genelde cumartesileri çalışanlar çoğunlukta oluyor bu nedenle pazar daha müsait olur diye düşündüm ama hava durumuna baktığımızda yağmurlu görünmekte 16,10,2011 desek hem daha çok kişiye ulaşırız belkide yinede sizlerin arasına yeni girmiş birisi olarak bu tür organizasyonları tecrübelilere bırakmakta fayda var bence:thumleft:iznik gezisi için yorumlar,hava pazar günü yağışlı görünüyor.olursa cumartesi günü olmalı , yoksa hepimizin sudan çıkmış motorcuya dönme ihtimali yüksek![]()
KEMALPAŞA ' yı paylaşan benim ama sadece bir etkinlik gördüm ve haberdar edeyim dedim gidilir gidilmez bilemem ama dediğim gibi güneşin bizlere yavaş yavaş sırtını dönmeye yüz tuttuğu bu günlerde bizler birbirimize sırt dönmeden sıcaklığın her demini güzel muhabbetlerle ve birlikteliklerle paylaşalım isterim...eeee bu kadar lafın sonundada bir gezi isterimmm hadi oraganize olunnnnn:flower:bu hafta için biraz geç kaldık doğrudur. 16 ekimde mustafa kemalpaşada bir etkinlik vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam,hatta Bursa MT nin üyelerinden biri yazmıştı. Oda olabilir. Ama izmik başka tabi,yokmu o güneşin batışı , salına salına gölün üstünde ,oldumu birde tavına gelmiş sıcacık çay. daha ne istenirki. Tarihsel açıdan görülecek çok mekan var, surlar başlı başlına yeter zaten. Neyse ben bu hafta gideyim en iyisi,çok pis izniğim geldi))
Cumhuriyet bayramı korteji 29 ekim 2011
Bu anlamlı günde çok büyük bir kortej için birleşelim dostlarım...
Toplantı alanı buttim otoparkı...
Saat 18:30
haraket 19,00
tam güzergah programı açıklanınca tekrar paylaşırım .ama sanırım ki geçen sefer şehitler için yapılan kortejle aynı olur .eğer böyle olursa ...buttim kent meydanı altından almira otel önünden sırameşelr oradan fatih sultan mehmet bulvarı dikkaldırım çekirge meydanı altıparmak heykel ve orada istiklal marşıyla son bulurİnşallah Katılmayı Düşünüyorum Peki Ordan Nereye Olucak POSEDİON71 Biraz bilgilendirebilrmisin. ?
tam güzergah programı açıklanınca tekrar paylaşırım .ama sanırım ki geçen sefer şehitler için yapılan kortejle aynı olur .eğer böyle olursa ...buttim kent meydanı altından almira otel önünden sırameşelr oradan fatih sultan mehmet bulvarı dikkaldırım çekirge meydanı altıparmak heykel ve orada istiklal marşıyla son bulur
iznik szın ıcın daha gzel gecer kemal pasaya gttk bz berbat br yerbu çarşamba herkesi barış cafede bekliyor olacağım 19:00 da ordayım gelinde şu 16.10.2011 iznik gezisini bi toparlayalım![]()