bu hafta sonu hava iyice bozuyor görünüyor arkadaşlar 
İyimiş. Beğendim.valla benim havayla bir alıp veremediğim yok (herkes çok havalısın die ondan diyor galiba) hergün motorla gidip geliyorum işe
![]()
valla benim havayla bir alıp veremediğim yok (herkes çok havalısın die ondan diyor galiba) hergün motorla gidip geliyorum işe
![]()
arkadaşlar şu kask için bluetooth cihazları varya onlarda almayı düşünüyorum. taaaaaa çinden sipariş edeceğim. ama ne kadar fazla sipariş edersem fiyatı biraz daha ucuzluyor. Bursa MT den kimler almayı düşünüyor bu cihazdan. http://www.dhgate.com/bluetooth-int...elmet/p-ff80808131d78c45013219d375de556e.html bu adreste görebilirsiniz. yada başka sitelerden dahada uygun bulabiliriz.önemli olan toplu sipariş vermek. almak isteyenler buradan yada özelden mesaj atarsa sevinirim. Motora binmediğiniz zamanlarda kaskla evin içinde dolaşırkende faydası olur bu cihazın. 500 metre mesafesi var.
Yaş 18 lerde iken kar'da bile gezdik. Şimdi ceremesini çekiyoruz.:salut:
:bounce:Al bendende o kadar,bir karda kullanmıyorum kayar düşer bir yerlere girer çıkamam diye zaten o zamanda okullar tatil oluyor. ::cyclopsan
Her zaman görüşürüz.Havalar iyi olursa atla gel.RamonRojo arkadaşım bende Kemalpaşalıyım. Bursa'da çalışıyorum ama yazın sık gelip giderim motorla Kemalpaşa'ya. Yaza görüşelim.:king: