arkadaşlar, bir süredir bazılarınızın bildiği niyetimi bu akşam itibarıyle ilan ediyorum:
motorum acil satılıktır. bisan lifan roadstar 250 custom chopper. fiyat 4000 TL (pazarlık yapılır). yine çoğu kişinin bildiği gibi motor bazı anlaşılmaz sorunlarla beni çok uğraştırmıştır ama bunun yanında da eşsiz bir makinedir, sürüş zevki ve tarzıyla kendini her zaman göstermiştir. yazdan beri satmayı düşünüp bir türlü vazgeçemediğim için kullanmaktayım ama bu hafta içi yeni bir motor (yamaha dragstar xvs650 classic) alacağımdan dolayı acil olarak satmak durumundayım. özellikle belirtmek isteim ki diğer motorun parası hazır; bunu para için değil 2 motoru da koyacak bir yerim olmadığı için ve artık elimde daha fazla eskitmek istemediğim için satıyorum!
Ekim'in başı itibarıyle TÜV onayından geçmiştir, şu an için ciddi bir sorunu yoktur, olursa da yardımcı olabilirim. ilgilenenler / veya daha fazla bilgi isteyenler cepten ulaşabilirler (532 5794001 hakan d.)
bu arada yarın 12:00 itibarıyle kent meydanında mt üyesi olmayan bir grup arkadaşımla buluşup (gökhan geçen hafta tanışmıştı), küçük bir şehir turu ardından görükle istikametine (oradan da mudanya'ya olabilir) bir tur yapacağız, bir ihtimal sizlerle karşılaşabiliriz, denk gelirsek motoru "canlı" olarak görebilirsiniz.