[Bursa - MT]

tek kara kara düşünen benim herhalde daha bu gezinin rahatlığını yaşayamadan diğer geziyi nereye yapsak die düşünmeye başladım... Abiler ablalar ben elimden geleni yaparım geziler için de fikir sizin ne yapalım ne zaman yapalım bir dahaki geziyi?

:) Gökhan Nasıl Geçti Gezi Ben 4 - 4:30 Gibi işten çıkabildim Umurbey'e Bi çıktım ama Kimseleri göremedim :) İnş Bir dahaki geziye pazar olunca katılamıyoruz işten dolayı c.tesi olsa tatil :) Bu seferde Cumartesi Ayarla Gökhan Eğer Diğer Arkadaşlar Müsait Olursa Daha Uygun Olur. ? :)

arkadaşlar bu geziden objektife yansıyanlar bukadar hatalı çekimlerden dolayı kusuruma bakmayın birde fotoları gezinin başlangıç ve bitişine göre sıralayamadığım için affola diyorum...herkese teşekkür ederim:cat:

img7906.jpg

img7950d.jpg

img7947j.jpg

img7946e.jpg

img7945vy.jpg

img7944c.jpg

img7943v.jpg

img7942z.jpg

img7941a.jpg

img7940k.jpg

img7939lp.jpg

img7938g.jpg

img7937k.jpg

img7937a.jpg

img7936v.jpg

img7935l.jpg

img7934m.jpg

img7933r.jpg

img7932v.jpg

img7931i.jpg

img7930kh.jpg

img7929m.jpg

img7928a.jpg

img7927s.jpg

img7926o.jpg

img7925l.jpg

img7922v.jpg

img7921c.jpg

img7920w.jpg

img7919i.jpg

img7917i.jpg

img7916l.jpg

img7915fv.jpg

img7912uj.jpg

img7908y.jpg

img7907d.jpg

img7906.jpg

img7905oj.jpg

img7904v.jpg

img7903k.jpg

img7902i.jpg

img7901u.jpg

img7900.jpg

img7899z.jpg

img7898aa.jpg

img7897b.jpg

img7896g.jpg

img7895f.jpg

img7894z.jpg

img7893o.jpg

img7892u.jpg

img7891o.jpg

img7889q.jpg

img7887q.jpg

img7886u.jpg

img7885sx.jpg

img7884x.jpg

img7882n.jpg

img7861u.jpg

img7859l.jpg

img7857ld.jpg

img7855pu.jpg

img7854aa.jpg

img7851e.jpg

img7850ef.jpg

img7849h.jpg

img7848ms.jpg

img7847p.jpg

img7846ld.jpg

img7845gg.jpg

img7844l.jpg

img7843ev.jpg

img7842i.jpg

img7841lt.jpg

img7840n.jpg

img7839o.jpg

img7901i.jpg

img7900h.jpg

img7898k.jpg

img7897y.jpg

img7896a.jpg

img7893s.jpg

img7892it.jpg

img7890kl.jpg

img7889c.jpg

img7882j.jpg

img7855f.jpg

img7850d.jpg

img7849e.jpg

img7848w.jpg

img7848w.jpg

Son düzenleme:
motorumun arızası olmasaydı bende gelmeyi çok isterdim ama scooter la da katılmak istemedim malum uzun yol =) güzel bi gezi olmuşa benziyor inşallah en kısa zamanda bende gezilere katılırım

offfff offfff siz böle güzel gezilere imza attıkca içim gidiyor. Olmicak böle bahara doğru işallah alayım bende yoksa yapılan gezilere baktıkca çatlicam :santa:

Fotoğrafçımızın makineyi tutan elinin düğmeye basan parmağının üzerindeki yüzüğü öpmek lazım tek kelimeyle :thumleft::cat::rendeer::thumleft:

---------- Post added at 02:26 ---------- Previous post was at 02:24 ----------

Vay Pınar ablam nerelerdesin sen yaw :) Al da bir an önce seni de gezilerimizde görelim abla Cem amcaya selamlar...:king:

Güzel bir karşılaşmaydı.Muhittin'e ayrıca teşekkür ederim.Daha önce bana olmuştu (eskiler hatırlar!) Gölyazı yolunda debriyaj telim kopmuştu, bu sefer başka bir arkadaşımızınki koptu:) Gölyazı yolu'nda bi nalet(doğru yazılışını ben de biliyorum) var sanırım :) Yedek motor bloğu bile bulduk ama bi debriyaj teli bulamadık. Muhittin, Hızır gibi yetişti...

Fotoğrafçımızın makineyi tutan elinin düğmeye basan parmağının üzerindeki yüzüğü öpmek lazım tek kelimeyle :thumleft::cat::rendeer::thumleft:

Vay Pınar ablam nerelerdesin sen yaw :) Al da bir an önce seni de gezilerimizde görelim abla Cem amcaya selamlar...:king:

:) Gökhan Nasıl Geçti Gezi Ben 4 - 4:30 Gibi işten çıkabildim Umurbey'e Bi çıktım ama Kimseleri göremedim İnş Bir dahaki geziye pazar olunca katılamıyoruz işten dolayı c.tesi olsa tatil Bu seferde Cumartesi Ayarla Gökhan Eğer Diğer Arkadaşlar Müsait Olursa Daha Uygun Olur. ?

aga gemliğe gelmediğimiz için aramadım plan değişti son anda gölyazıya gittik resimleri görmüşsündür bir önceki sayfada. Pazar günü müsait oluyor herkes bu yüzden c.tesi olması çok zor dostum yaa :(

kardeş inan yazıyı okuyunca direk deklanşöre bastığım parmağıma baktım bir anda ya...ne güzel bir iltifat bu böyle çok teşekkür ederim ....inşalla yaz aylarının uzun günlerinde harikalar yaratacağız hep birlikte....

Küçükkaraağaca geleceğinizi bilsem boğaza gitmez oraya gelirdim.Başka sefere inşallah.Bu arada boğaz piknik alanı dökülen yapraklarla muhteşem olmuş.Bir kere boğaza gelin arkadaşlar inanın yoldan keyif alacaksınız önünüze çıkabilecek inekler ve buzağılar hariç :)

:bounce:Evet çok güzel,sıcak,samimi ve eğlenceli bir geziydi;Zaten sağolsun Salihin makineyi tutan elinin düğmeye basan parmağından çıkan ve burada yayınlanan güzellikler bunların birer belgesidir.:cat:

:bounce:Gökhan bir sonraki gezi için Ramon Rojonun önerisi dikkate alınabilir hem çay içilecek çok güzel kahveler ve yol üzerinde namaz kılanların huşu duyabileceği feyizli köy camileride mevcut ancak en az 1 pazar atlayalım diyorum üst üste yorulup üşümeyelim...
:cat:

:bounce:Evet çok güzel,sıcak,samimi ve eğlenceli bir geziydi;Zaten sağolsun Salihin makineyi tutan elinin düğmeye basan parmağından çıkan ve burada yayınlanan güzellikler bunların birer belgesidir.:cat:

:bounce:Gökhan bir sonraki gezi için Ramon Rojonun önerisi dikkate alınabilir hem çay içilecek çok güzel kahveler ve yol üzerinde namaz kılanların huşu duyabileceği feyizli köy camileride mevcut ancak en az 1 pazar atlayalım diyorum üst üste yorulup üşümeyelim...
Hocam oldumu şimdi. Hani sırada gölyazıda benim söylediğim söğütalan gezisi vardı.:salut: Ben geziyi yarıda bıraktım diye sizde benimi yarıda bıraktınız. Olamaz ama dimi öyle bişey. Şaka şaka çoğunluk neyse o olsun.:king:

iltifat dolu sözlerinize teşekkür ederim ..ben fotoğrafa aşık olduğum için zevkle yapıyorum bu işi ama aceleci davrandığım için estetikten biraz uzak pozlar oluyor bundan sonraki gezi için ben sadece fotoğraflara nasıl estetik kazandırırım onun planını yapıyorum siz geziyi planlayın iş durumu müsait olursa katılmaya çalışırım...aslında karacabey boğazı yani boğaz köy gerçekten çok hoş bir yer mudanya üzerindende gidiliyor izmir yolu üzerindende gidiliyor hepsindede köyleri geçebiliyoruz ben izmir yolu üzerinden bir kaçkez araba ile gittim güzel bir sürüş keyfi yaşanabilecek yapıda yola sahip ..hava şartları ve iş durumları müsait olursa planlanmalı bence

Güzel bir karşılaşmaydı.Muhittin'e ayrıca teşekkür ederim.Daha önce bana olmuştu (eskiler hatırlar!) Gölyazı yolunda debriyaj telim kopmuştu, bu sefer başka bir arkadaşımızınki koptu:) Gölyazı yolu'nda bi nalet(doğru yazılışını ben de biliyorum) var sanırım :) Yedek motor bloğu bile bulduk ama bi debriyaj teli bulamadık. Muhittin, Hızır gibi yetişti...

özcan kaptan ben gelseydim herhalde kesin lastiğim patlardı :D

iltifat dolu sözlerinize teşekkür ederim ..ben fotoğrafa aşık olduğum için zevkle yapıyorum bu işi ama aceleci davrandığım için estetikten biraz uzak pozlar oluyor bundan sonraki gezi için ben sadece fotoğraflara nasıl estetik kazandırırım onun planını yapıyorum siz geziyi planlayın iş durumu müsait olursa katılmaya çalışırım...aslında karacabey boğazı yani boğaz köy gerçekten çok hoş bir yer mudanya üzerindende gidiliyor izmir yolu üzerindende gidiliyor hepsindede köyleri geçebiliyoruz ben izmir yolu üzerinden bir kaçkez araba ile gittim güzel bir sürüş keyfi yaşanabilecek yapıda yola sahip ..hava şartları ve iş durumları müsait olursa planlanmalı bence

Önümüzdeki aylarda inşallah bu geziyi yaparız.Resimler son zamanlarda gördüğüm en iyi gezi resimleri.Bence iş arkadaki manzaralardan öte f.makinesi elinde olanın mahareti.Güneşi tam tutamamışsınız ama :) parmakların arasından biraz kaymış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar