolaşayım dedim motorla. Garaja bir girdim kedinin biri depoda biri koltukta yatıyor. Koltukta yatana ayar oldum. Kendine zemin hazırlamak için koltuğu çırmaklamış. Elimdeki fırça isabet etmedi bir etseydi.... Çok acayip planlarım var. Girdiklerine pişman olacaklar.:pl:

Son düzenleme:
hocam çok geçmiş olsun hepinize..bende özlemişim motorumu güneşi biraz gülerken yakalayınca bugün küçük bir tur yaptım.manastırdan gemliğe oradan anatoliumda ilk mola ve kent meydanı sıcak bir kahve ve oradan çarşamba altıparmak heykel yelil ve emirsultan camii ve emirsultan hazretlerini ziyaret sonrası zzafer plaza ve altıparmak çekirge üzerinden fsm oradan hürriyet üzerinden yakın çevre yolu ve yalova yolu üzerinden gemlik mado da bir mola ve işte evdeyim hasret giderdim ohhh beeee.....

:bounce:Cıbır Gökhan;Salih Usta(Foto ustası) ve Search geçmiş olsunlarınız için çok teşekkür ederim...Search yazını okurken karnımı tuta tuta güldüm,bende her sabah koltukta pati izleri görüyor itina ile silerken kahrolası hayvan sevgimden dolayı sadece ufak bir tebessümle pissst dahi diyemeden yoluma devam ediyorum:wiinkk:...

:bounce:Salih Usta çok ufak bir tur yapmışsın yani toplu gezilerimizde bile böyle gezemedik alacağın olsun.Umarım Emir Sultan Hz mekanında kazalardan belalardan korunma dualarınla hepimiz nasiplenmişizidir:cat:(bende Mudanya-Bulvar arası takıldım)...

:bounce:Cıbır Gökhanım beni biliyorsun kafeyle,çayla(haftalık kafe toplantıları açısından) işim olamayacak yoğunlukta bir çocuk annesi,Meb öğretmeni ve ev hanımıyım,ancak arta kalan zamanlarda diğer bayanları alışveriş,gün rahatlatır benide ancak gezi kendime getirir...Her türlü gezide sizinleyim.:cat:

Salih usta alacağın olsun telefon rehberinde kayıtlı şu Gökhan kardeşini aramadığın için... :)

Nevin hocam güneş bir göz kırpsa bi pazar günü bi ayar çekcem ben o gezi olayına da havalar çok fena bea :) ama ilk sıcaklık hissinde bişeyler yapalım...

Search16 kardeşim ona alışacaksın bir kere kedi bu... Aşşalık hayvan benim cıbırımın özel garajına girip yatağında onu rahatsız edemiyor ama 5dk kapı önünde bırakayım fırsat kolluyor sanki gelip egzozuna su döküp üzerinde gezi yapıyor yaw :)

GEL ARTIK İLK BAHAR, AÇ ARTIK ÇİÇEKLERİ VE GÖSTER GÜZEL YÜZÜNÜ GÜNEŞ...

Kedi olayı bundan sonra olmaz. Garaj girişi yeni arabaya biraz yüksek geldi altı sürttü. Bende betonun seviyesini düşürdüm. Bu defada kspı ile beton arası açıldı. İşlerden fırsat bulupta elim deymedi düzeltmeye. Bugün kedileri ikinci kez motorun üzerinde görünce şarteller attı. Aradaki açıklığı kalın bir lastik ile kapattım. Giremezler artık ama olan koltuğa oldu. Heryeri yırtık gibi izli. Martta gelmedi ama....:cherry:

Merhaba Bursa MT, havalar soğuk olunca motora elimde 1 bardak sıcak çay ile karşıdan bakmaktan başka çarem kalmıyor. umarım güneşli günlerde gelirdi, motorsikletsiz günler biter. baharla birlikte Artvin / şavşata kadar gitmeyi düşünüyorum. Motorunu dışarı park etmek zorunda kalan ve kedilerle sorun yaşayan arkadaşlar için http://www.motoalem.com/motosiklet-aksesuarlari/motosiklet-garaji-seyyar-t231.html bu adreste bir çadır garaj örneği buna benzer bişey Bursa'da bir yere yaptırmayı düşünüyorum. birkaç işyeri var yapabilecek düzeyde olan. Yaptırdıktan sonra fiyat bilgisini paylaşırım sizinle. İyi günler

bugünlerde işlerim hep tersine gidiyor hayırdır imşallah...
gökan kardeşim hayır olsun inşallah..aklıma gelmedi değil ama inan ne zamandır havalar nedeniyle kurtlanmıştım evde misafir olmasına rağmen biraz müsade isteyip ben bi tur atayım kurtlandım dedim .birde baktım ilk durak anatolium daydım bende anlamadım yazdığım rota üzerinde hiç vakit kaybetmeden eve dönmeye çalıştım zamanım yoktu inanan ..inşallah birdahaki gülümseyen güneşe birlikte turlarız kardeş

arkadaşlar merhaba Bursa'da siyah bir cbr 250 var.plakasının sonu 710 gibi bişey.bugun yıldırım caddesi üzerindeki gönül kahvesinde duruyordu akşam 8 civarı. bu arkadaşı tanıyan varmı.hiç görmedim onu bizim gezilerde.

Ben gazcilarda gordum bir tane siyah. cbr lar artiy or fomarada da var biri turuncu cantli silver rengi cbr 125 ama bu arkadaslar forumdan bihaberler herhalde

gazcılardaki siyah olan büyük ihtimalle ufuk mustafa abinin yanında çalışıyor siteye bu aralar pek giremiyor...

Fomaradakide lüzumsuz biri boşver :)

16 j 0741 yakışıklıyı sattım ben =) cihangir diye bi arkadas aldı apaçilikle alakası yok =))) nabıyonuz bayadır yokum yurtdısındaydım gıdecegım gece motoru sattım arkadasa,artık düğünden sonra bi makına almak kısmet olur ınsallah=))

pazar dan itibaren diğer pazara kadar kar kış farketmez çıkarız cıbırım ve ben :) hatta hafta içi birgün gemliğe gideceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar