[Bursa - MT]

arkadaşlar yarın izmire yolculuk var gibi,karacabey,kemalpaşa,susurluk civarındaki yol durumları hakkında bilgisi olan varmı? hava şartları nasıl o civarlarda

Hocam ben hergun bursadan kemalpasaya gıdıyorum bugun yol felakettı tabı yer yer yanı soyle soyleyeyım otobanda mudanya kavsagı ıle gorukle kavsagı arası felaket otobandan cıktıktan sonra ızmır ıstıkametınde uluabat gol boyundan karacabeye kadar felaket ama beledıye calısıyordu yarın ne olur bılınmez sadece tehlıkelı ama gıdılmeyecek gıbı degıl

bazen iş yerimdeki arkadaşlara hak veriyorum delimiyim la ben sabahın 6sında yerler buz ben cıbırımla geliyorum hala işe :D

Meteoroloji'nin en son tahmini pazar çok bulutlu 11 derece. Rüzgar ise saatte 8 km. Yani gezi yapılabilir.

uzun süren motorsuz günlerden sonra bıraktım stresimi asfalta,mudanya turu yaptım hava fena değildi.ama dönüşte saat 17 gibi hava hafiften üşütüyor.varmı gezi planı olan yarın???

uzun süren motorsuz günlerden sonra bıraktım stresimi asfalta,mudanya turu yaptım hava fena değildi.ama dönüşte saat 17 gibi hava hafiften üşütüyor.varmı gezi planı olan yarın???
Bugün bende Trilyeye kadar gittim eşim ile. Hava güzeldi. Yarında olabilir bir gezi fakat fazla uzun sürmemek şartı ile gelebiliriz. Malum bebek...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar