hava durumuna bağlı olarak bende katılırım
Merhaba arkadaşlar bende mudanyadan alper yaşım 18Ama aranıza katılmama daha var ^^ Malum 125 scooterla gezilere katılmak mümkün değil
![]()
Merhaba arkadaşlar bende mudanyadan alper yaşım 18Ama aranıza katılmama daha var ^^ Malum 125 scooterla gezilere katılmak mümkün değil
![]()
bir saat geçmiş ama listede kimse yok ne zaman başlayacake o zaman listeci başı olarak listeyi kurimmi![]()
hoşgeldin kardeşMerhaba arkadaşlar bende mudanyadan alper yaşım 18Ama aranıza katılmama daha var ^^ Malum 125 scooterla gezilere katılmak mümkün değil
![]()
merhaba aramıza hoşgeldin...bence şöyle bir silkelen cesareti topla al işte sana kendini denemek için mükemmel bir fırsat özcan babanın da dediği gibi millet ne uzun yollar yapıyor formu biraz karıştır görürsün ama bu fırsatı kaçıma benceee:cat:Merhaba arkadaşlar bende mudanyadan alper yaşım 18Ama aranıza katılmama daha var ^^ Malum 125 scooterla gezilere katılmak mümkün değil
![]()
bende gelcemmmmBen her türlü varım gökhan gidelim artık şu oylata.
benımde ehliyetım yokgrmussundur benı mutlaka mudanyada chapper kulanıyrm
mudanyada chopper kullanan tek bayan surucu benım kırmızı jc 015Plakan nedirBundan snra ister istemez dikkat ederim chopperlara
![]()
mudanyada chopper kullanan tek bayan surucu benım kırmızı jc 015![]()
iki mudanyalıyı yakalamışken bir mudanya gezisi planı yapsammı acaba diye düşünmeye başladım ben:queen:evet evet o benım şeftim![]()
ne 2si 3 mudanyalı var burdaiki mudanyalıyı yakalamışken bir mudanya gezisi planı yapsammı acaba diye düşünmeye başladım ben:queen: