S.a ßursanın MotosikLet SevdaLıLarı nasıLsınız Yaşıyormusunuz ne güzeL haLen eSkisi Gißi ßir ŞeyLer oLmaya Devam eDiyor ßurada...
bende 20:01 de oradaydım ama çok kişiyi tanımadığım için hatta ilk defa geldiğim için şöyle bir bakındım kimseyi göremeyince geriye döndüm hani orada olacaktın ...yarın yani çarşamba günü saat 19:00 da gelirim baktım gelen giden yok saat 20:01de dönerim geri haaaa![]()
kısmet işte ilk defa katılayım dedim ama iş çıkış saatleri belli olmadığından yakalayamadım ..bidahaki sefere inşallahordaydık zaten. muyat26 ve gökhan abi ile ama 7.45 de kalktık.
Bende YOkum!!Ben yokum bundan sonra.Aranızda bir kendini bilmez var, o gidene kadar da gelmeyeceğim.
sayın hocam aranıza yeni katılmış birisi olarak söylenenleri üzerime alınmadım ama inşallah hata etmemeişimdir...önümüzdeki hafta sonu için hava açık görünüyor şartlar ve hava durumuna bağlı olarak önümüzdeki haftaya plan yapsakmı ne dersiniz..tabi böyle birşey ollusada sitedeki tecrübeli arkadasşların program yapmaları daha uygun olacaktır iznik gezi fikrini ortaya atan ben oldum ama program hakkı tecrübeli arkadaşların olmalı bence:bounce:Konu benimle alakalı değil ama her ne ve kiminle ilgili olursa olsun burası bir Motorsiklet severler sitesi.Bunun haricindeki konular için burayı meşgul etmemeliyiz.Her türlü kavga,güvensizlik,arkadan vurma gibi olaylar aşırı samimiyetten kaynaklanıyor.Kişiler burada toplu geziler için gerektiğinde bir araya gelmeli ve samimi olmadan önce aşırı temkinli davranmalı (samimiyete hiç gerek yok,hatta kafe toplantılarıda dahil)ki sonunda "bu niye böyle oldu,niye yaptı,etti"denmesin...ale:
:bounce:Ben yıllardır çok şey gördüm burada,ama hala yıkılmadım ve buradayım,çünkü kimin ne yaptığından ziyade hep kendim ile kendi hatalarım ile meşgul olmayı tercih eder,birinde hoşuma gitmeyen bir durum olursada uygun bir dille direk kendisini uyarmayı hatta nasihat etmeyi tercih eder ve dedikodularıda asla dikkate almam.Hiçbirşey sebepsiz değildir....
:bounce:En yakın zamanda İznik gezisi ile motosiklet severler ile bir araya gelmek,gezmek ve görmek dileğiyle(ne olursan ol gel,yine gel).:cat:
sayın hocam aranıza yeni katılmış birisi olarak söylenenleri üzerime alınmadım ama inşallah hata etmemeişimdir...önümüzdeki hafta sonu için hava açık görünüyor şartlar ve hava durumuna bağlı olarak önümüzdeki haftaya plan yapsakmı ne dersiniz..tabi böyle birşey ollusada sitedeki tecrübeli arkadasşların program yapmaları daha uygun olacaktır iznik gezi fikrini ortaya atan ben oldum ama program hakkı tecrübeli arkadaşların olmalı bence
İznikte dikilitaş, merdivenlikaya vb. miladi tarihi olan kalıntıları gezmenizi tavsiye ederim beni izniğin yerlisi bir arkadaşım gezdirdi ve şoka girdim üç gün... yanı başımızdaki olimposu görün bence...
hocam ben bir kere gittim iznik ' e yol üzerinde bayağı bir köy geçiliyor köy kahvelerinde çay molalarıyla güzel bir yol olur diye düşündüm ama gezi planı yapmak gibi bir becerim yoktur bu nedenle tecrübeli arkadaşlasra bırakayım dedim ben fikir atmış olayım sanırım gemlikten benden başkada katılım olur bursa gurubuna bizler buradan belirli bir noktadan katılırız diyerek ben başlayayımda dediğim gibi gerisini tecrübeye bırakalım ....listeyi gene Gökan'a bırakalım bence bu işi o iyi kıvırır:bounce:O Halde 23-EKİm-2011 iznik gezisi için şimdiden 5 motor olduk bile çünkü Pınar'da 2 arkadaşıyla,eğer İznik gezisi olursa her türlü katılacağını söylemişti...Gezi planı yapmak herkese mahsus;Burada yaş,tecrübe,maddiyat,cinsiyet,cc sınırlaması yok,motosiklet ve yol yapmayı seviyor,yolları biliyor olmanız yeterli...Saati ve güzergahı çıkarın.(Müze ve varsa Türbe ziyareti özel isteğim):cat:
:bounce:Mümkünse bende İznik'e yeni motorumla gelicem peugeot 250,eh artık zamanı gelmişti,kaç yıldır aynı motor;bu arada eskisini 3500 giderse vericem,haberiniz ola...Muhtemelen iznik+1 olucaz...Güzel gezi olacağını umuyorum...:cat:[/QUO
Güle Güle kullanın hocam Hayırlısı olsun inş.Benide iznik gezi listesine eklemeyi unutmayın
yağmur olmassa yanınızdayım inş.
hocam hayırlı uğurlu olsun .Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah ..:bounce:Mümkünse bende İznik'e yeni motorumla gelicem peugeot 250,eh artık zamanı gelmişti,kaç yıldır aynı motor;bu arada eskisini 3500 giderse vericem,haberiniz ola...Muhtemelen iznik+1 olucaz...Güzel gezi olacağını umuyorum...:cat:
hayirli olsun hocam gule gule kullanin.:bounce:Mümkünse bende Ýznik'e yeni motorumla gelicem peugeot 250,eh artýk zamaný gelmiþti,kaç yýldýr ayný motor;bu arada eskisini 3500 giderse vericem,haberiniz ola...Muhtemelen iznik+1 olucaz...Güzel gezi olacaðýný umuyorum...:cat: